Код грешке 80070103 Виндовс Упдате је наишао на проблем

Error Code 80070103 Windows Update Ran Into ProblemАко неке исправке нису инсталиране током ажурирања оперативног система Виндовс и добијате код грешке 80070103 Виндовс Упдате је наишао на поруку о проблему, прочитајте овај пост.

Код грешке 80070103 је уобичајена грешка која се може појавити када покушавате да покренете Виндовс Упдате. Постоји неколико ствари које могу изазвати ову грешку, али најчешћа је да услуга Виндовс Упдате не ради. Да бисте ово поправили, мораћете да покренете услугу Виндовс Упдате. Да бисте то урадили, отворите мени Старт и укуцајте „сервицес.мсц“. Пронађите услугу „Виндовс Упдате“ и покрените је. Када се услуга покрене, покушајте поново да покренете Виндовс Упдате. Ако се проблем настави, можда постоји озбиљнији проблем са вашом инсталацијом Виндовс-а. У том случају, мораћете да контактирате Мицрософт подршку за даљу помоћ.Данас, када сам ажурирао Виндовс 8.1, наишао сам на проблем. Ажурирање није успелои добио сам следећу поруку: Код грешке 80070103 Виндовс Упдате је наишао на проблем . Пробао сам неколико предложених корака Решавање проблема Виндовс Упдате али ништа није помогло.80070103 - грешка

Код грешке Виндовс Упдате 80070103

Након малог истраживања Мицрософтових библиотека, открио сам да се овај код грешке Виндовс Упдате 80070103 приказује ако покушавате да инсталирате управљачки програм уређаја који је већ инсталиран на вашем рачунару или ако драјвер који покушавате да инсталирате има нижу компатибилност оцена од оне коју сте већ инсталирали на свом Виндовс рачунару.Зашто бих покушао да инсталирам драјвер два пута? Ово ажурирање ми је предложио Виндовс Упдате. Тада сам схватио да је пре само два дана Виндовс Упдате предложио инсталирање неке врсте Интел драјвера, који сам успешно инсталирао. И данас ми је поново понуђен Интелов драјвер.

Ако добијате грешку Виндовс Упдате 80070103 док инсталирате исправке, можда покушавате да инсталирате управљачки програм који је већ инсталиран на вашем рачунару или драјвер са нижом оценом компатибилности од оног који сте већ инсталирали. За више информација или помоћи, испробајте следеће опције:

Ако и даље треба да инсталирате драјвер, мораћете да инсталирате диск ручно тако што ћете га преузети са веб локације произвођача.У супротном, овај проблем се може безбедно занемарити ако је повезан са управљачким програмом. Мицрософт предлаже да безбедно сакријете ову исправку како се више не би нудила. Да бисте то урадили, кликните десним тастером миша на ажурирање и изаберите Не приказуј поново ово ажурирање .

Одлучио сам да сакријем ажурирање диска.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Погледајте овај пост ако добијете Виндовс није могао да пронађе нова ажурирања, код 80244ФФФ, Виндовс је наишао на проблем порука.

Популар Постс