Мицрософт Хипер-В сервер је бесплатан за неограничену процену

Microsoft Hyper V Server Is FreeМицрософт је учинио Мицрософт Хипер-В Сервер 2019 бесплатним за неограничену процену. Такође можете бесплатно преузети Виндовс Админ Центер.

Мицрософт Хипер-В Сервер је бесплатан и моћан алат за виртуелизацију који се може користити неограничено време. То је одличан алат за ИТ професионалце који желе да процене и тестирају нови софтвер или за оне који желе да консолидују своје сервере. Хипер-В сервер се лако инсталира и конфигурише и компатибилан је са широким спектром хардвера и софтвера.процесор не ради на такту

Мицрософт Хипер-В сервер је смањена верзија Виндовс Сервера која може да хостује Хипер-В виртуелне машине. Замислите то као Хипер-В који хостује Хипер-Вс. Мицрософт нуди Мицрософт Хипер-В Сервер 2019 бесплатно са неограниченим пробним верзијама. Компанија нуди исту Виндовс хипервизорску технологију у Мицрософт Хипер-В серверу која је доступна са улогом Мицрософт Хипер-В на Виндовс Серверу.Сервер Хипер-В бесплатно

Мицрософт Хипер-В Сервер 2019 бесплатно

Мицрософт Хипер-В Сервер вам омогућава да виртуелујете свој локални дата центар и хибридни облак. Верзија за 2019. нуди функције које могу помоћи у испуњавању потреба за скалирањем и перформансама ваших критичних радних оптерећења. Ово је самостални производ који садржи само Виндовс хипервизор, Виндовс Сервер модел драјвера и компоненте виртуелизације. То је једноставно решење за виртуелизацију за побољшање коришћења сервера и смањење трошкова.Мицрософт Хипер-В Сервер 2019 је бесплатан за неограничену процену

Сходно Хаиден Барнес ко је то истакао, можете комбиновати овај Виндовс центар за администрацију и добити мали локални кластер азуре ВМ-а за паралелно покретање Виндовс-а и Убунту-а. Мицрософт такође бесплатно нуди Виндовс Админ Центер. То је апликација заснована на претраживачу за управљање серверима, кластерима, ХЦИ и Виндовс 10 рачунарима.

репродукује више синхронизованих видео записа

Виндовс Админ ЦентерФрееХипер-В Сервер 2019 (64-бит) је доступан на кинеском (поједностављеном), кинеском (традиционалном), енглеском, француском, немачком, италијанском, јапанском, корејском, португалском (Бразил), руском и шпанском. Када се инсталација заврши, од вас ће бити затражено да активирате. Кључ производа није потребан.

Шта је ново у Хипер-В серверу 2019

 • Виндовс Админ Центер
 • Прави кластери са два чвора вам сада омогућавају да користите УСБ диск као сведок дељења датотека.
 • Функција шифроване мреже сада вам омогућава да шифрујете саобраћај између виртуелних мрежа између виртуелних машина.
 • Побољшања простора за складиштење Дирецт која се сада скалирају на 4 петабајта (ПБ) сировог капацитета по кластеру. Ово је четири пута више него у верзији из 2016.
 • РеФС дедупликација вам омогућава да користите и дедупликацију података и РеФС систем датотека.
 • Заштићене виртуелне машине
  • Пружа заштићену заштиту виртуелних машина за Линук виртуелне машине.
  • Решавање проблема са заштићеним виртуелним машинама
  • Покрените и покрените заштићене ВМ даљински
 • Побољшања контејнера подржавају и Виндовс и Линук контејнере.

Имајте на уму да ће вам требати да бисте га инсталирали Карактеристике виртуелизације , Превенција извршења хардверских података (ДЕП) и екстерна подршка БИОС или УЕФИ . Виртуелизација може бити подразумевано онемогућена, тако да обавезно га укључите. Ево пуне Захтеви за Хипер-В 2019.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Преузмите ИСО Мицрософт Хипер-В Сервер 2019 са Мицрософт центар за процену . Мораћете да попуните формулар и понудите информације као што су пословна адреса е-поште, назив компаније итд. да бисте га отпремили.

Популар Постс