Како блокирати Фацебоок захтеве за игре

How Block Facebook Game RequestsКао ИТ стручњак, увек ме питају како да блокирам захтеве за игрице на Фејсбуку. То је прилично једноставан процес, и ја ћу вас провести кроз њега корак по корак. Прво, мораћете да отворите своја Фацебоок подешавања. То можете да урадите тако што ћете кликнути на стрелицу надоле у ​​горњем десном углу ваше Фацебоок почетне странице, а затим изабрати „Подешавања“. Када уђете у подешавања, кликните на опцију „Блокирање“ на левој бочној траци. Затим ћете видети листу опција које можете блокирати на Фацебоок-у. Померите се надоле док не видите „Блокирај позиве за апликације“, а затим кликните на дугме „Измени“. На крају, изаберите опцију „Само ја“ из падајућег менија, а затим кликните на „Сачувај“. И то је то! Када пратите ове кораке, више нећете примати никакве захтеве за игру од својих пријатеља.Фацебоок је једна од најпопуларнијих и најактивнијих друштвених мрежа. Можете разговарати са својим пријатељима и рођацима. Такође можете играти разне занимљиве игрице на Фејсбуку. Неке игре се могу играти са пријатељима, док неке може да игра само један корисник.

Неке игре су одличне, али већину времена људи ометају стотине захтева за игру од пријатеља. Они од вас који користе Фацебоок у пословне или радне сврхе увек не воле ове захтеве за игре и сматрају их извором нервирања. Када игра постане вирална на Фејсбуку, шаље се много аутоматизованих захтева.

Ако сте били жртва безбројних захтева за игре, лако их се можете решити помоћу уграђене опције за Фејсбук. Фацебоок омогућава корисницима да блокирају захтеве за игре. Када се ово уради исправно, сви захтеви за ту одређену игру ће аутоматски бити блокирани или скривени.Блокирајте Фацебоок захтеве за игрице

Постоје два начина да се решите овог досадног проблема. Или можете спречити своје пријатеље да шаљу захтеве за апликације или игре, или можете блокирати саму игру.

уклањање е-књиге дрм

Спречите пријатеље да шаљу захтеве за игре/апликације

Ово је добар начин да се решите досадних захтева. Можете блокирати оне пријатеље који често шаљу много захтева. Ваш пријатељ може све друго осим да пошаље захтев. Да бисте то урадили, једноставно отворите своја Фацебоок подешавања и идите на блокирање таб.

Блокирајте Фацебоок захтеве за игрицеАлтернативно, можете ићи на Ево . После тога сазнајте Блокирај позиве за апликације и у празно поље упиши име пријатеља.

Блокирајте пријатељима да шаљу позивнице

Да бисте деблокирали било ког блокираног пријатеља, само кликните на Откључај линк.

ахци моде виндовс 10

Блок игре на Фејсбуку

Да бисте блокирали било коју одређену игру на Фацебоок-у, пратите ове кораке. Прво отворите страницу подешавања блокирања Фацебоок-а и сазнајте Блокирајте апликације . Након тога, запишите назив игре коју ваши пријатељи траже.

Онемогућите обавештења игара на Фејсбуку

На исти начин можете откључати било коју игру. Да бисте откључали било коју закључану игру, само кликните на Откључај линк поред наслова игре. Али можете играти било коју блокирану игру. Ова опција ће једноставно блокирати захтев за игру.

Уместо да добијете стотине досадних захтева за игру, много је боље да их блокирате. Да бисте блокирали било коју игру именом или пријатељем, пратите овај водич.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ће вам бити од користи.

Популар Постс