Исправите грешку БАД_ПООЛ_ЦАЛЛЕР у оперативном систему Виндовс 10

Fix Bad_pool_caller Error Windows 10Ако добијате поруку о грешци заустављања БАД ПООЛ ЦАЛЛЕР са вредношћу 0к000000Ц2 у оперативном систему Виндовс 10/8/7, један од ових предлога ће сигурно решити проблем уместо вас.

Ако добијате грешку БАД_ПООЛ_ЦАЛЛЕР у оперативном систему Виндовс 10, не брините, нисте сами. Ово је уобичајена грешка која се може поправити уз мало решавања проблема. Ево шта треба да знате.403 то је грешка

Грешка БАД_ПООЛ_ЦАЛЛЕР је узрокована проблемом са начином на који се користи меморија вашег рачунара. Када дође до ове грешке, то значи да постоји проблем са начином на који ваш рачунар додељује своје ресурсе. Ово може бити узроковано разним стварима, али најчешће је узроковано проблемом са управљачким програмом или проблемом са регистром вашег рачунара.Срећом, постоји неколико ствари које можете да урадите да поправите грешку БАД_ПООЛ_ЦАЛЛЕР. Прво покушајте да ажурирате своје драјвере. Ако то не успе, можете покушати да покренете чистач регистратора да бисте решили све проблеме са регистратором вашег рачунара. Коначно, ако све друго не успе, увек можете покушати да извршите враћање система да бисте видели да ли то решава проблем.

Ако и даље добијате грешку БАД_ПООЛ_ЦАЛЛЕР након што сте испробали све ове ствари, онда је време да контактирате професионалца. Они ће моћи да вам помогну да откријете шта је узрок проблема и да вратите рачунар у функцију за кратко време.Виндовс може бити веома једноставан за коришћење и стабилан оперативни систем, али понекад можете открити да изазива грешке. Ове Зауставите грешке или плави екрани . Једна од најчешћих грешака заустављања је - БАД_ПООЛ_ЦАЛЛЕР са вредношћу 0к000000Ц2. У овом чланку ћемо поделити неке информације о овој грешци, узроку и неколико предлога за исправљање грешке БАД ПООЛ ЦАЛЛЕР у оперативном систему Виндовс 10/8/7.

БАД ПООЛ

БАД_ПООЛ_ЦАЛЛЕРПре него што наставите са решењем, морате знати узрок овог проблема.

Овај посебан проблем се јавља када програм покуша да користи нит процесора која не постоји или тренутно није доступна. Ово је обично лош ИРКЛ или дупли без исте алокације меморије. Такође, ако исту нит процесора користи други програм, то може изазвати грешку. Другим речима, ако је нит у процесору направила лош захтев за прикупљање података, можда ћете на екрану добити поруку о грешци заустављања БАД_ПООЛ_ЦАЛЛЕР.

Када се то догоди, Виндовс брзо реагује на такве кодове грешака. Ваш Виндовс рачунар се поново покреће и покреће цхкдск тест за заштиту података од оштећења. Понекад ово решава проблем, али не у свим случајевима.

Ако не можете нормално да покренете Виндовс, покушајте покренути у безбедном режиму и видите да ли можете да приступите овим алатима. Ако већ омогућен тастер Ф8 некада је било лакше када сте притиснули Ф8 током покретања да бисте ушли у безбедан режим. Алтернативно, морате се покренути Напредне опције покретања екран, а затим урадите све што је потребно. Ако не можете ни једно ни друго, можда ћете морати да покренете Виндовс 10 помоћу Виндовс инсталациони медиј или Диск за опоравак и изаберите Поправите рачунар да бисте ушли у Решавање проблема > Напредне опције покретања.

Ако проблем није решен, можете испробати следеће предлоге.

1] Активирајте верификатор драјвера

Дривер Верифиер то је уграђени Виндовс алат који проверава непотписане драјвере, понашање драјвера, грешке током извршавања кода драјвера, драјвере направљене за старије верзије Виндовс-а итд.; можете покренути једноставну команду да бисте утврдили шта није у реду са вашим драјверима.

За почетак отворите Дривер Верифиер претрагом верифиер.еке . У оперативном систему Виндовс 10 можете искористити помоћ Цортане. У супротном, пронађите га у менију Старт. Омогућите подешавања меморијског фонда да бисте добили више информација о овим грешкама и пронашли управљачки програм који узрокује пад. Након тога, можете га прилагодити према свом проблему и покренути команду након поновног покретања рачунара.

2] Ажурирајте управљачке програме уређаја

Драјвери су чест узрок плавих екрана, па проверите и ажурирање управљачких програма вашег уређаја до њихових најновијих доступних верзија од произвођача је увек добра идеја.

3] Покрените Виндовс Мемори Диагностиц

Горе наведени предлози нису радили за вас, требало би да изолујете физичку меморију. За ово можете користити Виндовс дијагностика меморије , што је још један уграђени алат оперативног система Виндовс. Можете покренути Виндовс алатку за дијагностику меморије да покушате да истакнете физичку меморију као узрок.

Зато отворите и изаберите Поново покрените сада и проверите да ли постоје проблеми . Одмах ће поново покренути рачунар и почети да проверава физичку меморију да ли има проблема. Након што је тест завршен, требало би да отворите Евент Виевер и погледате МемориДиагностицс-Ресултс у системском дневнику.

За више информација о Ово Зауставите грешку, можете посетити Мицрософт .

локација канте за смеће
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Овај пост ће вам показати како да решите проблем БАД ПООЛ грешка.

Популар Постс