Најбоље кутије за управљање кабловима доступне на Амазону

Best Cable Management Boxes Available AmazonКао ИТ стручњак, саставио сам листу најбољих кутија за управљање кабловима доступних на Амазону. Ове кутије су одличне за организовање и скривање каблова, каблова и жица. Долазе у различитим величинама и бојама које одговарају вашем декору и потребама. Прва кутија на мојој листи је ЦаблеБок Мини из БлуеЛоунге-а. Ова кутија је одлична за скривање малих каблова и жица. Направљен је од издржљиве АБС пластике и има елегантан, модеран дизајн. Долази у црној или белој боји да одговара вашем декору. Ако вам је потребна већа кутија за скривање већих каблова и жица, ЦаблеБок из БлуеЛоунге-а је одлична опција. Направљен је од исте издржљиве АБС пластике као и Мини и има елегантан, модеран дизајн. Долази у црној или белој боји да одговара вашем декору. Ако желите кутију за управљање кабловима која је више од кутије, ЦаблеДроп из БлуеЛоунге-а је одлична опција. То је самолепљиви систем за управљање кабловима који се може користити за скривање каблова и жица на зидовима, испод столова или било где другде. Долази у црној, белој или прозирној боји да одговара вашем декору. Ово су само неке од најбољих кутија за управљање кабловима доступних на Амазону. Са толико опција које можете изабрати, сигурно ћете пронаћи савршену кутију за своје потребе.Управљање лабавим кабловима на вашем рачунарском столу или радној станици може бити гњаважа, због чега смо навели најбоље Кутије за каблове доступно на Амазону овде. Ово не само да ће вам помоћи да се решите замршених жица на вашем столу, већ ће и смањити топлоту система.

Најбоље кабловске кутије

Канте за управљање кабловима, познате и као фиоке за жице и организатори каблова, су шик контејнери у које можете одложити вишак жице да бисте смањили величину решетке на свом столу. Можете додати продужетак напајања у кутију за управљање кабловима да бисте је учинили ефикаснијом.

Ови контејнери могу бити од велике помоћи у спречавању незгода у кућама са децом и кућним љубимцима. Обично деца и кућни љубимци воле да се играју са електричним утичницама, што је опасно. Дакле, кутије за управљање кабловима не само да олакшавају живот, већ га чине и сигурнијим. Ево листе најбољих кутија за управљање кабловима доступних на Амазону:  1. Цабалеи кабловски организатор
  2. ДМоосе кутија за управљање кабловима
  3. Цхангсуо кутија за управљање кабловима
  4. Кутија за организаторе НТОНПОВЕР
  5. ТЕИГА кутија за управљање кабловима
  6. ОРИЦО кутија за управљање кабловима
  7. Кутија за управљање пренапонским кабловима
  8. Природа испоручује дрвену кутију за каблове.

1] Цабалеи кабловски организатор

Најбоље кутије за управљање кабловима доступне на Амазону

Цабалеи Цабле Манагемент Бок је издржљива кутија за управљање кабловима средње величине. Лако се уклапа у продужне каблове за 6-12 утичница, што производу даје предност у односу на конкуренте. Жичана кутија је направљена од АБС пластике високе густине, што је чини отпорном на ватру и ударце. Тако кутија чува ствари када су у близини деца. Поред тога, кутија за управљање кабловима је отпорна на огреботине. Такође можете користити поклопац кутије као лежиште за свој телефон и друге уређаје током пуњења. Цабалеи кутија за управљање кабловима доступна је на Амазону. Ево .

2] ДМоосе кабелски организатор

ДМоосе кутија за управљање кабловимаДМоосе Цабле Манагемент Бок је одлична кутија за управљање жицама за управљање УСБ кабловима, штитницима од пренапона, продужним кабловима, ТВ и видео игрицама, адаптерима и још много тога. То ће вам олакшати живот тако што ћете сакрити вишак каблова. Поред тога, у кутију можете одложити продужни кабл, који ће смањити могућност незгода, посебно ако у кући има деце. Пошто је кутија за управљање кабловима ДМоосе направљена од АБС материјала отпорног на ватру, неће изгорети у случају струјног удара. Кабловски контејнер се може купити на Амазону. Ево .

