Поправите Сурфаце Про или Сурфаце Боок камеру која не ради

Fix Surface Pro Surface Book Camera Not WorkingАко задња/предња камера Сурфаце Про 4 или Сурфаце Боок не ради и не приказује се у Управљачу уређајима, ево како можете да решите проблем.

Ако имате проблема са Сурфаце Про или Сурфаце Боок камером која не ради, постоји неколико ствари које можете покушати да решите проблем. Прво се уверите да је камера укључена у апликацији Виндовс Цамера. Ако јесте, покушајте да поново покренете уређај. Ако то не успе, покушајте да поново инсталирате драјвер камере. Ако и даље имате проблема, могуће је да постоји хардверски проблем са камером. У том случају, мораћете да контактирате Мицрософт подршку за даљу помоћ. Надамо се да ће једно од ових решења решити проблем са камером. Ако не, Мицрософт подршка би требало да вам помогне.Многи људи би користили камеру свог лаптопа за онлајн састанак или пренос уживо, или би можда само позвали своје вољене на одмор, а ако та камера престане да ради, биће великих проблема. Ако је Сурфаце Про 4 или Сурфаце Боок позади/предњи Камера не ради и не приказује се у Управљачу уређајима, ево како можете да решите проблем. Понудићемо вам скуп савета ако ваш Сурфаце или Виндовс 10 ОС не открије камеру, чак и ако је управо овде.Сурфаце Про камера не ради

Сурфаце Про камера не ради

1] Ажурирајте апликацију за камеру из Мицрософт продавнице

Могуће је да ће ажурирање апликације Камера моћи да се врати. Отворите апликацију Камера тако што ћете пратити везу или једноставно потражите Виндовс камеру у Мицрософт продавница и видите да ли има ажурирања. Ако јесте, одмах га ажурирајте и проверите да ли је проблем решен за вас.2] Враћање или ажурирање управљачких програма камере

Сваком комаду хардвера је потребан драјвер да би исправно радио. Можда ћете морати или да се вратите на стари драјвер где је радио за вас, или ажурирати на најновију верзију . Покушајте прво да вратите назад, а затим надоградите ако то не успије.

УРЛ празне странице
  • Отворите Управљач уређајима помоћу пречице ВИН+Кс+М и кликните на стрелицу поред Уређаји за обраду слике .
  • Десни клик на Мицрософт предња камера или Мицрософт задња камера.
    1. Идите на Својства и погледајте да ли имате опцију за враћање. Ако јесте, вратите се уназад и видите да ли ваша камера ради.
    2. Ако не, кликните на Ажурирајте софтвер драјвера, ово ће покренути Виндовс Упдате за тражење нових управљачких програма за Виндовс камеру. Добићете прилику Аутоматска претрага ажурираног софтвера драјвера.

Можда ћете желети да поново покренете рачунар са оперативним системом Виндовс 10, а затим да користите софтвер камере да бисте видели да ли је прави за вас.3] Покрените алатку за решавање проблема са хардвером и уређајима.

Ако се проблем настави, препоручујемо вам да покренете Алат за решавање проблема са хардвером и уређајима . Идите на Подешавања > Ажурирање и безбедност > Решавање проблема > Хардвер и уређаји > кликните Покрените алатку за решавање проблема .

4] Онемогућите/омогућите камеру из УЕФИ-ја

УЕФА је ажурирана верзија БИОС-а која ради на нивоу хардвера. Омогућава вам да укључите и искључите опрему. Покрените УЕФИ , а затим искључите камеру.

Поново покрените Виндовс 10. Поново покрените рачунар и поново покрените УЕФИ, а затим га укључите. Ово ће приморати Виндовс 10 да открије нови хардвер, као и да поново инсталира драјвере.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надамо се да ће вам једно од ових решења помоћи да схватите зашто ваша Сурфаце Про камера не ради, а затим да је покренете ако решење ради за вас.

Популар Постс