Вратите Виндовс 8 на Виндовс 7

Downgrade Windows 8 Windows 7

Овај водич ће вам показати како да извршите надоградњу са Виндовс 8 на Виндовс 7 и размотрите права на старију верзију. Можете да вратите Виндовс 8 Про на Виндовс 7 Про или Виста.

Ако нисте љубитељ Виндовс 8, постоје добре вести: можете да пређете на Виндовс 7. Ево како то да урадите.Прво, мораћете да направите резервну копију својих личних датотека. То можете да урадите користећи Виндовс 7 алатку за прављење резервних копија и враћање у претходно стање. Када то урадите, мораћете да поново инсталирате Виндовс 7.Да бисте то урадили, мораћете да набавите копију Виндовс 7 инсталационог медијума. Када то добијете, мораћете да покренете систем са медија и пратите упутства. Када дођете до дела инсталације где вас питају коју верзију Виндовс-а желите да инсталирате, изаберите опцију за Виндовс 7.

како направити снимак екрана у везу

Када се инсталација заврши, мораћете да вратите своје личне датотеке из резервне копије коју сте раније направили. Када то урадите, вратићете се на Виндовс 7 и моћи ћете поново да га користите.Ако тражите начин да вратите Виндовс 8 на Виндовс 7, овај пост ће моћи да баци мало светла на ову тему. Овај чланак говори о враћању претходне инсталације оперативног система Виндовс - Виндовс 7 или Виндовс Виста - на рачунару који тренутно користи Виндовс 8, као ио правима на старију верзију која нуди Мицрософт.

довнграде-виндовс8-виндовс7сурфаце про 3 се неће покренути након површинског екрана

Вратите Виндовс 8 на Виндовс 7

Не испуњавају сви производи услове за старију верзију. Али Мицрософт је навео „Права на прелазак на старију верзију“ за Виндовс 8, што корисницима омогућава да пређу са Виндовс 8 Про на Виндовс 7 Профессионал или Виндовс Виста Бусинесс док не буду спремни за надоградњу на новију верзију. Следеће ОЕМ верзије Виндовс софтвера испуњавају услове за старију верзију.

Нема права на старију верзију малопродајне верзије оперативног система Виндовс 8 . Ако сте извршили надоградњу на Виндовс 8 користећи малопродајну верзију оперативног система Виндовс 8, потребно је да поново инсталирате Виндовс 7 помоћу медијума за опоравак или инсталацију.

Ако користите ОЕМ Виндовс 8 , тада се права на старију верзију односе само на Виндовс 8 Про и моћи ћете да вратите Виндовс 7 Про или Виндовс Виста Бусинесс.

Волуме Лиценсинг међутим, омогућиће вам надоградњу на Виндовс 7 Про, Виндовс Виста Бусинесс, Виндовс КСП Про, Виндовс 2000 Про, па чак и на Виндовс 95/98/НТ.

довнграде-ригхтс-виндовс-8

Према Мицрософт-у, приликом враћања са Виндовс 8 Про или Виндовс 7 на старију верзију, морају се узети у обзир следеће тачке:

 • Купите рачунар са унапред инсталираним Виндовс-ом.
 • Прихватите услове лиценце за софтвер крајњег корисника.
 • Вратите на старију верзију или нека трећа страна то уради у њихово име.
 • Потребна вам је лиценцирана верзија оперативног система Виндовс 7 Профессионал или Виндовс 7 Ултимате. Верзија се мора легално набавити од ОЕМ-а или малопродајног канала.
 • Корисници лиценцирани засебно у оквиру Мицрософт количинског лиценцирања (ВЛ) могу да обезбеде свој медијум за количинску лиценцу и кључ програмеру система како би олакшали враћање сопствених система на старију верзију.
 • Направите резервну копију свега
 • Ако је потребно, онемогућите УЕФИ Сецуре Боот. Промените подешавања тако да се рачунар покреће у застарелом БИОС режиму.
 • Сада морате да убаците диск са лиценцираном верзијом оперативног система Виндовс 7 и пратите процес инсталације, а ако планирате да вратите претходну инсталацију оперативног система Виндовс помоћу фасцикле Виндовс.олд, можете пратити овај пост о томе како да вратите Виндовс 7 рачунар на претходну инсталацију оперативног система Виндовс помоћу фасцикле Виндовс.олд .
 • Важно је запамтити да током активације нећете моћи да је активирате на мрежи, већ само активирати програм путем телефона . Пратите овај пост о томе како активирати Виндовс телефоном. Користите свој кључ лиценце за Виндовс 8 да активирате Виндовс 7 путем телефона. Локални број телефона за подршку за активацију ће бити приказан и мораћете да позовете подршку за активацију. Представник Мицрософт-а ће вам дати једнократни активациони код који можете користити за активацију Виндовс 7.
 • Ако је ваш ОЕМ претходно унео кључ производа за Виндовс 7 Профессионал на ваш рачунар, инсталирајте Виндовс 7 Профессионал користећи медијум за опоравак. Алтернативно, можете да инсталирате Виндовс 7 Профессионал користећи оригиналну копију инсталационог медијума. Ваш систем ће се аутоматски активирати користећи шифру производа унету у БИОС.
 • Ако ОЕМ није унео шифру производа у БИОС на вашем рачунару, уметните Виндовс 7 инсталациони медијум и пратите упутства на екрану. Када се то од вас затражи, унесите кључ лиценце за Виндовс 7 и активирајте га као и обично.

Постоји још једна ствар коју треба да знате пре него што пређете на старију верзију. Ако сте прешли на старију верзију са претходно инсталираног Виндовс 8 рачунара са Виндовс 7 рачунара, уверите се да сте набавили одговарајуће управљачке програме. Јер према Мицрософтовом уговору о правима на прелазак на старију верзију, ако одлучите да вратите Виндовс 8 на Виндовс 7, ни Мицрософт ни произвођач рачунара неће бити обавезни да пружају корисничку подршку за производ. То значи да сте сами, па се уверите да сте прикупили све потребне драјвере, кључеве производа, итд. пре него што започнете процес.

адв цлеанер критике

За више информација посетите Мицрософт веб локација .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Мајкрософт је закомпликовао ситуацију. Најбоља опција би била чиста инсталација Виндовс 7.

- Укључујући Сиама Сасиндрана и Хемант Сакена

Популар Постс