Најбољи бесплатни софтвер за уклањање ДРМ е-књига за Виндовс рачунар

Best Free Drm Removal SoftwareОбјашњавамо како уклонити ДРМ за е-књиге и користити га на више уређаја помоћу овог бесплатног софтвера за уклањање ДРМ-а. ДРМ намеће неколико ограничења на употребу е-књига.

Као ИТ стручњак, увек сам у потрази за најбољим бесплатним софтвером. А када је у питању софтвер за уклањање ДРМ-а, пронашао сам најбољи бесплатни софтвер за уклањање ДРМ-а е-књига за Виндовс ПЦ. Овај софтвер се зове еПУБее ДРМ Ремовал и потпуно је бесплатан за коришћење. Веома је једноставан за коришћење и уклања ДРМ из е-књига у само неколико кликова. Топло препоручујем овај софтвер свима који желе да уклоне ДРМ из својих е-књига. То је најбољи бесплатни софтвер који постоји и веома је једноставан за коришћење.Ако сте љубитељ е-књига, вероватно сте наишли на тај термин ДРМ (Управљање дигиталним правима). ДРМ ограничава начин на који се софтвер или мултимедијални садржај могу користити за заштиту од пиратерије. Већина издавача и других добављача софтвера блокирају свој рад са ДРМ системима како би спречили кориснике да незаконито користе своја дела заштићена ауторским правима.Е-књиге имају ДРМ као заштиту од пиратерије. С обзиром на то, продавци попут Амазона, Апплеа и других имају сопствене ДРМ-ове за е-књиге који ће вам омогућити да купујете и прегледате књиге помоћу уређаја или апликације специфичних за добављача. Рецимо да ако купујете е-књиге од Амазона, можете да их прегледате само на свом Киндле уређају или Киндле апликацији. Ово је понекад неугодно за већину читалаца јер ограничава број уређаја на које можете преузети књигу у исто време. Такође, не дозвољава вам да делите књигу са другима. Другим речима, ДРМ шеме контролишу како можете да користите е-књиге и додају ограничења за која сте добро платили.

Софтвер за уклањање ДРМ-а за е-књиге

Једина сврха ДРМ шема је да одврате пирате од илегалне употребе софтвера и садржаја заштићеног ауторским правима. Међутим, ово узрокује много непријатности легитимним корисницима тако што их приморава да користе један уређај или апликацију за читање е-књиге. Већина нас би волела да ужива у слободи читања е-књига на различитим уређајима уместо да буде ограничена на један уређај или апликацију. У таквим случајевима, најизводљивији начин да се превазиђе ова ограничена употребљивост је уклањање ДРМ-а из е-књига.Следећи алати за уклањање ДРМ-а ће вам помоћи да уклоните ДРМ заштиту са купљене е-књиге.

  1. Калибар - Управљање е-књигама
  2. еПУБее
  3. ПДФМате
  4. Уклањање Киндле АЗВ ДРМ
  5. Алат за ажурирање дигиталних права.

У овом чланку смо сакупили неке од најбољих софтвера који ће вам помоћи да уклоните ДРМ из е-књиге тако да имате слободу да читате књигу на било ком уређају по вашем избору.

1. Калибар – Електронска књига управљањаЦалибре је популаран алат отвореног кода који се користи за управљање вашом библиотеком е-књига. Ова моћна алатка је потпуно бесплатна и представља решење на једном месту за све ваше е-књиге. Софтвер се не користи само за управљање е-књигама. Поред управљања библиотеком, Калибар Алат се може користити за уклањање ДРМ-а е-књига тако да можете читати е-књиге на било ком уређају за читање треће стране. Алат вам омогућава да конвертујете своју е-књигу у било коју врсту датотеке коју желите да бисте могли да читате своју омиљену књигу на било ком уређају. Да бисте започели, све што треба да урадите је да прво инсталирате Цалибер. Изаберите е-књиге за које желите да искључите приватни формат уређаја. Једноставно увезите књиге у библиотеку Цалибре и конвертујте формат е-књиге у било који жељени тип датотеке. Алат уклања ДРМ и претвара вашу е-књигу у жељени тип датотеке.

2. еПУБее

еПУБее вам помаже да лако уклоните Киндле ДРМ. Алат је доступан бесплатно и уклања ДРМ из Киндле линије е-читача и уређаја. Алат може да користи свако да уклони ДРМ са Киндле АЗВ, АЗВ3, АЗВ4, ТПЗ, Топаз, ПРЦ и Моби једним кликом. Овај алат једноставно уклања ДРМ из заглавља датотеке и стога задржава оригинални квалитет. Алат се може користити за дешифровање свих Киндле ДРМ датотека одједном. Да бисте користили овај алат, једноставно преузмите Киндле за рачунар са својим овлашћеним Амазон ИД-ом. Увезите Киндлес књиге у еПУБее софтвер и кликните на Уклони ДРМ. Штавише, помаже у претварању е-књига у МОБИ, ЕПУБ, ТКСТ, ПДФ и друге формате датотека уз задржавање квалитета. Преузмите овај алат овде.

3. ПДФМате

Најбољи бесплатни софтвер за уклањање ДРМ е-књига за Виндовс рачунар

ПДФМате је моћна апликација за конверзију ПДФ-а. Може се користити за претварање е-књига у ТКСТ, ДОЦ, ЕПУБ, ХТМЛ, ПДФ и СВФ формате датотека. Једна од предности ове апликације је што претвара е-књиге у датотеке жељених формата у серијама уз добру брзину разговора. Штавише, такође помаже да се уклони ДРМ из Киндле, Адобе и Нобо линије е-књига и уређаја. Преузмите овај алат Ево.

4. Уклоните Киндле АЗВ ДРМ

Киндле књиге купљене на веб локацији Амазон заштићене су Киндле ДРМ-ом и могу да се читају само на уређајима и софтверу повезаним са Киндле. Међутим, можете читати Киндле књиге на различитим уређајима тако што ћете уклонити ДРМ из Киндле књига. Киндле АЗВ ДРМ Ремовал је један такав алат који вам помаже да лако уклоните ДРМ из Киндле е-читача. Алат креира нову Киндле књигу без ДРМ-а тако да можете да гледате Киндле књиге на другим уређајима. Подржава групни режим и омогућава вам да конвертујете више од педесет датотека истовремено. Преузмите овај алат овде на азвсофт.цом.

виндовс 10 3д штампање

5. Алат за ажурирање дигиталних права

Алат за надоградњу дигиталних права

Мицрософт је објавио Алат за надоградњу дигиталних права , који уклања ДРМ заштиту са ВМА аудио датотека. Сада можете преузети програм за ажурирање дигиталних права, уклонити заштиту од копирања која је додата .вма датотекама и покренути их на свом МП3 плејеру. Алат само уклања заштиту ауторских права са ВМА датотека, не и других формата.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ово је све.

Популар Постс