Поправите грешку неважеће слике 0кц000012ф у оперативном систему Виндовс 10

Fix Bad Image Error 0xc000012f Windows 10Ако добијете неважећу грешку слике 0кц000012ф док покушавате да покренете одређени софтвер као што је ОнеДриве итд., онда ће вам овај пост помоћи.

Када видите код грешке 0кц000012ф, то значи да постоји проблем са сликом на вашем Виндовс 10 рачунару. Ово може бити веома фрустрирајућа грешка за решавање, али на срећу постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте покушали да је поправите. Прво, требало би да покушате да поново покренете рачунар. Ово може изгледати као једноставно решење, али понекад је то све што је потребно да се проблем реши. Ако то не успе, можете покушати да покренете Виндовс 10 алатку за решавање проблема. Да бисте то урадили, само идите на мени Старт и потражите „решавање проблема“. Затим кликните на опцију „Решавање проблема“ и изаберите опцију „Виндовс 10“. Ако ниједно од ових решења не функционише, можете покушати да ресетујете рачунар. Ово ће вратити ваш рачунар на подразумеване поставке, што може решити проблем. Да бисте ресетовали рачунар, само идите у мени Старт и потражите „ресетовање“. Затим кликните на опцију „Ресетуј овај рачунар“ и пратите упутства на екрану. Ако и даље видите код грешке 0кц000012ф, вероватно постоји проблем са регистратором вашег рачунара. Ово може бити тешко решити проблем, али постоји неколико ствари које можете испробати. Прво, можете покушати да покренете алатку за чишћење регистра. Овај алат ће скенирати ваш регистар и покушати да поправи све грешке које пронађе. Да бисте покренули чистач регистра, само идите на мени Старт и потражите „чистач регистра“. Затим кликните на опцију 'Регистри Цлеанер' и пратите упутства на екрану. Ако то не успе, можете покушати да ручно уредите регистар. Ово је напредније решење и не препоручује се осим ако вам је пријатно да радите са регистром. Ако одлучите да ово испробате, обавезно прво направите резервну копију свог регистра. Да бисте уредили регистар, само идите на мени Старт и потражите „регедит“. Затим пронађите кључ који узрокује проблем и избришите га. Ако и даље имате проблема, можете се обратити Мицрософт подршци за помоћ.Неки корисници Виндовс 10 су пријавили Грешка неважеће слике 0кц000012ф проблем је када покушавају да покрену одређени софтвер. Ова грешка се може јавити са било којим програмом на вашем уређају - укључујући Цхроме претраживач . У сваком случају, поправка је у суштини иста. У овом посту ћемо понудити најпогоднија решења која можете покушати да решите успешно.ова шифрована е-пошта

Грешка неважеће слике 0кц000012ф

У зависности од проблематичног програма, у овом случају Један диск када наиђете на овај проблем. добићете поруку о грешци попут ове:ОнеДриве.еке – Неважећа слика

Ц:УсерсАппДата Лоцал Мицрософт 0неДриве 17.3.5907.0716.1 СинцЕнгине.ДЛЛ или није дизајниран за рад у оперативном систему Виндовс или садржи грешку. Покушајте поново да инсталирате програм са оригиналног инсталационог медијума или се обратите администратору система или продавцу софтвера за подршку. Статус грешке 0кц000012ф.

Поправи грешку неважеће слике 0кц000012ф

Ако се суочавате са овим проблемом, можете испробати наша препоручена решења у наставку без одређеног редоследа и видети да ли то помаже да решите проблем.  1. Поново региструјте одговарајућу ДЛЛ датотеку
  2. Покрените СФЦ скенирање
  3. Инсталирајте најновији Висуал Ц++ пакет за дистрибуцију
  4. Уклоните Виндовс Упдате
  5. Деинсталирајте и поново инсталирајте програм

Погледајмо опис процеса повезаног са сваким од наведених решења.

1] Поново региструјте ДЛЛ датотеке

Као што можете видети на горњој слици, датотека указује на ДЛЛ датотеку. У овом решењу, све што треба да урадите да решите проблем је поново регистровати ту одређену длл датотеку на вашем Виндовс 10 уређају.

2] Покрените СФЦ скенирање

Покварене или неисправне системске датотеке увек узрокују неколико проблема и ова грешка је једна од њих. Ове важне датотеке се оштећују због нежељених модификација регистра, инсталације некомпатибилних програма итд.

У овом решењу можете једноставно покрените СФЦ скенирање и види да ли то помаже. Ако се процедура успешно заврши, али добијете грешку када покушате да приступите програму, можете да пређете на следеће решење.

3] Инсталирајте најновији Висуал Ц++ пакет за дистрибуцију.

Ово решење захтева вас преузмите и инсталирајте најновији Висуал Ц++ пакет за дистрибуцију на вашем Виндовс 10 уређају. Ако након тога и даље добијате грешку када покренете било који програм, можете покушати следеће решење.

4] Уклоните Виндовс Упдате

Понекад се ова грешка јавља након инсталирања одређених ажурирања за Виндовс. Дакле, ако се проблем појави одмах након инсталирања ажурирања, можете деинсталирајте ажурирања и види да ли то решава проблем.

5] Деинсталирајте и поново инсталирајте програм.

Ово обично помаже! Можеш само уклоните проблематичан програм а затим га поново инсталирајте користећи најновију датотеку за подешавање.

винворд.еке системска грешка Оффице 2016
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Повезани пост : Грешка статуса лоше слике 0кц0000020 грешка за Оутлоок .

Популар Постс