Поправите грешку инсталације Виндовс Упдате 0к80070020

Fix Windows Update Install Error 0x80070020Грешка инсталације Виндовс Упдате 0к80070020 обично се јавља када софтвер омета процес ажурирања оперативног система Виндовс. Ево поправке за исто.

Ако видите грешку 0к80070020 када покушате да инсталирате исправке, то може бити узроковано сукобом између датотека које се ажурирају и датотека које су тренутно у употреби. Ово се може догодити ако инсталирате исправке док је други програм покренут или ако постоји проблем са датотекама које се ажурирају. Да бисте исправили грешку 0к80070020, мораћете да зауставите програм који користи датотеке које се ажурирају, а затим покушајте поново да инсталирате исправке. Ако нисте сигурни који програм користи датотеке, можете покушати да поново покренете рачунар, а затим да инсталирате исправке. Ово ће обично решити проблем, јер ће се сви програми затворити када се рачунар поново покрене. Ако и даље видите грешку 0к80070020, можда је узрокована проблемом са услугом Виндовс Упдате. Да бисте ово поправили, мораћете да региструјете ДЛЛ датотеке које услуга користи. Да бисте то урадили, мораћете да отворите повишени прозор командне линије. Да бисте то урадили, притисните тастер Виндовс + Р, откуцајте цмд, а затим притисните Ентер. У командној линији откуцајте следеће команде, притискајући Ентер после сваке: регсвр32 вуапи.длл регсвр32 вуауенг.длл регсвр32 вуауенг1.длл регсвр32 вуцлтуи.длл регсвр32 вупс.длл регсвр32 вупс2.длл регсвр32 вувеб.длл Након што покренете ове команде, покушајте поново да инсталирате исправке.Неке грешке у вези са ажурирањима за Виндовс спречавају покретање услуге Виндовс Упдате, док друге заустављају процес док је покренут. Од многих грешака при ажурирању Виндовс-а, једна је: Грешка при инсталацији 0к80070020 .Грешка инсталације Виндовс Упдате 0к80070020

Ова грешка је узрокована инсталираним програмима који ометају процес ажурирања оперативног система Виндовс. То може бити антивирусни програм, малвер или Пуппи . Разлог може бити и недостатак датотека у систему.Грешка инсталације Виндовс Упдате 0к80070020

1] Обришите садржај фасцикли СофтвареДистрибутион и цатроот2

Процедура обришите садржај фасцикле СофтвареДистрибутион прописно:

Потражите командну линију на Виндовс траци за претрагу и кликните десним тастером миша на опцију. Изаберите Покрени као администратор. Унесите следеће команде и притисните Ентер после сваке да бисте их извршили:|_+_|

Зауставите ВУ услуге
Прва команда зауставља услугу Виндовс Упдате, а друга команда зауставља услугу Трансфер Аналитицс у позадини.

Сада отворите Филе Екплорер и идите на следећу путању:

цопитранс облачно

Ц: Виндовс СофтвареДистрибутион

Овде Ц: системски диск.

Изаберите све датотеке у фасцикли СофтвареДистрибутион и кликните на Делете. Ако све датотеке нису уклоњене, поново покрените систем и покушајте поново.

Поново отворите повишени командни редак као што је раније описано. Сада откуцајте следеће команде и притисните Ентер после сваке команде да бисте их извршили:

|_+_|


Ово ће поново покренути услугу Виндовс Упдате и услугу преноса позадинске интелигенције коју смо раније зауставили.

како направити сопствену парну кожу

Следеће вам треба ресетујте фасциклу цатроот2 .

Када то урадите, покушајте и видите да ли ће вам помоћи.

2] Користите алатку за решавање проблема Виндовс Упдате.

Понекад алатка за решавање проблема Виндовс Упдате може бити од помоћи у решавању проблема са Виндовс Упдате. Очистиће привремене датотеке повезане са Виндовс Упдате-ом, очистити садржај фасцикле за дистрибуцију софтвера, вратити и ресетовати компоненте Виндовс Упдате-а, проверити статус услуга повезаних са Виндовс Упдате-ом, провериће да ли постоје ажурирања на чекању и још много тога.

Ево процедуре за покретање алатке за решавање проблема Виндовс Упдате. Кликните на дугме Старт, а затим на икону зупчаника да бисте отворили Подешавања страна. Иди на Ажурирања и безбедност а затим у Решавање проблема таб. Изаберите Виндовс Упдате Троублесхоотер и покрените га. Поново покрените систем и видите.

Такође можете користити Мицрософт алатка за решавање проблема на мрежи за Виндовс ажурирања . и види да ли ти помаже.

3] Ручно ресетујте компоненте Виндовс Упдате

Ресетујте компоненте Виндовс Упдате ручно и видите да ли вам то помаже.

4] Привремено онемогућите антивирусни софтвер.

Један од разлога за проблем је тај што програм треће стране, обично антивирус, омета процес ажурирања оперативног система Виндовс. Покушајте привремено да онемогућите свој антивирусни софтвер.

5] Инсталирајте у стању чистог покретања

како убацити број речи у реч

Ти би могао извршите чисто покретање а затим покрените Виндовс Упдате. Познато је да је ово помогло многима.

6] Поново покрените Виндовс Упдате Сервицес.

Отворите Сервице Манагер и проверите да ли раде и да је њихов тип покретања:

  • Услуга интелигентног преноса у позадини: Приручник
  • Криптографска услуга: Аутоматска
  • Виндовс Упдате Сервице: Мануал (почиње)
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ово помаже!

Популар Постс