Блокирајте захтеве за веб обавештења у прегледачима Цхроме, Фирефок и Едге

Block Web Notification Requests ChromeНе дозволите сајтовима да приказују обавештења. Научите како да спречите веб-сајтове да траже од вас да шаљете обавештења тако што ћете онемогућити Пусх или веб обавештења у Цхроме, Фирефок, Едге претраживачу да бисте избегли пусх обавештења са свих или изабраних веб локација.

Ако сте попут већине људи, вероватно добијате много веб обавештења са разних сајтова. Док нека од ових обавештења могу бити корисна, друга могу бити досадна, па чак и наметљива. На срећу, постоје начини да се блокирају захтеви за веб обавештења у свим главним прегледачима. У Цхроме-у можете да онемогућите обавештења са појединачних сајтова тако што ћете отићи у подешавања сајта и изабрати „Блокирај“ у оквиру Обавештења. Такође можете да онемогућите сва обавештења из Цхроме-а тако што ћете отићи на Подешавања > Подешавања сајта > Обавештења и изабрати „Блокирај“ у одељку Глобална подешавања. У Фирефок-у можете да онемогућите обавештења са појединачних сајтова тако што ћете отићи на подешавања сајта и изабрати „Блокирај“ у оквиру Обавештења. Такође можете да онемогућите сва обавештења из Фирефок-а тако што ћете отићи на Преференцес > Цонтент > Нотифицатионс и изабрати „Блокирај нове захтеве који траже да се дозволи обавештења“. У Едге-у можете да онемогућите обавештења са појединачних сајтова тако што ћете отићи у подешавања сајта и изабрати „Блокирај“ у оквиру Обавештења. Такође можете да онемогућите сва обавештења из Едге-а тако што ћете отићи на Подешавања > Прикажи напредна подешавања > Обавештења и изабрати „Блокирај“. Помоћу ових савета можете лако да блокирате захтеве за веб обавештења у свим главним прегледачима и вратите контролу над својим веб искуством.Константно ажурирамо нашу омиљену веб локацију тако што се претплатимо на билтен или дозвољавамо овој веб локацији да шаље пусх обавештења на радној површини. Веб обавештења или Искачуће обавештење на Виндовс рачунару изгледа као добра идеја, али понекад ако их има више или из неког другог разлога, можда ћемо желети да их онемогућимо. Ако тражите исто, онда је овај чланак за вас. Јавићу вам како блокирајте захтеве за веб обавештења у прегледачима Цхроме, Фирефок и Едге на Виндовс радној површини.1 пусх обавештење

Сваки појединачни прегледач има свој начин да онемогући досадна веб обавештења. Прочитајте чланак да бисте сазнали како то учинити корак по корак.Блокирајте захтеве за веб обавештења у Цхроме-у

Већ смо видели како онемогућите цхроме пусх обавештење . Хајде да поновимо процедуру.

Да бисте искључили веб обавештења у Цхроме-у, идите на „Подешавања“ Цхроме прегледача притиском на дугме менија са три вертикалне тачке.

Приказује сва доступна подешавања. Померите се надоле да бисте пронашли Напредно подешавања и кликните на њега.У одељку „Приватност и безбедност“ кликните на дугме „Подешавања садржаја“.

Отвара се прозор Подешавања садржаја. Померите се надоле док не пронађете Обавештења. Кликните овде.

ИН Обавештења отвориће се подешавања. Видећете подразумевану поставку Питајте пре слања . Пребаците клизач да бисте изабрали блокиран .

Такође можете да управљате обавештењима за појединачне сајтове.

Да бисте отишли ​​директно на подешавања обавештења, можете да копирате и налепите следећу УРЛ адресу у Цхроме адресну траку и притиснете Ентер.

|_+_|

Онемогућите пусх обавештења у Мозилла Фирефок-у

Да бисте онемогућили захтеве за веб обавештења у Мозилла Фирефок-у, отворите прегледач и кликните на дугме менија, а затим на Опције.

блокирајте захтеве за веб обавештења

У одељку „Приватност и безбедност“ видећете Дозволе. Кликните на дугме „Подешавања“ поред „Обавештења“.

блокирајте претраживаче веб обавештења

Оквир за дијалог Дозволе за обавештења приказује листу веб локација за које су активна веб обавештења. Изаберите веб локације за које желите да искључите обавештења на радној површини и кликните на Уклони локацију. Да бисте уклонили пусх обавештења за све веб локације одједном, кликните на „ Избришите цео сајт с“ и кликните на „Сачувај промене“.

Да бисте спречили веб локације да шаљу захтеве за обавештења, морате да изаберете Блокирајте нове захтеве у којима се од вас тражи да дозволите обавештења и Сачувај измене .

персонализујте фирефок

Сада нећете видети те досадне кутије!

Други начин да онемогућите пусх обавештења у Фирефок-у је да откуцате ' абоут: цонфиг У адресној траци и притисните Ентер. Ово ће вам показати упозорење, али можете наставити без икаквих проблема.

Показаће вам сва подешавања и у траку за претрагу укуцајте ' веб обавештења '. Видећете два подешавања која му одговарају, а која су подразумевано омогућена. Двапут кликните на њих да бисте их онемогућили.

искључите веб обавештења

Фирефок сада такође аутоматски блокира већину ових досадних обавештења, тако да можете да наставите да сурфујете вебом без прекида.

Онемогућите веб обавештења у Едге претраживачу

Да бисте их онемогућили у Едге претраживачу на Виндовс 10, кликните на икону менија (3 хоризонталне тачке) у Едге претраживачу и кликните на Подешавања.

Онемогућите веб обавештења

У панелу Подешавања померите се надоле и кликните на дугме Прикажи напредна подешавања.

напредна подешавања у претраживачу рубова

У панелу Напредне поставке кликните на дугме Управљај испод Обавештења.

управљај-обавештењима-у-ивици-прегледачу

У панелу Управљање обавештењима видећете листу веб локација за које су обавештења дозвољена и сада можете да унесете потребне промене.

ИН нови прегледач Едге заснован на Цхромиум-у , видећете ово подешавање овде:

|_+_|

Онемогућите веб обавештења у Едге претраживачу

У зависности од прегледача, видећете обавештења са веб локација у којима се од вас тражи да им дозволите. Можете да одбијете захтев како не бисте примали будућа обавештења.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Да ли желите да се одређене веб локације аутоматски отварају када покренете прегледач? Затим погледајте како аутоматски отворити одређене веб странице у више картица када се прегледач покрене.

Популар Постс