Бесплатни додаци и софтвер за проверу правописа, стила и граматике

Free Spelling StyleАко тражите добре и корисне бесплатне додатке за проверу правописа, стила, граматике, ваша претрага се може завршити овде са овим софтвером за проверу граматике.

Као ИТ стручњак, увек тражим бесплатне додатке и софтвер за проверу правописа, стила и граматике. Пронашао сам неколико који ми се заиста свиђају и желео сам да их поделим са вама.Први се зове 'Граматички' и одличан је алат за хватање грешака у вашем писању. Може се инсталирати као додатак за ваш веб претраживач или као самостални програм на вашем рачунару. Открио сам да је веома тачан и помогао ми је да много побољшам своје писање.Још један одличан алат је 'Хемингваи Едитор'. Овај је дизајниран да вам помогне да пишете јасније и сажетије. То је одличан алат за уклањање непотребних речи и фраза у вашем писању. Топло га препоручујем ако желите да побољшате своје писање.

На крају, желео сам да поменем алатку 'Атомиц Реацх'. Овај је дизајниран да вам помогне да побољшате читљивост вашег писања. То је сјајан алат за осигуравање да је ваше писање лако разумљиво и без грешака. Сматрао сам да је то од велике помоћи у побољшању читљивости мог писања.фирефок се неће синхронизовати

Ово су само неки од одличних алата за побољшање вашег писања. Ако желите да побољшате своје писање, топло вам препоручујем да их погледате. Сви су бесплатни и сви су одлични алати који вам могу помоћи да боље пишете.

Постоји много различитих проширења и додатака доступних на Интернету за проверу граматике, стила и правописа, али нису сви добри. Ако тражите добре и корисне додатке или проширења за проверу стила, правописа и граматике, ваша претрага се може завршити овде.Након што смо одвојили време за коришћење и анализу неких од најпопуларнијих додатака за проверу граматике, у наставку смо навели неколико најбољих. Може вам помоћи да пронађете беспрекорне чланке и рецензије. Ови бесплатни програми за проверу граматике и екстензије за проверу правописа су веома корисни за студенте, пословне писце, ауторе, блогере и писце садржаја.

Додаци и софтвер за проверу граматике

Сужавајући вашу претрагу, заокружили смо 3 најбоља бесплатна додатка за проверу правописа, стила и граматике на вебу. То су Афтер Тхе Деадлине, Граммарли Лите и Гингер.

1] Након истека рока

Афтер Тхе Деадлине је раније био доступан само као додатак за Фирефок и додатак за ВордПресс, али сада је такође покренуо проширење за Гоогле Цхроме. То је моћна провера граматике и правописа са невероватним могућностима корекције текста.

За разлику од других алата за проверу правописа Спеакие , провера правописа за Интернет Екплорер , и Тиниспелл , провера правописа за Виндовс Након истека рока решава неке од ваших тешких граматичких проблема као што су пасивна употреба гласа, злоупотребљене речи, двоструки негативи, клишеи и још много тога. Такође, овде можете изабрати сопствене опције лектуре. Такође можете да користите ову проверу правописа у свом претраживачу када твитујете, пишете е-пошту, коментаришете на блогу или пишете приватну поруку. Ова провера правописаоруђеподржава енглески, француски, немачки, португалски и шпански.

како поправити падове оквира

Карактеристике након рока

 • Проверава правопис
 • Открива погрешно употребљене речи
 • Чековистил писања и откривање грешака
 • Проналази тешке фразе и предлаже једноставне
 • Открива пасивни глас
 • Проверава граматичке грешке у тексту
 • Проналази збуњујуће речи (а/ан, то/то је, тамо/њихов, до/такође, ти/ти си, итд.)
 • Објашњава грешке

Преузмите након истека рока за Цхроме или Фирефок.

АЖУРИРАЊЕ: Сада можете преузети Граматика за Цхроме, Фирефок претраживаче и такође за Виндовс ПЦ.

2] ГраматикаМала

ГраматикаЛите је онлајн провера правописа доступна и као додатак за Фирефок и као додатак за Гоогле Цхроме. Помоћи ће вам да пишете садржај без грешака било где на вебу, нека буде вашсаставитипријемно сандуче, ажурирање статуса на Фејсбуку, коментари, пост на блогу или чак оквир за ћаскање.

ГраматикаЛите укључује речник, предлоге синонима и тезаурус који ће вам помоћи да изградите свој речник. Приликом преузимања и додавања овог проширења у прегледач Гоогле Цхроме, икона се појављује у доњем десном углу поља за текст.

спотифи апп виндовс 10

Карактеристике Граммарли Лите

 • Проверава правописне грешке
 • Проналази интерпункцијске грешке
 • Имајте речник
 • Проналази контекстуалне правописне грешке
 • Предлаже синониме
 • Проверава основне граматичке грешке
 • Приказује дефиниције

Приказивање дефиниција док претражујем веб је моја омиљена карактеристика Граммарли Лите-а. Двапут кликните на било коју реч и видећете њену дефиницију. Можда још нисам приметио ову функцију ни у једној од популарних бесплатних провера правописа Пхрасе Екпресс , Ворд Екпандер или ВордВеб .ГраматикаЛите екстензија се топло препоручује онима којима енглески није матерњи језик.

Преузмите Граммарли Лите за Хром или Фире Фок .

САВЕТ : Погледати на Едитор Мицрософт .

3] ђумбир

Гингер је још једна веома популарна провера правописа и граматике која је доступна као додатак за Фирефок и као проширење за Гоогле Цхроме. Карактеристика која чини да се ђумбирова провера правописа издваја из гомиле је откривање правилно написаних речи које се користе у погрешном тексту.

Виндовс 7 прескочи екран за пријаву

То је један од најпопуларнијих додатака за проверу правописа, стила и граматике које користе блогери и писци садржаја јер је интегрисан са десктоп и веб апликацијама. Гингер Спелл Цхецкер открива и означава и граматичке и правописне грешке на основу контекста. Исправља грешке у куцању, погрешно коришћене речи и озбиљне правописне грешке које друге провере правописа често не примећују. Исправља ваше грешке у куцању или такође може да скенира цео документ, а најбољи део је што га можете бесплатно добити за свој МС Ворд.

Карактеристике ђумбира

 • Исправља озбиљне правописне грешке и фонетске правописне грешке.
 • Исправља грешке у куцању
 • Коњугација неправилних глагола
 • Исправљање погрешно употребљених речи
 • Сличне звучне речи
 • Увезане речи
 • Секвенцијалне именице
 • Исправљање предлога
 • Исправка глагола
 • Слагање субјекта и глагола
 • Исправља употребу именица и заменица

Преузимање Ђумбир .

4] ЛангуагеТоол

ЛангуагеТоол ово је још једна бесплатна провера граматике, стила и правописа, софтвер за рачунар и онлајн алат који смо овде прегледали.

5] ПхрасеЕкпресс

ПхрасеЕкпресс је бесплатни аутоматски текст, провера правописа, покретач програма и менаџер клипборда. Такође може да управља вашим шаблонима е-поште за употребу са било којим програмом за е-пошту.

Такође видети ЛангуагеТоол: Бесплатна провера граматике и правописа, софтвер за рачунар и онлајн алат , Набавите праву проверу правописа .

Користим Граммарли Лите проверу правописа запоследњих неколико месециали након анализе неколико других, мислим да бих сада желео да користим Гингер Спелл Цхецкер. Такође бих желео да знам који додаци за проверу граматике вам се највише допадају.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Читати: Бесплатни онлајн алати за проверу граматике .

Популар Постс