Не могу да сачувам медије из апликације Мицрософт Пхотос у оперативном систему Виндовс 10

Cannot Save Media From Microsoft Photos App Windows 10

Ако апликација Фотографије прикаже грешку, изгледа да немате дозволу да сачувате промене у овој датотеци. Покушајте да сачувате копију, погледајте овај пост.

Као ИТ стручњак, често ме питају како да сачувам медије из апликације Мицрософт Пхотос у оперативном систему Виндовс 10. Ево кратког водича о томе како да то урадите. Прво отворите апликацију Мицрософт Пхотос и изаберите албум који садржи фотографије или видео записе које желите да сачувате. Затим кликните на икону Дели у горњем десном углу апликације и изаберите опцију Сачувај на уређају. Затим изаберите уређај на који желите да сачувате фотографије или видео записе. Ако чувате на рачунару, уверите се да је потврђен избор у пољу за потврду Укључи подфолдере. Затим кликните на дугме Сачувај. На крају, сачекајте да се фотографије или видео снимци сачувају на вашем уређају. То је то! Сада сте успешно сачували медије из апликације Мицрософт Пхотос на Виндовс 10.Апликација Мицрософт Пхотос омогућава вам да гледате, уређујете и креирате видео записе. Док ради добро, ако не могу да сачувају медијске датотеке из апликације Мицрософт Пхотос након уређивања слике, постоји проблем са резолуцијом. Али неки корисници су пријавили грешку где се уређена медијска датотека не може сачувати. Грешка каже:Изгледа да немате дозволу да сачувате промене у овој датотеци.

Уместо тога, покушајте да сачувате копију.алатка за решавање проблема за Виндовс апликације

Хајде да видимо како да поправимо ову грешку.

Моћи

Не могу да сачувам медијске датотеке из апликације Мицрософт Пхотос

Методе рада за решавање проблема где корисник не може да сачува медијске датотеке из апликације Мицрософт Пхотос су следеће:  1. Ажурирајте апликацију Мицрософт фотографије.
  2. Потврдите власништво над одредишним фолдером.
  3. Поново се региструјте и поново инсталирајте апликацију Мицрософт фотографије.

1] Ажурирајте апликацију Мицрософт Пхотос

Ово је прилично једноставан метод.

  • Отворите Мицрософт Сторе.
  • Кликните на мени (три хоризонталне тачке у горњем десном углу) да бисте отворили опције менија.
  • Изабери Преузимања и ажурирања.
  • Затим изаберите дугме означено Добијајте ажурирања Горе десно.

Инсталираће сва ажурирања на чекању за све апликације, укључујући апликацију Мицрософт фотографије инсталирану на вашем рачунару користећи Мицрософт Сторе.

Мицрософт колекција пасијанса неће отворити Виндовс 10

2] Потврдите власништво одредишне фасцикле.

Преузмите власништво над Виндовс 10 фасциклом

Постоји могућност да одредиште на које покушавате да сачувате датотеку можда нема довољне дозволе за корисника да изврши било какве операције.

0к8007232б

Да би корисник могао да обавља операције унутар одредишта, мора да има потребне дозволе за читање и писање датотеке на диск.

Преузмите власништво над фасциклом где покушавате да сачувате медијску датотеку, а затим покушајте поново ако вам то помогне да решите грешку.

3] Поново се региструјте и поново инсталирајте апликацију Мицрософт фотографије.

Отвори ПоверСхелл на командној линији као администратор и унесите следеће команде у датом редоследу:

|_+_|

Затим покрените следећу команду:

|_+_|

Он ће поново регистровати и поново инсталирати све унапред инсталиране апликације које долазе са Виндовс 10 из кутије.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Све најбоље!

Популар Постс