екцел поруке о грешкама

3] Цхангсуо кутија за управљање кабловима

Цхангсуо кутија за управљање кабловима

Цхангсуо кутија за управљање кабловима је једна од најестетичнијих опција на листи. Ова жичана корпа је мало мала и може да прими 4 до 6 наставака. Међутим, дизајн је мало другачији, због чега ће бити потребно да искључите каблове за напајање пре него што уградите продужетак у кутију. У основи, летвице су окренуте надоле. Ова жичана корпа је такође једна од најјефтинијих опција на листи. Сазнајте више о томе на Амазону Ево .

4] НТОНПОВЕР кутија за организаторе

Кутије за каблове

НТОНПОВЕР организатор кутија је доступна у великим и екстра великим величинама. Ова жичана корпа је прилично свестран производ. Кутија се може користити за управљање утичницама, утичницама, УСБ чвориштима, штитницима од пренапона, рутерима, итд. Друге кутије за организаторе каблова не могу лако да садрже рутере јер рутери имају већу површину попречног пресека, а конектори за жице су дужи. НТОНПОВЕР организатор кутија има каишеве на све четири стране, што вам омогућава да у њу инсталирате рутере и модеме. Сазнајте више о производу на Амазону Ево .

5] ТЕИГА кутија за управљање кабловима

ТЕИГА кутија за управљање кабловима

Деца и кућни љубимци су привучени продајним местима. Они имају тенденцију да се играју са чеповима и то може бити опасно. ТЕИГА кутија за управљање кабловима ће вам помоћи да сакријете те каблове и учините свој дом безбедним за малишане. Поклопац је направљен у стилу бамбуса, а посуда је од незапаљиве пластике. Овај контејнер за каблове може да прими до два продужна кабла, чинећи ваш живот много лакшим. Доступан у четири боје. Производ можете купити на Амазону Ево .

6] ОРИЦО кутија за управљање кабловима

ОРИЦО кутија за управљање кабловима

ОРИЦО кутија за управљање кабловима је одличан производ за заштиту ваших кућних љубимаца и деце од погубљења. Можете угурати жице у кутију и сакрити их. Жичана кутија је направљена од АБС пластике отпорне на ватру. Има летвице на дужој страни, што омогућава да се модеми и рутери инсталирају унутар контејнера. Кутија се испоручује са четири неклизајућа јастучића за стопала који такође помажу у расипању топлоте. Ово је један од најјефтинијих артикала на овој листи. Сазнајте више о производу на Амазону Ево .

7] Кутија за управљање кабловима

Кутија за управљање пренапонским кабловима

Пренапонска кутија за управљање кабловима компаније НТОНПОВЕР је одличан комплет који долази са траком за управљање напајањем са 6 утичница. Контејнер од АБС пластике отпоран на пламен. Идеалан је за управљање вишком каблова и њихово чување. Кутија за управљање кабловима се може користити за смештај рутера јер постоје летвице на дужој страни. Ставка је доступна на Амазону. Ево .

8] Натуре Супплиес Вооден Цабле Манагемент Бок

Залихе природе Дрвена кутија за каблове

Ако тражите естетску кутију за управљање кабловима која користи 'природно дрво' као главни материјал, погледајте Натуре Супплиес. Иако природно дрво није најбоља опција у поређењу са АБС пластиком, рецензије производа су веома позитивне. Ова кутија може да складишти продужне каблове, каблове, УСБ утикаче, итд. Ова жичана корпа има три утичнице и безбедна је за домове са кућним љубимцима и децом. Ако вам се свиђа, однесите га на Амазон Ево .

гаместреам месечина
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Да ли желите нешто да додате?

Популар Постс