Карактеристике нове апликације Иахоо Мессенгер за десктоп рачунаре

Features New Yahoo Messenger Desktop AppИахоо је објавио нову и побољшану верзију своје Иахоо Мессенгер Десктоп апликације. Погледајте функције ове апликације на Виндовс-у.

Нова Иахоо Мессенгер апликација за десктоп рачунаре је препуна функција које је чине неопходном за свакога ко жели да остане повезан са пријатељима и породицом. Ево неких од најважнијих ствари: -Елегантан, модеран дизајн који чини останак у вези лаким и забавним - Тренутна размена порука са пријатељима и породицом - Гласовни и видео позиви -Интегрисан са вашим Иахоо Маил налогом - Лако делите фотографије, видео записе и датотеке Па шта чекате? Преузмите нову Иахоо Мессенгер апликацију за десктоп већ данас и уживајте у вези са људима који су вам најважнији!Иахоо мессенгер био један од првих елита Клијенти за тренутну размену порука са оригиналном верзијом објављеном давне 1998. Иахоо се од тада много побољшао. Компанија је доживела неколико успона и падова у овом ултра динамичном свету технологије. Упркос нестабилности, Иахоо је објавио све ново и побољшано Иахоо Мессенгер десктоп апликација . Нова апликација има модификовани стандардни лого и неколико ствари на предњој страни. Апликација нуди потпуно ново напредно искуство размене порука са увођењем група за ћаскање. Поред тога, омогућава вам да шаљете слике и анимиране ГИФ-ове. Хајде да на брзину погледамо реинкарнирану апликацију Иахоо Мессенгер.Функције десктоп апликације Иахоо Мессенгер

Недавно развијена од темеља, апликација има неколико функција које је чине занимљивом платформом за ћаскање као и увек. Погледајте неколико кључних функција које апликација нуди:

Реци то са ГИФ-овимаИахоо Мессенгер десктоп апликација

Људи желе да изразе своје емоције и мишљења на најкреативније начине, а ГИФ-ови су интерактиван начин да изразите своја осећања. Иахоо Мессенгер има богато и растуће складиште ГИФ-ова извучених из разних Тумблр постови који покривају различите скале емоција. Можете лако пронаћи и послати ГИФ за који сматрате да је прикладан за разговор. Сада људи могу лако да разумеју ваше расположење без прибегавања фенси речима. Тренутно можете видети и много ГИФ-ова повезаних са Летње олимпијске игре ИН река .

Лако опозовите слање или лајкујте порукуИахоо објављује нову побољшану Иахоо Мессенгер апликацију за десктоп

Прошли су дани када сте морали да жалите због текста који је грешком послат ненамерној особи. Сада можете лако поништити, отказати било коју вашу текстуалну/ГИФ поруку тако што ћете кликнути на икону корпе за отпатке поред сваке поруке у конверзацији. После неколико секунди, нестаће са вашег екрана као и са екрана за ћаскање примаоца.

Осим што не шаљете поруку, своју љубав можете показати и тако што ћете лајковати било коју поруку у разговору. Комбинујући друштвени додир, ова функција може бити права посластица у групама за ћаскање са вашим пријатељима.

Обавештења на радној површини

Иахоо Мессенгер испоручује обавештења на радну површину за сваки разговор који водите, тако да ништа не пропустите када обављате више задатака. Ако радите на нечему, штедећи време за оговарање са пријатељима, благо обавештење о здравици одмах вам привуче пажњу.

Иахоо Мессенгер је објавио нову десктоп апликацију за обоје Виндовс и Мац . Можете га преузети за свој Виндовс рачунар са Ево . Ако користите било коју старију верзију апликације Мессенгер, обавезно ажурирајте на најновију верзију јер претходна верзија више неће радити од тог тренутка.

Чини се да су неке од старих функција уклоњене, али свеукупно нова апликација је прилично добра и пуна корисних финих функција. Ако сте Иахоо особа, ово би требало да буде веома згодно за вас. Јавите нам своје мишљење о овоме у одељку за коментаре испод.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Јавите нам своје мишљење о овоме у одељку за коментаре испод.

Популар Постс