Поправите нешто што је пошло наопако Покушајте поново да отворите подешавања касније Грешка у оперативном систему Виндовс 10

Fix Something Went WrongПоказаћемо вам како да поправите грешку. Да бисте исправили нешто по злу, покушајте поново да отворите подешавања касније. Грешка при приступу страници Виндовс Упдате у оперативном систему Виндовс 10.

„Нешто је пошло наопако“ је уобичајена порука о грешци која се појављује у оперативном систему Виндовс 10. Ако видите ову грешку, то значи да постоји проблем са поставкама на вашем рачунару. Можете покушати да решите проблем тако што ћете поново отворити апликацију Подешавања. Ако то не успе, можете покушати да поново покренете рачунар. Ако и даље видите грешку „Нешто је пошло наопако“, вероватно је проблем са оперативним системом Виндовс 10. Можете покушати да решите проблем помоћу алатке за проверу системских датотека. Овај алат ће скенирати ваш рачунар у потрази за оштећеним датотекама и заменити их радним копијама. Ако и даље имате проблема, можете покушати да контактирате Мицрософт подршку. Они вам могу помоћи да решите проблем и поново покренете рачунар.Ако покушате да приступите страници Виндовс Упдате преко Подешавања анекс уз провери ажурирања , суочени сте са празном страницом са поруком Нешто није у реду, покушајте поново да отворите подешавања касније онда је овај пост намењен да вам помогне. У овом посту ћемо понудити решења која можете покушати да решите овај проблем.Нешто није у реду - покушајте поново да отворите подешавања касније

Нешто није у реду, покушајте поново да отворите подешавања касније

Ако имате овај проблем, можете испробати наша препоручена решења у наставку према редоследу испод и видети да ли то помаже у решавању проблема.  1. Поново покрените свој Виндовс 10 уређај.
  2. Ресетујте подешавања апликације
  3. Покрените СФЦ скенирање
  4. Деблокирајте Виндовс Упдате помоћу услужног програма треће стране
  5. Ресетујте овај рачунар, ресетујте облак или вратите Виндовс 10.

Погледајмо опис процеса повезаног са сваким од наведених решења.

1] Поново покрените свој Виндовс 10 уређај.

Ово решење проблема једноставно захтева вас поново покрените Виндовс 10 уређај. Да бисте поново покренули уређај, кликните Виндовс тастер + Р да бисте отворили дијалог Покрени.

У дијалогу Покрени откуцајте|_+_|и притисните Ентер.Ако се проблем настави при покретању, покушајте са следећим решењем.

2] Ресетујте подешавања апликације

Ако ваша апликација за подешавања оперативног система Виндовс 10 не ради исправно, имате један веома ефикасан начин да решите проблем. Мицрософт вам дозвољава ресетујте подешавања апликације .

3] Покрените СФЦ скенирање

Ако имате грешке у системским датотекама, можда ћете наићи на овај проблем. У овом случају можете покрените СФЦ скенирање и видите да ли то помаже у решавању проблема. Ако не, пређите на следеће решење.

4] Деблокирајте Виндовс Упдате помоћу услужног програма треће стране.

Овај проблем делимично указује на то да је страница Виндовс Упдате блокирана и недоступна. У овом случају, можете преузети и покренути СтопУпдатес10 је услужни програм треће стране.

Када преузмете и инсталирате, једноставно покрените СтопУпдатес10 и кликните на дугме Вратите Виндовс Упдате дугме и сачекајте поруку потврде која каже Виндовс Упдате није блокиран.

Када потврдите, само затворите апликацију и проверите Виндовс Упдате да видите да ли је поправљена и враћена.

5] Ресетујте овај рачунар, ресетујте на облак или вратите Виндовс 10

У овој фази, ако издање још није решен, највероватније због неког нарушавања интегритета система, што се не може решити на традиционалан начин. У овом случају, одговарајуће решење је да можете покушати Ресетујте овај рачунар , или ресетовање облака да ресетујете све Виндовс компоненте. Такође можете покушати Поправите Виндовс 10 помоћу инсталационог медија као последње средство.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Било које од ових решења би требало да вам одговара!

Популар Постс