Како архивирати е-пошту и преузети архивиране поруке е-поште у Оутлоок-у

How Archive Emails Retrieve Archived Emails OutlookКао ИТ стручњак, често ме питају како да архивирам е-пошту и преузмем архивиране поруке е-поште у Оутлоок-у. Ево кратког прегледа како да урадите обоје. Да бисте архивирали е-пошту у Оутлоок-у, прво морате да креирате фасциклу за архиву. Да бисте то урадили, кликните на картицу Датотека, а затим изаберите Нова фасцикла. Именујте фасциклу „Архива“ (или како год желите) и кликните на ОК. Када направите фасциклу за архиву, можете почети да премештате е-пошту у њу. Да бисте то урадили, изаберите е-поруке које желите да архивирате, а затим кликните и превуците их у фасциклу за архиву. Алтернативно, можете да кликнете десним тастером миша на изабране имејлове и изаберете Премести > Архива. Да бисте преузели архивиране поруке е-поште, једноставно идите у фасциклу Архива и двапут кликните на имејл који желите да отворите. Такође можете да кликнете десним тастером миша на имејл и изаберете Отвори.Данас постоји стална размена е-поште између појединаца, компанија итд., што је довело до повећања обима писама у нашим поштанским сандучићима. Постало је тешко управљати великим бројем мејлова и примати их сваки пут. Дакле, за решавање овог проблема, концепт Архивирање е-поште настао. Хајде да видимо шта је то и како можете да архивирате е-пошту у Мицрософт Оутлоок 2019/2016.

Шта је архивирање е-поште

Архивирање е-поште је процес управљања е-поштом који систематски обрађује и чува вашу е-пошту. Трајно чува и штити ваше податке без губитка података. Обично, када архивирате е-пошту, она нестаје из вашег пријемног сандучета, а да не буде избрисана и сачувана у фасцикли Архивски фолдер . Е-поруке које не желите да избришете јер ће вам можда требати у будућности могу се архивирати. Ако је потребно, све поруке е-поште у фасцикли архиве могу се вратити како се не би изгубио важан садржај. Архивирање премешта е-пошту са сервера мрежне поште на ваш локални рачунар.

Како архивирати е-пошту у Оутлоок-у

Отвори Мицрософт Оутлоок , кликните на Почетак дугме и померите се надоле до Изгледи отворите га.Идите у пријемно сандуче и отворите е-пошту коју желите да архивирате. Када се ваша пошта отвори видећете Архива на траци менија на врху вашег поштанског сандучета.

архивирајте е-пошту и примајте архивиране поруке е-поште у Оутлоок-у

Притисните Архива и приметићете да је ваша е-пошта нестала из вашег пријемног сандучета. Све такве е-поруке ћете наћи у Архива фолдер који видите у левом окну. Кликните на фасциклу архиве да бисте их видели.дефаултусер0

Како послати е-пошту у Оутлоок-у

Можете потражити конкретну е-пошту коју тражите у оквиру за претрагу изнад. Можете филтрирати е-пошту и сортирати их од најновијих до најстаријих према вашим захтевима. Такође можете да организујете е-поруке по датуму, величини, теми, важности, категоријама и још много тога.

Како архивирати е-пошту у Оутлоок-у

цутепдф виндовс 10

Архивирање е-поште у Оутлоок-у је веома једноставно и стога ефикасно.

Групно архивирање е-поште у Оутлоок-у

Групно архивирање е-поште у Оутлоок-у

Да бисте масовно архивирали е-пошту у Оутлоок-у, отворите Филе > Инфо > Тоолс и изаберите Уклоните старе предмете .

Изабери Компримујте ову фасциклу и све поддиректоријуме и изаберите фасциклу коју желите да зипујете.

Затим, у одељку „Архивирајте ставке старије од“ унесите датум.

Изаберите Укључи ставке са Не користи аутоматско архивирање за архивирање је означено опцијом .

Кликните на ОК и изађите.

читати : Како Аутоматско архивирање старих ставки у Мицрософт Оутлоок-у .

како претворити валуту у екцел

Како да преузмете архивиране поруке е-поште у Оутлоок-у

Да бисте приступили архивираним имејловима у програму Мицрософт Оутлоок:

  1. Отворите Оутлоок
  2. Изаберите адресу е-поште
  3. Кликните на фасциклу архиве
  4. Овде ћете видети све своје архивиране е-поруке.
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да вам је овај пост од помоћи.

Популар Постс