Исправите грешку у Гоогле Цхроме-у. Мртав је, Јим!

Fix Google Chrome Error He S DeadАко сте ИТ стручњак, знате да ствари понекад једноставно не функционишу онако како би требало да раде. А када се то догоди, може бити фрустрирајуће покушавати да схватите шта није у реду. Али не брините, ми смо ту да помогнемо. У овом чланку ћемо вам показати како да поправите уобичајену грешку у Гоогле Цхроме-у.Прво, хајде да погледамо поруку о грешци коју бисте могли да видите када се појави ова грешка:

Мртав је, Јим!

Ова порука о грешци се односи на чињеницу да је Цхроме процес пао. Када се то догоди, све ваше отворене картице и прозори ће бити затворени и изгубићете сав несачуван рад. Али не паничите, ово је обично само привремени проблем који се може решити једноставним поновним покретањем.

Ако видите ову поруку о грешци, једноставно затворите све Цхроме прозоре и поново покрените прегледач. Ово би требало да реши проблем и омогући вам да наставите да користите Цхроме без икаквих проблема.Наравно, ако се проблем настави, можда ћете морати да контактирате Гоогле за даљу помоћ. Али у већини случајева, једноставно поновно покретање ће учинити трик.

Да ли сте икада видели грешку у Цхроме-у са поруком „ Мртав је Јим ! „И са смешним лицем са исплаженим језиком? Уз ово, Цхроме такође избацује конкретнију грешку која каже Или је Цхроме-у остао без меморије или је процес за веб страницу заустављен из неког другог разлога. Да бисте наставили, поново учитајте веб страницу или идите на другу страницу.'Ово је позната грешка у Гоогле Цхроме-у. Мртав је, Јим! који се манифестује из разних разлога, али пре свега је проблем са памћењем. Познато је да Цхроме троши много меморије и што више веб страница учитате, имате више ресурса. Дакле, први корак који можете да предузмете је да притиснете дугме за поновно учитавање да бисте наставили, или једноставно затворите прегледач и покушајте поново. Међутим, ако се ово дешава често, хајде да следимо дате кораке да поправимо грешку у Гоогле Цхроме-у. Мртав је, Јим! занавек.

Виндовс 10 Старт Мену споро

Грешка у Гоогле Цхроме-у је мртав Џим

Занимљива чињеница: Ова фраза је из оригиналне телевизијске серије Звездане стазе!!

Грешка у Гоогле Цхроме-у. Мртав је, Јим!

Поделићу кораке за решавање проблема на два. Први је за Цхроме, а други за ПЦ.

Решавање проблема са Цхроме-ом

1] Смањите употребу Цхроме меморије

Најбољи начин да кренете напред је да будете сигурни смањити употребу хромиране меморије . Међутим, ово има мали недостатак. Ако се једна локација поквари, све инстанце тог сајта ће се такође покварити. Остале отворене картице и веб локације ће бити у реду. Ово се зове режим обраде по локацији и мораћете да покренете Цхроме са овим подешавањем.

2] Покрените Цхроме са строгом изолацијом сајта

Иако је ово безбедносна функција, она обезбеђује да пад на једној картици не утиче на цео Виндовс. Ова функција ће се покретати сваки веб-сајт у сопственом изолованом процесу .

3] Покрените скенер и чистач малвера

Покрените уграђени Цхроме претраживач Скенер малвера и алатка за чишћење Цхроме-а . Помаже у уклањању нежељених огласа, искачућих прозора и злонамерног софтвера, необичних страница за покретање, траке са алаткама и свега осталог што квари искуство рушења веб локација због преоптерећења странице захтевима за меморијом.

апликација за читач Виндовс 10

4] Ресетујте подешавања Цхроме-а

Ова опција помаже баш као и ресетовање Виндовс 10. Када ресетујте Цхроме , биће вам потребна подразумевана подешавања из нове инсталације. У основи, ово ће онемогућити све екстензије, додатке и теме. Поред тога, подешавања садржаја ће бити ресетована. Колачићи, кеш и подаци о сајтовима ће бити избрисани.

Ако ћете да направите други кориснички профил, обавезно ресетујте Цхроме.

5] Чиста поновна инсталација Цхроме-а:

Иако је лако поново инсталирати било који софтвер, Цхроме захтева да избришете фасциклу са корисничким подацима, а затим да је инсталирате.

  • Откуцајте|_+_|у командној линији и притисните Ентер
  • Преименујте фасциклу 'Дефаулт' унутар ње у нешто друго као што је Дефаулт.олд
  • Сада поново инсталирајте Цхроме и видите да ли су проблеми решени уместо вас.

Решавање проблема са рачунарском мрежом

Често је ваш Виндовс рачунар тај који узрокује овакве проблеме. Ово се може десити са било којим прегледачем, али пошто већина користи један претраживач, нећемо знати.

1] Испразните ДНС и ресетујте ТЦП/ИП

Понекад се веб локације не решавају јер ДНС на вашем рачунару и даље памти стару ИП адресу. Зато не заборави Обриши ДНС , и Ресетујте ТЦП/ИП . Можете такође покушајте да промените ДНС сервер на гоогле сервер, тј. 8.8.8.8 и проверите да ли ради за вас. Пратите наше предложено решење ДНС_ПРОБЕ_ФИНИСХЕД_НКСДОМАИН у Цхроме-у.

2] Привремено онемогућите антивирус и заштитни зид

Оба изгледају као чувари ОС-а. Ако пронађу веб локацију која је злонамерна, или чак сматрају да је злонамерна због лажних позитивних резултата, одговор са тих сајтова ће бити блокиран. Покушајте да онемогућите и АнитВирус и заштитни зид да видите да ли ради. У овом случају, мораћете да додате ове локације као изузетак, а затим их омогућите. Ово би требало да функционише као шарм.

3] Покрените проверу системских датотека

ПОКРЕНИ СФЦ или проверу системских датотека

То ће бити поправите оштећене или оштећене Виндовс системске датотеке . Мораћете да покренете ову команду са повишеног ЦМД-а, односно из командне линије која је покренута са администраторским привилегијама.

матична група тренутно дели библиотеке
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Обавестите нас да ли вам је овај водич помогао да решите проблем.

Популар Постс