Извршна датотека на којој је ова услуга конфигурисана да ради не имплементира услугу.

Executable Program That This Service Is Configured Run Does Not Implement ServiceАко добијате грешку 1083, извршна датотека на којој је ова услуга конфигурисана да ради не имплементира услугу на Виндовс 10, погледајте ову исправку.

Извршна датотека на којој је ова услуга конфигурисана да ради не имплементира услугу. Ово је проблем јер услуга мора да буде у стању да комуницира са извршном датотеком да би правилно функционисала. Једно потенцијално решење је да се поново конфигурише услуга да користи другачији извршни фајл. Ово може захтевати промену конфигурационих датотека за услугу и поновно покретање услуге. Друго решење је да инсталирате недостајуће сервисне датотеке. Ово може захтевати преузимање датотека са интернета или контактирање продавца софтвера. Ако нисте ИТ стручњак, можда ћете морати да контактирате своје ИТ одељење или ИТ консултанта да бисте решили овај проблем.Ако примите Грешка 1083: Извршни фајл који је конфигурисан са овом услугом не имплементира услугу. приликом покретања услуге помоћу Виндовс Сервице Манагер-а; онда ће вам овај пост помоћи да решите проблем. Пошто скоро сваки програм захтева да се нека услуга покрене на вашем рачунару, ако услуга није наведена у одговарајућем кључу регистратора, постоји шанса да добијете такву поруку на вашем Виндовс рачунару.Извршна датотека на којој је ова услуга конфигурисана да ради не имплементира услугу.

Цела порука о грешци изгледа отприлике овако:Виндовс не може да покрене услугу на локалном рачунару. Грешка 1083: Извршна датотека на којој је ова услуга конфигурисана да ради не имплементира услугу.

омогућити цео екран

Извршна датотека на којој је ова услуга конфигурисана да ради не имплементира услугу.

Постоји само један начин да се реши овај проблем. Није важно која услуга открива проблем; можете то поправити помоћу овог водича.

Решење је да додате име услуге на одговарајући хост у уређивачу регистратора. Пре него што почнете, требало би да забележите име услуге из искачуће поруке о грешци.Претпоставимо да се у поруци о грешци појављује „Виндовс Манагемент Сервице“.

Започети, отворите сервис менаџер . Можете потражити 'услуге' у траци за претрагу на траци задатака и отворити тачан резултат.

тачке лозинке

Знати Виндовс Манагемент Сервице и двапут кликните на њега. Од Генерал таб, треба да копирате две ствари и оне су Назив услуге и Путања до извршне датотеке .

Извршна датотека на којој је ова услуга конфигурисана да ради не имплементира услугу.

Ако је путања до извршног фајла приказана као -

|_+_|

Потребан вам је мреже само део. Може се разликовати за различите услуге. Потребан вам је део који долази после -До .

Након тога отворите уређивач регистра. Можете притиснути Вин + Р, откуцати регедит и притисните дугме Ентер. Затим следи овај пут -

Виндовс није могао да доврши инсталацију
|_+_|

На десној страни, требало би да пронађете тастер РЕГ_МУЛТИ_СЗ, назван по делу извршне путање. У нашем примеру, требало би да пронађете мреже .

запамтите величину и положај прозора 10

Двапут кликните на овај тастер. Овде морате унети име услуге које сте раније копирали. Запишите га на крају листе унапред подешених вредности и сачувајте промене.

Након тога покушајте да отворите програм или покрените услугу. Не би требало да имате проблема.

Ако се и даље суочавате са проблемима, овај пост садржи опште кораке за решавање проблема за - Виндовс услуге се неће покренути .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Повезана читања:

 1. Виндовс не може да покрене Блоцк Левел Бацкуп Енгине Сервице на локалном рачунару, грешка 0к80070005
 2. Виндовс не може да покрене услугу Суперфетцх
 3. Виндовс не може да покрене Виндовс Аудио услугу, грешка 0к8000706: Крајња тачка је дупликат
 4. Виндовс не може да покрене услугу Виндовс Упдате на локалном рачунару
 5. Виндовс не може да покрене Виндовс заштитни зид на локалном рачунару
 6. Виндовс не може да покрене услугу заштите софтвера на локалном рачунару
 7. Виндовс не може да покрене услугу груписања равноправних мрежа на локалном рачунару
 8. Виндовс не може да покрене услугу ВЛАН АутоЦонфиг
 9. Виндовс не може да покрене услугу спулера штампања на локалном рачунару, грешка 1068
 10. Услуга Виндовс евиденције догађаја се не покреће или је недоступна
 11. ДХЦП клијентска услуга шаље грешку „Приступ одбијен“.
Популар Постс