Волумоусе: подесите јачину звука помоћу точкића миша

Volumouse Control Sound Volume Using Mouse Wheel

Волумоусе ће вам омогућити да подесите јачину звука у звучницима вашег Виндовс рачунара једноставним ротирањем точкића миша. Преузмите Волумемоусе бесплатно.

Ако сте ИТ стручњак, онда знате да је једна од најважнијих ствари које можете да урадите да подесите јачину звука помоћу точкића миша. Ово може бити спас када покушавате да радите на пројекту и не желите да узнемиравате људе око себе. Волумоусе је одличан алат који вам може помоћи да урадите управо то.тунел медвед впн преузимање

Волумоусе је бесплатни услужни програм који вам омогућава да контролишете јачину звука на рачунару помоћу точкића миша. Можете подесити јачину звука својих звучника или слушалица, а можете чак и потпуно да искључите звук ако је потребно. Волумоусе је веома једноставан за коришћење и одличан је начин да се уверите да не узнемиравате људе око себе када радите на пројекту.Волумоусе је одлична алатка за ИТ стручњаке и неопходна је за свакога ко жели да може да контролише јачину звука на свом рачунару. Ако нисте ИТ стручњак, и даље можете да користите Волумоусе за подешавање јачине звука на рачунару. Све што треба да урадите је да преузмете бесплатни услужни програм, а затим можете да почнете да га користите одмах.Ако морате често да мењате јачину звука звучника помоћу бесплатног софтвера Волумоусе за Виндовс може бити управо оно што сте тражили. Постоји много се може урадити једноставним мишем , али већина нас га користи углавном за показивање, кликање и померање.

Подешавање јачине звука помоћу точкића миша

промените јачину звучника

Волумоусе ће вам омогућити да подесите јачину звука у звучницима вашег Виндовс рачунара једноставним ротирањем точкића миша. Обично, да бисте променили јачину звука, потребно је да кликнете на икону јачине звука на траци задатака, а затим да подесите јачину звука. Али са Волумоусе-ом, све што треба да урадите је да окренете точак миша.Када отворите програм, видећете неколико подешавања и опција. Можете поставити правила када ће се точак користити за промену јачине звука. На пример, можете га поставити тако да морате да притиснете тастер Цтрл, а затим завртите точак и тако даље. Такође можете дефинисати уређаје, компоненте и канале. Параметар Степс вам омогућава да подесите колико јачина звука треба да се повећа или смањи са сваким окретањем точка.

спољни чврсти диск се не приказује

Ако услови које сте навели нису испуњени, точкић миша вам неће помоћи да подесите јачину звука; уместо тога, обављаће своје подразумеване дужности као што је померање итд.

Једна ствар коју је програмер навео је да Волумоусе не може да ради са апликацијама које покрећете као администратор ако је УАЦ омогућен. Ако желите да Волумоусе снима догађаје миша из апликација које покрећете као администратор, мораћете да покренете Волумоусе као администратор.

Обимно преузимање

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Можете бесплатно преузети Волумоусе са Ево .

Популар Постс