5 најбољих бесплатних ГоПро софтвера за уређивање за Виндовс 10

Top 5 Free Gopro Editing SoftwareАко тражите најбољи бесплатни ГоПро софтвер за уређивање за Виндовс 10, дошли сте на право место. Саставили смо листу од пет најбољих доступних опција, тако да можете изабрати ону која најбоље одговара вашим потребама. ГоПро Студио је одличан избор за почетнике. Једноставан је за употребу и има све основне функције које су вам потребне за уређивање видео записа. Ако тражите нешто напредније, испробајте Адобе Премиере Про. То је моћан програм који може да поднесе све што му баците. Ако желите нешто што је посебно дизајнирано за ГоПро снимке, испробајте ГоПро Фусион Студио. То је одлична опција за напредне кориснике. Коначно, ако тражите бесплатну опцију, испробајте ДаВинци Ресолве. То је моћан програм који може да уради скоро све што друге опције могу. Дакле, ту је наша листа најбољег бесплатног ГоПро софтвера за уређивање за Виндовс 10. Изаберите онај који најбоље одговара вашим потребама и започните свој следећи видео пројекат.Некада су људи могли да приуште софистициране камере, а конвенционалне камере би замутиле видео ако би се уређај потресао током снимања, што се често дешава приликом снимања спортова и авантура. ГоПро променио сцену видео снимањем. Будући да је јефтина камера, има велику брзину затварача, што га чини идеалним за видео записе где се камера стално креће.

ГоПро видео или било који други видео треба да се уреди пре него што се може представити било коме. Ово се може урадити помоћу наменског софтвера за уређивање видео записа. Имао је сопствени софтвер под називом ГоПро Студио за уређивање и поправљање видео записа. Међутим, пре неког времена је смањен. Корисницима су сада потребни алати трећих страна да би уређивали своје ГоПро видео снимке.

ГоПро софтвер за уређивање за Виндовс

Ево листе бесплатних ГоПро алата за уређивање који ће вам помоћи да уређујете ГоПро видео записе.1] Куик

ГоПро софтвер за уређивање за Виндовс

повежите ватрогасну таблету са рачунаром

Можда је најтежи део ГоПро видео уређивања то што су већина ГоПро корисника видео ентузијасти и то је разлог зашто купују ГоПро. Не можемо очекивати да поседују софтвер за уређивање видеа, и ту је Куик ушао на тржиште. Куик-ов кориснички интерфејс, посебно дизајниран за почетнике, чини га преферираном апликацијом за оне који немају искуства са уређивањем видео записа. Куик се може преузети са Ево .2] ВСДЦ

ВСДЦ

Да сам желео софистицирано уређивање видеа без много знања о таквом софтверу, више бих волео ВСДЦ. Куик је добар за почетнике, али му недостаје пуно функција. ВСДЦ има од свега по мало. Софтвер захтева малу обуку, након чега можете да користите филтере, креирате ефекте боја, замагљујете и додајете друге ефекте, итд. ВСДЦ је доступан на веб страници компаније. Ево .

3] Блендер

Блендер

Ова јако оптерећена апликација има скоро све функције, од 3Д моделирања до анимације и креирања игара. Међутим, није за почетнике и захтева од корисника да проучи његов курс. Међутим, апликација је вредна тога. Помаже корисницима да праве тачне видео записе. Разлог зашто је овај софтвер на листи је тај што је, за разлику од већине других 'напредних' софтвера за уређивање видео записа, бесплатан. Зато узмите Блендер са њим Веб сајт .

4] Авидемук

Авидемук

Још један добар програм за уређивање видеа за почетнике је Авидемук. Производ је лаган и омогућава вам да извршите три главне функције: сечење, филтрирање и кодирање. Додатне функције укључују оштрење и смањење буке. Ова апликација лака за коришћење доступна је на веб локацији компаније. Ево .

5] ОпенСхот

ОпенСхот

ОпенСхот је заиста корисна апликација за почетнике који желе да уређују своје видео записе на различитим платформама (јер је апликација за више платформи). Апликација омогућава корисницима да промене брзину ГоПро видеа, неке основне функције за уређивање и неке основне ефекте анимације. Иако му недостаје пуно функција, ОпенСхот је поуздан са свиме што има. Пошто је отвореног кода, бесплатан је. Овај корисни софтвер може се преузети са веб странице компаније. Ево .

Јавите ми ако имате било каквих коментара.

виндовс 10 хдми
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Опширније : Како поправите оштећене ГоПро видео снимке .

Популар Постс