Како пронаћи и означити људе у апликацији Виндовс 10 Пхотос

How Find Tag People Windows 10 Photos AppСтавите све своје фотографије на једно место где ће их бити лакше пронаћи означавањем људи у апликацији Виндовс 10 Пхотос. Погледајте пост за упутства.

Када имате велику колекцију фотографија, може бити тешко пратити све фотографије људи. Апликација Виндовс 10 Пхотос олакшава означавање људи на вашим фотографијама тако да можете брзо да пронађете све фотографије одређене особе. Ево како: 1. Отворите апликацију Фотографије и изаберите албум који садржи фотографију коју желите да означите. 2. Изаберите фотографију коју желите да означите и кликните на икону Означи на врху екрана. 3. Унесите име особе коју желите да означите и изаберите име са листе предложених имена. 4. Кликните на икону Саве да бисте сачували промене на фотографији. Такође можете да означите људе на фотографијама које су други људи већ означили. Да бисте то урадили, отворите фотографију и кликните на икону Људи на врху екрана. Затим кликните на име особе коју желите да означите.Апликација Виндовс 10 Пхотос омогућава корисницима да пронађу и означе људе. Ово је користан начин да организујете своје фотографије. Дакле, ако желите да знате како он налази и означавање људи у апликацији Виндовс 10 Пхотос , Прочитајте на.Пронађите и означите људе у апликацији Виндовс 10 Пхотос

Ако користите најновију верзију апликације Фотографије, можете пронаћи своје контакте и означити их пратећи ову процедуру:

  1. Отворите подешавања апликације Фотографије
  2. У оквиру Људи укључите особе означене као Укључено.
  3. Фотографија Цлцк
  4. Користите опцију Започни означавање.

Хајде да погледамо овај детаљ.1] Омогућите опцију „Људи“ у одељку „Прикажи и уреди“.

Тип ' Пхото „У Виндовс 10 траци за претрагу и кликните на“ Да дођу у '.

Затим притисните ' Да сазнате више » (Приказује се као три хоризонталне тачке) и изаберите « Подешавања '.

Пронађите и означите људе у апликацији Виндовс 10 ПхотосПомерите надоле до ' Прегледање и уређивање и омогућите опцију 'Људи'.

Ако га укључите, апликацији Фотографије дајете сагласност да користи препознавање лица за груписање људи на вашим фотографијама и видео снимцима. Подаци прикупљени током овог процеса биће сачувани на вашем уређају.

Виндовс телефон селфи штап

Сада све што треба да урадите је да почнете да означавате људе.

2] Започните означавање

Под насловом „Фотографије“ кликните на „ Људи '. Бићете одведени на страницу на којој можете да означите људе (пријатеље и породицу), али прво морате да дозволите апликацији Фотографије да приступи вашим контактима.

па притисните ' Почните са означавањем ' као што је приказано на горњој слици да наставите.

Када се од вас затражи порука, дозволите приступ.

После, ' Додајте име „Постати вам видљив. Кликните на њу и погледајте да ли је ова особа на вашој листи контаката. Ако јесте, само користите име поред тренутне слике и особа ће бити аутоматски означена.

Дакле, помоћу ових једноставних корака можете сакупити све своје фотографије на једном месту где ће вам бити лакше да пронађете оно што тражите.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ако имате проблема са чувањем фотографија у апликацији, погледајте наш претходни пост - Не могу да сачувам медије из апликације Мицрософт Пхотос у оперативном систему Виндовс 10 .

Популар Постс