Драјвер (услуга) за овај уређај је онемогућен (код 32)

Driver This Device Has Been DisabledПоправи Управљачки програм (услуга) за овај уређај је онемогућен. Алтернативни управљачки програм можда пружа ову функционалну грешку (код 32) на Виндовс 10.

Драјвер за овај уређај је онемогућен. Ово може бити узроковано бројним стварима, укључујући застареле драјвере, нетачне драјвере или сукобе управљачких програма. Ако видите ову грешку, то значи да управљачки програм за дотични уређај није омогућен. Ово може бити узроковано бројним стварима, укључујући застареле драјвере, нетачне драјвере или сукобе управљачких програма. Постоји неколико ствари које можете покушати да бисте решили овај проблем. Прво покушајте да ажурирате драјвер. Ако то не успе, покушајте да деинсталирате, а затим поново инсталирате драјвер. Ако и даље видите грешку, онда је могуће да постоји сукоб са другим уређајем. Покушајте да онемогућите или деинсталирате све друге уређаје који могу да изазову сукоб. Ако и даље имате проблема, онда је време да контактирате професионалца. ИТ стручњак ће моћи да вам помогне да решите проблем и поново покренете уређај.Ако сте примили Грешка код Виндовс 32 са следећим редом као описом док ваш систем ради - Драјвер (услуга) за овај уређај је онемогућен, алтернативни управљачки програм може да обезбеди ову функцију , онда би вас овај пост могао занимати. Ова грешка је због оштећених управљачких програма, услуга или кључева регистратора.гопро уређивање софтверског прозора 10

Драјвер (услуга) за овај уређај је онемогућен (код 32)

Неки од познатијих узрока грешке кода 32 су: 1. Дривер је оштећен
 2. Уређај је застарео
 3. Уређај није подразумевано конфигурисан
 4. Претходни покушај ажурирања драјвера неочекивано није успео или је прекинут
 5. Потребна услуга повезана са драјвером уређаја је онемогућена
 6. Други уређај пружа подразумеване функције.

Драјвер (услуга) за овај уређај је онемогућен (код 32)

Проналажење тачног разлога за ово Код грешке менаџера уређаја може захтевати опсежно решавање проблема са свим софтверским компонентама ако су узроковани неисправним драјверима. Опште препоручено решење за ову поруку о грешци је да поново инсталирате драјвер за уређај, први ниво поправке који треба да покушате. Такође, увек ажурирајте драјвере уређаја.

Две ствари које можете да урадите да поправите Драјвер (услуга) за овај уређај је онемогућен (код 32) грешка:

 1. Деинсталирајте и поново инсталирајте драјвер
 2. Промените почетне вредности драјвера кроз уређивач регистра.

1] Деинсталирајте и поново инсталирајте драјвер.

 • У Менаџеру уређаја изаберите уређај и изаберите опцију да деинсталирате или деинсталирате уређај.

УСБ уређај за складиштење • Кликните на „Акција“, а затим потражите нови хардвер.

скенирајте хардверске промене

 • Ако скенирање новог хардвера није помогло, идите на контролну таблу.
 • Изаберите „Додај/уклони хардвер“ и додајте нови уређај.
 • Виндовс би требало да аутоматски открије уређај и почне да га поново инсталира.
 • Пратите сва упутства да бисте поново инсталирали

Ако се од вас затражи локација управљачког програма, али је не можете да се сетите, идите на веб локацију продавца и одатле преузмите најновији управљачки програм. Овај пост говори о томе како Деинсталирајте, онемогућите, вратите назад, ажурирајте управљачке програме уређаја у Виндовс 8 ће вам дати више детаља.

Ако се проблем настави, можда постоји проблем са регистром који треба да се реши. Можда ћете морати да промените почетне вредности возача. Исправљање грешке у регистру је посао компјутерских ветерана; Може доћи до озбиљних проблема ако погрешно промените регистар. Стога, прво направите резервну копију регистратора и направите тачку за враћање система, а затим пажљиво пратите ове кораке.

2] Промените почетне вредности драјвера преко Регистри Едитора

Отворите уређивач регистра и идите ручно до следеће путање регистратора:

|_+_|

Кључ регистра

Када сте тамо, потражите управљачке програме који узрокују проблем. Ако се пронађе, промените почетна вредност од 3 до 1 . На пример, ако УСБ диск не ради и сваки пут приказује код грешке 32, отворите УСБСТОР и промените почетну вредност од 3 (0 × 00000003) до 1 (0 × 00000001).

УСТОР трошак

То је то!

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ће нешто помоћи!

Популар Постс