ЕРР НЕТВОРК АЦЦЕСС ДЕНИЕД или ЕРР ИНТЕРНЕТ ДИСЦОННЕЦТЕД грешка у Гоогле Цхроме-у

Err Network Access DeniedАко добијете грешку ЕРР НЕТВОРК АЦЦЕСС ДЕНИЕД или ЕРР ИНТЕРНЕТ ДЕЦОННЕЦТЕД у Гоогле Цхроме-у, ево неких могућих решења за то. Можете да обришете ДНС, ресетујете ТЦП/ИП, поново инсталирате мрежни драјвер, поново покренете рутер и још много тога да бисте решили проблем.

Ако добијате грешку „ЕРР НЕТВОРК АЦЦЕСС ДЕНИЕД“ или „ЕРР ИНТЕРНЕТ ДИСЦОННЕЦТЕД“ у Гоогле Цхроме-у, то значи да ваш рачунар има проблема са повезивањем на Интернет. Постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте покушали да решите овај проблем.Прво, уверите се да је ваш рачунар повезан на Интернет. Ако користите Ви-Фи везу, покушајте да померите рачунар ближе рутеру. Ако користите жичану везу, проверите да ли је кабл безбедно прикључен. Ако и даље имате проблема, покушајте да поново покренете рачунар и модем.Ако и даље видите грешку, можда постоји проблем са вашим ДНС поставкама. Покушајте да промените ДНС подешавања на Гоогле-ове јавне ДНС сервере: 8.8.8.8 и 8.8.4.4. То можете учинити у мрежним поставкама вашег рачунара. Ако то не успе, можда ћете морати да контактирате свог ИСП-а за помоћ.

Када се уверите да је рачунар повезан на Интернет и да су ваша ДНС подешавања исправна, покушајте да поново учитате страницу у Цхроме-у. Ако се страница учита, проблем је највероватније у веб локацији коју сте покушавали да посетите. Ако се страница не учита, можда постоји проблем са везом вашег рачунара на Интернет.управљачки програм штампача није доступан

Ако Гоогле Цхроме не повезује се на Интернет али стално приказује једну од следећих порука о грешци, онда ће ови предлози бити од помоћи у решавању овог проблема.

ЕРР_НЕТВОРК_АЦЦЕСС_ДЕНИЕДЕРР_ИНТЕРНЕТ_ДИСЦОННЕЦТЕД

ГРЕШКА ОДБИЈЕНА ПРИСТУПУ МРЕЖИ / ГРЕШКА ОДБРАНА ИНТЕРНЕТА

1] Поново покрените рутер

Ово је најчешћи алат за решавање проблема који можете испробати. Понекад ваш рутер може изазвати овај проблем и сви прегледачи укључујући Гоогле Цхроме могу приказати сличне поруке о грешци без важеће интернет везе.

2] Проверите своју ИП адресу ако користите Ви-Фи рутер.

ЕРР_НЕТВОРК_АЦЦЕСС_ДЕНИЕД

Ако сте недавно ресетовали или почели да користите свој Ви-Фи рутер, постоје две ствари које треба да проверите. Прво морате да унесете исправну ИП адресу у контролну таблу рутера. Ове ИП адресе мора да обезбеди ваш ИСП. Друго, морате проверити да ли постоји Добијте ИП адресу аутоматски проверено или не. Да бисте то урадили, притисните Вин + Р > укуцајте нцпа.цпл > притисните ентер > кликните десним тастером миша мрежни или Локална мрежа > изаберите имовина > двапут кликните Интернет протокол верзија 4 (ТЦП/ИПв4) . Сада се увери Добијте ИП адресу аутоматски и Аутоматски добијте адресу ДНС сервера опције су проверене.

3] Скенирајте свој рачунар помоћу алата за уклањање вируса/адвера.

Ако добијате ове поруке о грешци заједно са чудном активношћу на вашем систему, онда постоји велика шанса да је ваш систем заражен малвером или рекламним софтвером. Обично ову врсту проблема изазива рекламни софтвер. Можда ћете морати да скенирате рачунар помоћу поуздан антивирус и алат за уклањање адвера .

4] Дебифати Сервер проки

У многим случајевима, адвер и малвер додају прилагођени прокси сервер вашем систему да преусмери ваше веб странице на другу локацију. тако отворен интернет подешавања Иди на ВЕЗЕ таб. Кликните на ЛАН подешавања дугме и поништите избор опције која каже Користите проки сервер за своју локалну мрежу .

ЕРР_ИНТЕРНЕТ_ДИСЦОННЕЦТЕД

Сачувајте измене и проверите да ли то решава ваш проблем или не.

5] Привремено онемогућите прокси, заштитни зид и антивирусни софтвер.

Ако користите прилагођене прокси сервере за читав систем, требало би да размислите о њиховом привременом онемогућавању. Урадите исто са својим заштитним зидом и антивирусним софтвером.

6] Онемогућите екстензије или екстензије повезане са проксијем

Постоји много прокси екстензија за Гоогле Цхроме. Ако користите проширење, покушајте да га привремено онемогућите. Штавише, неке уобичајене екстензије могу управљати вашим мрежним профилом или користити проксије за интерне сврхе. Да бисте их сазнали и онемогућили, отворите цхроме://сеттингс/ , проширите напредна подешавања и идите на Систем етикета. Овде би требало да пронађете екстензију која користи прокси сервер у Гоогле Цхроме-у.

7] Обришите податке прегледања и ресетујте Гоогле Цхроме

Да бисте започели, унесите ову УРЛ адресу у Гоогле Цхроме - цхроме://сеттингс/цлеарБровсерДата и идите на Напредно таб. Након тога означите сва поља, изаберите Увек ИЗ Временски интервал падајући мени и кликните ДАТЕ ЦЛАРЕ дугме.

Ако ово не реши ваш проблем, размислите ресетујте Цхроме претраживач . Да бисте то урадили, отворите ову страницу: цхроме://сеттингс/ и проширити Напредно подешавања. Сада се померите надоле док се не постави Ресетовати опција. Кликните на њега и изаберите РЕСЕТОВАЊЕ Још једном.

8] Остали предлози

Такође можете размотрити следеће ако ништа до сада није успело:

  1. Поново инсталирајте мрежне драјвере
  2. Обриши ДНС
  3. Ресетујте ТЦП/ИП.
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Све најбоље!

Популар Постс