Поправи грешку Виндовс Упдате 0к80070422

Fix Windows Update Error 0x80070422Ако добијете грешку 0к80070422 када покушате да ажурирате Виндовс, то је обично зато што је услуга Виндовс Упдате онемогућена. Ево како да то поправите. Прво отворите прозор Услуге. То можете учинити тако што ћете отворити мени Старт, укуцати 'сервицес.мсц' у поље за претрагу и притиснути Ентер. Померите се надоле по листи услуга и пронађите унос за Виндовс Упдате. Двапут кликните на њега да бисте отворили прозор његових својстава. Уверите се да је тип покретања подешен на Аутоматски и да је услуга покренута. Ако није, кликните на дугме Старт да бисте покренули услугу. Кликните на ОК да затворите прозор са својствима, а затим затворите прозор Услуге. Сада покушајте поново да ажурирате Виндовс. Грешка 0к80070422 би требало да нестане.До грешке 0к80070422 може доћи на Виндовс рачунару када се покреће Виндовс Упдате, активира Виндовс заштитни зид или преузима из Виндовс продавнице. У овом чланку ћемо говорити о Грешка Виндовс Упдате 0к80070422 . Када се то деси, то обично значи да Виндовс Упдате (ВУАУСЕРВ) није покренут или да се услуга интелигентног преноса у позадини (БИТС) не може покренути, било зато што је онемогућена или зато што ниједан повезани уређај није повезан са њом.

80070422 Грешка само-ажурирања Софтверска синхронизација Виндовс Упдате клијент није успео да открије са грешком 0×80070422Грешка 0к80070422 за Виндовс Упдате

Ако се суочите са овим проблемом, потребно је да проверите следећа питања:

  1. Проверите статус Виндовс услуга повезаних са ажурирањем.
  2. Покрените Мицрософт Виндовс Упдате Троублесхоотер на мрежи.
  3. Онемогућите ИПв6 у мрежном центру.

Препоручио сам те креирајте тачку за враћање система прво пре него што почнете.

1] Проверите статус неких Виндовс услугаОтворите Виндовс Сервице Манагер. и пронађите следеће услуге:

напредни командни редак
  1. Виндовс Упдате – ручно (покренуто)
  2. Услуга интелигентног преноса у позадини - приручник.

Отворите њихова својства и уверите се да њихов тип покретања одговара горенаведеном имену и да су услуге покренуте. Ако не, кликните на Почетак дугме.

2] Покрените Мицрософт Виндовс Упдате Троублесхоотер на мрежи.

Такође можете покушати да покренете Мицрософт Програм за решавање проблема на мрежи за Виндовс Упдате и проверите да ли то помаже у решавању проблема.

3] Онемогућите ИПв6 у мрежном центру

како израчунати гпа у екцелу

До онемогућите ИПв6 , почните притиском ВИНКЕИ + Кс комбинације дугмади и притисните Мрежне везе.

Апликација Подешавања ће се отворити на одређеној страници. На десној бочној траци кликните на везу која каже Центар за комуникације и пренос података.

интернет грешка

Отвара се Вин32 верзија Виндовс-а, позната и као Цонтрол Панел. На десној страни кликните на мрежу на коју сте повезани.

Отвориће се нови мини прозор. У овом мини прозору кликните Својства . Отвориће се још један мини прозор.

На листи коју се попуњава, само поништите избор листе која каже: Интернет протокол верзија 6 (ТЦП/ИПв6) .

Кликните на ОК и затворите све остале прозоре. Проверите да ли ово решава ваше проблеме.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Релатед Реадинг : Грешка 0к80070422 Виндовс Дефендер услуга није успела да се покрене .

Популар Постс