Лоша слика, статус грешке 0кц0000020 у оперативном систему Виндовс 10

Bad Image Error Status 0xc0000020 Windows 10Као ИТ стручњак, често видим људе са „Лоша слика, статус грешке 0кц0000020“ у оперативном систему Виндовс 10. Ово је врло честа грешка коју могу изазвати бројне ствари. Ево неких од најчешћих узрока ове грешке: 1. Нетачно конфигурисане системске датотеке 2. Оштећени уноси у регистру 3. Малвер или вируси 4. Проблеми са драјверима Ако видите ову грешку, то је вероватно због једног од ових проблема. У већини случајева, проблем можете да решите тако што ћете покренути скенирање помоћу поузданог анти-малвер програма, а затим поправити све оштећене уносе у регистратору. Међутим, ако и након овога видите грешку, вероватно је то због проблема са управљачким програмом. У овом случају, мораћете да ажурирате своје драјвере или да деинсталирате и поново инсталирате драјвер који крши проблеме.Ако добијете грешку када покушате да покренете апликацију као што је Оутлоок итд. Лоша слика, статус грешке 0кц0000020 онда ће вам овај пост помоћи. У овом посту ћемо идентификовати потенцијалне узроке, а затим понудити могућа решења која ће вам помоћи да решите овај проблем. Ово се могло догодити приликом покретања Оутлоок-а или било ког другог програма.

Лоша слика, статус грешке 0кц0000020

Водич за визуелни студио 2017 за почетнике

Обично, у зависности од софтвера или апликације коју покушавате да покренете, порука о грешци изгледа овако;Софтваре.еке – Неважећа слика
Ц: Виндовс Систем32 КСКСКСКС.длл или није дизајниран да ради на Виндовс-у или садржи грешку. Покушајте поново да инсталирате програм са оригиналног инсталационог медијума или се обратите администратору система или продавцу софтвера за подршку. Статус грешке 00кц0000020.

Ова грешка се јавља када покренете апликацију и она не ради због оштећења неких системских датотека које су неопходне да би апликација радила беспрекорно. Пошто системске датотеке програмски фајлови , све што их модификује може проузроковати штету. Можете наићи Лоша слика, статус грешке 0кц0000020 порука о грешци због једног или више (али не ограничавајући се на) следећих познатих узрока;

 • Непотпуна инсталација или уклањање софтвера.
 • Инсталирање неисправних ажурирања за Виндовс.
 • Напад злонамерног софтвера.
 • Неправилно искључивање система.

Без обзира на софтвер у питању, поправка се односи на све.како инсталирати Виндовс 10 иот на Распберри Пи 3

Лоша слика, статус грешке 0кц0000020

Ако ово доживљавате Лоша слика, статус грешке 0кц0000020 проблема, можете испробати наша препоручена решења у наставку без одређеног редоследа и видети да ли то помаже у решавању проблема.

 1. Поново региструјте ДЛЛ датотеку
 2. Покрените СФЦ/ДИСМ скенирање
 3. Деинсталирајте и поново инсталирајте одређени програм
 4. Покрените враћање система
 5. Покрените процес Виндовс 10 Фресх Старт.

Погледајмо опис процеса у односу на свако од наведених решења.

1] Поново региструјте ДЛЛ датотеку.

Као што видите, екстензија датотеке софтвера која даје ову грешку је Библиотека динамичких веза (длл) датотеку. А библиотека динамичких веза (ДЛЛ) је модул који садржи функције и податке које може користити други модул (апликација или ДЛЛ). ДЛЛ-ови омогућавају модуларизацију апликација тако да се њихова функционалност може лако ажурирати и поново користити. ДЛЛ-ови такође помажу у смањењу меморије када више апликација користи исту функционалност у исто време, јер док свака апликација добија сопствену копију ДЛЛ података, апликације деле ДЛЛ код.

Дакле, ако се ДЛЛ датотека попут олмапи21.длл, вининет.длл итд. може идентификовати, можете покушати поновна регистрација ДЛЛ датотеке и видите да ли је проблем решен.

2] Покрените СФЦ/ДИСМ скенирање

Ако је порука о грешци последица оштећења или оштећења системске датотеке, покрените СФЦ / ДИСМ скенирање може помоћи у решавању проблема.

Ради једноставности и погодности, можете започети скенирање користећи процедуру у наставку.

онлајн парадајз

Отворите Нотепад - копирајте и налепите наредбу испод у уређивач текста.

|_+_|

Сачувајте датотеку са именом и додајте .један екстензија датотеке - на пример; СФЦ_ДИСМ_сцан.бат .

У више наврата покрените батцх фајл са администраторским правима (десни клик на сачувану датотеку и изаберите Покрени као администратор из контекстног менија) док не пријави грешке - након тога можете поново покренути рачунар и видети да ли је проблем решен. Ако проблем и даље није решен, пређите на следеће решење.

мом.еке

3] Деинсталирајте и поново инсталирајте одређени програм.

У овом решењу, ако је ова грешка почела да се појављује након инсталирања било ког софтвера, можете деинсталирајте програм и види да ли то помаже.

Када се деинсталација софтвера заврши, поново покрените систем, поново инсталирајте програм и погледајте да ли је овај проблем решен.

4] Покрените враћање система

Ти би могао вратите свој рачунар у добро стање и видите да ли то помаже у решавању проблема.

5] Покрените процес Виндовс 10 Фресх Старт.

Направите резервну копију података екстерно, а затим покрените Фресх Старт. Доступно у апликацији Виндовс Сецурити, Нови почетак ради следеће:

 1. Чува све ваше податке
 2. Уклања све апликације трећих страна
 3. Присиљава Виндовс 10 да се ажурира на најновију верзију.

То значи да ће сви ваши кључеви производа, садржај везан за апликације и сви антивирусни програми трећих страна бити уклоњени.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надамо се да ће једно од ових решења решити проблем за вас!

Популар Постс