Грешка 0кц0еа000а, Виндовс 10 се не може активирати након промене хардвера

Error 0xc0ea000a Unable Activate Windows 10 After Hardware ChangeАко добијате поруку „Грешка 0кц0еа000а“, то значи да Виндовс 10 не може да се активира након што извршите промене на свом хардверу. То је обично зато што ваш кључ производа више није важећи. Да бисте ово поправили, мораћете да набавите нови кључ производа од Мицрософта.Ако покушавате да активирате Виндовс 10 и видите поруку „Грешка 0кц0еа000а“, то значи да ваш кључ производа више није важећи. Ово се обично дешава након што извршите измене на свом хардверу, као што је надоградња ЦПУ-а или чврстог диска. Да бисте ово поправили, мораћете да набавите нови кључ производа од Мицрософта.

блокатор програма

Да бисте добили нови кључ производа од Мицрософта, мораћете да контактирате корисничку подршку. Они ће моћи да генеришу нови кључ за вас, који можете користити да активирате Виндовс 10. Када добијете нови кључ, једноставно га унесите у оквир за дијалог „Активирај Виндовс“ и требало би да будете спремни.

Ако и даље имате проблема са активацијом Виндовс 10, можете испробати још неколико ствари. Прво се уверите да сте повезани на интернет, јер Виндовс 10 треба да буде активиран на мрежи. Ако то не успе, покушајте да поново покренете рачунар. Ако ништа друго не успе, увек можете поново да инсталирате Виндовс 10, који би требало да се активира аутоматски.У данашњем посту ћемо погледати могући узрок и шта можете покушати да поправите помоћу кода грешке. 0кц0еа000а - То је Грешка при активацији Виндовс 10 шта бисте могли да доживите ако сте недавно променили хардвер на рачунару и уређај покуша да се аутоматски поново активира и не успе.

Изгледа да се хардвер овог уређаја променио. Проверите да ли сте повезани на Интернет и покушајте поново касније (0кц0еа000а).бесплатни медиа плејер за Виндовс 10

Није могуће активирати Виндовс 10 (0кц0еа000а)

0кц0еа000а

У већини случајева, наићи ћете на ову грешку при активацији оперативног система Виндовс 10 ако сте променили хардвер рачунара, као што је ажурирање на нови процесор или матичну плочу, након почетне активације уређаја. Али ова грешка се такође може појавити приликом поновног покретања након пада система.

Међутим, опште је познато да се ова грешка при активацији Виндовс 10 обично решава сама од себе након неколико сати. Објашњење за овај пропуст је да понекад Мицрософт-ови сервери за активацију могу бити преплављени захтевима за активацију – стога је сервер преоптерећен – због чега пише: пробајте касније ; као што је приказано у горњој поруци о грешци.

Па ако 24-48 сати истекао након што је дошло до проблема са активацијом, а ваш уређај још увек није активиран, можете пратити упутства у наставку да бисте ручно поново активирајте Виндовс 10 након промене хардвера .

апликације за површинско бирање

Поново активирајте Виндовс 10 након промене хардвера

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Када будете спремни да поново активирате, уверите се да је ваш уређај повезан на интернет, а затим следите кораке за дигитална лиценца или шифра производа .

Ако немате кључ производа или дигиталну лиценцу, можете купити дигиталну лиценцу за Виндовс 10 након завршетка инсталације. Ево како да обавите куповину:

Покрените апликацију Подешавања. Кликните на Ажурирање и безбедност > Активација > Иди у продавницу да бисте отворили Мицрософт продавницу у којој можете купити дигиталну лиценцу за Виндовс 10.

  • Ако имате дигитална лиценца , покрените алатку за решавање проблема са активацијом .
  • Ако немате дигиталну лиценцу, унесите своју шифра производа као испод:

Ако Виндовс 10 није био унапред инсталиран на вашем уређају када сте га купили и користили сте шифру производа за надоградњу на Виндовс 10, биће вам потребан исти кључ производа након што замените хардвер.

гопро куик не ради

Да бисте унели кључ производа, покрените апликацију Подешавања. Кликните на Ажурирање и безбедност > Активација > Промени кључ производа. Затим унесите кључ производа.

Ако сте инсталирали малопродајну копију оперативног система Виндовс 10 на свој уређај користећи Виндовс 10 кључ производа, а затим извршили промене на хардверу, следите исти процес користећи Виндовс 10 кључ производа.

Ако овај водич за ручно поновно активирање вашег Виндовс 10 уређаја не реши проблем и истекне временско ограничење 24-48 сати истекао, а ваш уређај још увек није активиран, можете контактирати Мицрософт подршка .

Надам се да ово помаже!

Популар Постс