БСОД ФАУЛТИ_ХАРДВАРЕ_ЦОРРУПТЕД_ПАГЕ у Виндовс 10

Faulty_hardware_corrupted_page Bsod Windows 10У овом посту ћете научити како да поправите грешку на плавом екрану ФУЛТИ ХАРДВАРЕ ЦОРРУПТЕД ПАГЕ ПАГЕ у оперативном систему Виндовс 10/8/7. Ово је хардверска грешка меморије. Више о овоме овде.

Ако сте икада видели БСОД са кодом грешке „ФАУЛТИ_ХАРДВАРЕ_ЦОРРУПТЕД_ПАГЕ“ у оперативном систему Виндовс 10, онда знате да је то озбиљан проблем. Ова грешка је узрокована хардверским проблемом, посебно оштећеном страницом у меморији. Добра вест је да постоје неки кораци које можете предузети да бисте решили проблем. Прво, морате идентификовати извор проблема. Ако имате више хардверских компоненти, покушајте да уклоните једну по једну и видите да ли проблем и даље постоји. Ако јесте, онда знате да је хардвер кривац. Ако не, онда можете покушати да поново инсталирате своје драјвере или ажурирате БИОС. Када идентификујете извор проблема, потребно је да предузмете кораке да га решите. Ако је у питању хардверски проблем, потребно је да замените неисправну компоненту. Ако је у питању проблем са драјвером, потребно је да ажурирате или поново инсталирате драјвере. А ако је у питању проблем са БИОС-ом, морате да ажурирате БИОС. Срећом, постоје неки алати који вам могу помоћи у овом процесу. Дривер Еаси је један од најпопуларнијих алата за ажурирање управљачких програма и може вам помоћи да ажурирате или поново инсталирате управљачке програме са само неколико кликова. Програми за ажурирање БИОС-а као што су АМД Ризен Мастер и Интел Ектреме Тунинг Утилити такође вам могу помоћи да ажурирате БИОС. Дакле, ако добијате БСОД са кодом грешке „ФАУЛТИ_ХАРДВАРЕ_ЦОРРУПТЕД_ПАГЕ“ у оперативном систему Виндовс 10, немојте паничити. Постоје неке ствари које можете да урадите да бисте решили проблем.како плави екран 10

ИН ХАРДВЕРСКА КВАР СТРАНА Грешка заустављања обично настаје због бројних фактора. Неки од њих су непотпуна инсталација или уклањање било ког програма или апликације; неке експлоатације ометају нормално функционисање вашег рачунара, присуство лоших сектора на чврстом диску, оштећене системске датотеке, неисправне системске драјвере, неочекиване промене датотека регистра оперативног система Виндовс или плави екран током ажурирања оперативног система Виндовс. Ова провера указује да је на овој страници наишла једнобитна грешка. Ово је хардверска грешка меморије.Провера грешке ФАУЛТИ_ХАРДВАРЕ_ЦОРРУПТЕД_ПАГЕ је 0к0000012Б. Ова провера грешке указује да је Виндовс Мемори Манагер открио оштећење које може бити узроковано само компонентом која приступа меморији користећи физичко адресирање.

ФАУЛТИ_ХАРДВАРЕ_ЦОРРУПТЕД_ПАГЕХајде сада да видимо како да поправимо ову грешку.

ФАУЛТИ_ХАРДВАРЕ_ЦОРРУПТЕД_ПАГЕ

Увек препоручујемо креирање тачке враћања система тако да кад год се појаве такве грешке, можете једноставно да се вратите у претходно познато стабилно стање вашег рачунара.

  1. Проверите своју РАМ меморију
  2. Покрените Проверу системских датотека
  3. Вратите или ажурирајте драјвере
  4. Онемогућите брзо покретање
  5. Освежите интерфејс Интел Манагемент Енгине-а.

1. Проверите своју РАМ меморију.

Да бисте ово поправили, мораћете да извршите проверу меморије на рачунару. Започните притиском ВИНКЕИ + Р комбинација дугмади за покретање трцати корисност. Затим уђите, мдсцхед.еке а затим притисните Ентер . Неће почети Виндовс дијагностика меморије и дати вам две опције. Ове опције ће бити представљене као:  • Поново покрените сада и проверите да ли постоје проблеми (препоручено)
  • Проверите да ли има проблема следећи пут када покренете рачунар

Сада, према опцији коју сте изабрали, рачунар ће се поново покренути и провериће да ли има проблема са меморијом када се поново покрене. Ако наиђете на било какве проблеме, он ће их аутоматски решити, у супротном, ако се проблеми не пронађу, то вероватно није узрок проблема.

2. Покрените Проверу системских датотека.

То ће бити поправите потенцијално оштећене или оштећене Виндовс системске датотеке. Мораћете да покренете ову команду из повишене командне линије.

цертмгр мсц

фиквин-10-фор-виндовс-10-хоме

Такође можете користити наш бесплатни програм ФикВин покрените услужни програм за проверу системских датотека једним кликом.

3. Вратите или ажурирајте управљачке програме

Можете размотрити Вратите или ажурирајте управљачки програм уређаја .

Ако ваш систем користи АМД, Ажурирајте АМД драјвере помоћу аутоматског откривања АМД драјвера . Ако користи Интел, користи Интел услужни програм за ажурирање драјвера .

4. Онемогућите брзо покретање.

Онемогућите брзо покретање и види да ли ти помаже.

5. Освежите интерфејс Интел Манагемент Енгине-а.

Ако користите Интел процесор, морате га имати Интелов интерфејс управљачког механизма (ИМЕИ) инсталиран.

погон није доступан Параметар је нетачан

Можете преузети и инсталирати најновију верзију истог интел.цом .

Обавестите нас да ли ово помаже да се поправи грешка ФУЛТИ ХАРДВАРЕ ЦОРРУПТЕД ПАГЕ у оперативном систему Виндовс 10.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Све најбоље!

Популар Постс