Како сазнати програме и датотеке на које ће то утицати након враћања система

How Find Out ProgramsПод претпоставком да желите чланак који говори о томе како да сазнате на које програме и датотеке ће утицати враћање система: Као ИТ професионалац, важно је да знате како да сазнате на које програме и датотеке ће утицати враћање система. Ово може бити посебно корисно ако решавате проблем и морате да вратите систем у раније стање. Постоји неколико различитих начина да се ово уради. Један од начина је да користите сам алат за враћање система. Да бисте то урадили, једноставно отворите алатку и изаберите опцију „Прикажи више тачака враћања“. Ово ће вам показати листу свих тачака враћања које су креиране на вашем систему, заједно са описом сваке од њих. други начин да сазнате на које програме и датотеке ће утицати враћање система је да користите алатку Систем Ресторе Екплорер. Овај алат је дизајниран да вам помогне да видите тачке враћања система и управљате њима. Да бисте га користили, једноставно преузмите и инсталирајте алат, а затим га покрените и изаберите тачку враћања коју желите да испитате. Када изаберете тачку враћања, алатка Систем Ресторе Екплорер ће вам показати листу свих програма и датотека на које ће враћање утицати. Ово може бити од помоћи у одређивању да ли ће одређена тачка враћања вероватно решити ваш проблем. Постоји неколико других алата који могу бити од помоћи и у овој ситуацији. На пример, алатка Виндовс Ресторе може се користити за прављење резервне копије вашег система пре него што га вратите. Ово може бити од помоћи ако желите да се вратите у претходно стање ако враћање не реши ваш проблем. Уопштено говорећи, добра је идеја да будете упознати са алаткама и опцијама које су вам доступне када решавате проблеме са системом. Знање како да сазнате на које програме и датотеке ће утицати враћање система може бити драгоцен део тог процеса.Да ли ће враћање система утицати или избрисати моје личне датотеке или документе? На које програме или драјвере ће то утицати након покретања операције опоравка система? Које промене ће утицати на враћање система? Како могу сазнати? Нека врло честа питања на која ћу покушати да одговорим овде.

Опоравак система Виндовс 10

ДО Систем Ресторе ће утицати на ваше системске датотеке, програме и поставке регистратора. Такође може да изврши промене у скриптама, групним датотекама и другим типовима извршних датотека на вашем Виндовс рачунару. Због тога ће све промене направљене на овим датотекама бити поништене.Опоравак система неће утицати на фасциклу са документима или личне датотеке као што су фотографије, е-поруке итд., али можда ћете открити да датотеке на радној површини нестају. Стога бисте можда желели да преместите своје личне документе са радне површине на безбедно место пре него што извршите враћање система у претходно стање.

На које програме, драјвере и датотеке ће то утицати након враћања система

Да бисте сазнали тачно на које програме ће то утицати након враћања система, откуцајте рструи.еке у почетној претрази и притисните Ентер да отворите Систем Ресторе. Овде можете видети све старе тачке враћања система.

како променити звук обавештења на Виндовс 10

Изабери Изаберите другу тачку враћања и кликните на Нект.На које програме, драјвере и датотеке ће то утицати након враћања система

Притисните Скенирајте рањиве програме .

Затим ће скенирати програме који ће бити погођени или уклоњени. Затим ће навести програме и драјвере који ће бити уклоњени и оне који ће бити враћени.

уклоните дупликате обележивача

То је то!

Тражите брз начин да креирате тачке враћања система једним кликом са радне површине? Дођи !

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Проверите да ли је ваш Враћање система не ради в Виндовс.

Популар Постс