Како онемогућити обавештење о резервној копији оперативног система Виндовс у оперативном систему Виндовс 10

How Disable Windows Backup Notification Windows 10Ако сте ИТ стручњак, вероватно знате како да онемогућите обавештење о резервној копији оперативног система Виндовс у оперативном систему Виндовс 10. Ево кратког водича како да то урадите.1. Отворите контролну таблу.

2. Идите на Систем и безбедност > Резервна копија и враћање у претходно стање (Виндовс 7).

3. Изаберите „Конфигуриши резервну копију“, а затим кликните на опцију „Искључи“.4. Кликните на „Сачувај промене“ и готови сте!

Сада више нећете морати да видите то досадно обавештење о резервној копији.У оперативном систему Виндовс 10/8/7/Виста, Виндовс Бацкуп обавештава крајње кориснике да подесе Виндовс Бацкуп. Обавештења попут Прављење резервне копије је у току може да се појави у Акционом центру након седам дана без подешавања Виндовс резервне копије или када крајњи корисник укључи спољни чврсти диск.

Онемогућите обавештење о резервној копији оперативног система Виндовс

Ако не намеравате да омогућите Виндовс резервну копију, али уместо тога да обезбедите крајњим корисницима решење за прављење резервних копија треће стране, можете да онемогућите Прављење резервне копије је у току Обавештења о резервној копији оперативног система Виндовс.

бесплатни филтер за нежељену пошту за Оутлоок

1] Коришћење контролне табле

Можете урадити следеће.

Отворите све ставке контролне табле Акциони центар Уредите Акциони центар.

акциони центар-бацкуп
Означите, поништите избор опција које желите, притисните ОК и Изађи.

2] Коришћење Виндовс регистра

Обавештења о резервној копији Виндовс-а контролишу кључ регистратора. Овај кључ регистратора није присутан у подразумеваним Виндовс инсталацијама. Да бисте онемогућили обавештења о резервној копији оперативног система Виндовс, морате ручно да додате кључ регистратора.

Да бисте то урадили, отворите регедит и идите до следеће локације:

|_+_|

Сада испод ВиндовсБацкуп у РХС панелу, отворите нови ДВОРД и дајте му име Онемогућите надгледање и поставите га на „ 1 '.

Затворите регедит.

Ако је овај кључ подешен на 0 или ако овај кључ не постоји, Виндовс резервна копија ће приказати обавештења крајњем кориснику да подеси Виндовс резервну копију.

Ако је овај кључ постављен на 1, а крајњи корисник још није подесио Виндовс резервну копију, обавештења о подешавању Виндовс резервне копије неће бити приказана крајњем кориснику у Акционом центру или када корисник прикључи спољни чврсти диск.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ово помаже.

Популар Постс