Преузмите пакет медијских функција за Виндовс 10 Н

Download Media Feature PackАко сте ИТ стручњак, вероватно сте већ упознати са термином „пакет медијских функција“. Укратко, то је колекција софтвера који омогућава одређене функције везане за медије на Виндовс 10. Ако нисте ИТ стручњак, можда се питате зашто вам је потребан Медиа Феатуре Пацк за Виндовс 10 Н. Одговор је једноставан: без њега нећете моћи да искористите неке од функција које се односе на медије које Виндовс 10 може да понуди. Неке од функција које Медиа Феатуре Пацк омогућава укључују могућност репродукције ДВД-а, коришћења Виндовс Медиа Плаиер-а и других апликација у вези са медијима. Ако желите да будете у могућности да користите ове функције, мораћете да преузмете и инсталирате Медиа Феатуре Пацк. На срећу, процес је релативно једноставан. Само идите на Мицрософт веб локацију и преузмите Медиа Феатуре Пацк за своју верзију оперативног система Виндовс 10. Када се инсталира, моћи ћете да користите све функције везане за медије које Виндовс 10 нуди.Издања Виндовс 10, Виндовс 8.1, Виндовс 8, Виндовс 7, Н/КН не укључују Виндовс Медиа Плаиер и друге технологије повезане са Виндовс Медиа, као што су Виндовс Медиа Центер, Виндовс ДВД Макер, итд. Морате да га преузмете и инсталирате. одвојено. Ово Медијски пакет ће инсталирати Виндовс Медиа Плаиер и други софтвер и апликације у вези са медијима на ваше Виндовс системе. Издања Виндовс Н и КН не укључују Виндовс Медиа Плаиер и друге технологије повезане са Виндовс Медиа, као што су Виндовс Медиа Центер, Виндовс ДВД Макер, итд.

медија центар-8.1

Обе верзије Н&КН-а имају исте функције као и обични Виндовс, осим софтвера који се односи на медије, као што је Виндовс Медиа Плаиер и неке апликације као што су музика, Снимач звука, Видео, Скипе, итд., Испоручују се са унапред инсталираним Виндовс-ом. Али нема разлога за бригу, јер корисници Н & КН могу да преузму Медиа Феатуре Пацк за Н и КН верзије Виндовс 8.1, који ће укључивати све технологије које су првобитно биле искључене. Следе неке од апликација/технологија/функција које су изостављене:кбок ливе сигнинеррор
 • Све Виндовс Медиа Плаиер функције као што су репродукција медијских датотека, аудио ЦД-ова, креирање омота албума за листу песама, прављење аудио ЦД-а, итд. Такође елиминише Виндовс Медиа Плаиер Ацтиве Кс контролу
 • ИН Виндовс Медиа формат који подржава Виндовс Медиа видео и аудио кодеке, могућност управљања дигиталним правима Виндовс Медиа, која омогућава сигуран пренос заштићеног садржаја за репродукцију.
 • Било који Размена медија преко рачунарске мреже, укључујући музику, слике и видео записе.
 • Медијска фондација , који је одговоран за заштиту садржаја, видео и аудио квалитет и управљање дигиталним правима (ДРМ).
 • Инфраструктура за Виндовс Преносиви уређаји преко којих медији и уређаји за складиштење комуницирају једни са другима, укључујући и оне који подржавају Протокол за пренос медија .
 • Аудио кодеци који омогућавају репродукцију аудио формата као што су ВМА, МП3, ААЦ Аудио, МПЕГ-2 и АЦ-3 аудио.
 • Стандардни кодеци као што су МПЕГ-4, ВЦ-1 и Х.264 кодеци који подржавају репродукцију и креирање медија.
 • Апликација Мусиц & Видео која вам омогућава да пуштате дигиталну музику и видео записе.
 • Апликација за снимање звукова под називом Соунд Рецордер.
 • Апликација за размену порука и ћаскање на Интернету под називом Скипе.

Пакет медијских функција за Виндовс Н

Стога, за обављање било које функције као што су репродукција или креирање аудио ЦД-ова, медијских датотека и видео ДВД-ова, организовање садржаја у библиотеци медија, креирање плејлиста, претварање аудио ЦД-а у медијске датотеке, прегледање медијских датотека о извођачу и информација о наслову, прегледање уметничког албума о музичке датотеке, пренос музике на личне музичке плејере, снимање и пуштање ТВ програма, итд. мораћете да инсталирате посебан медијски плејер.

Поред тога, да бисте осигурали да многе веб локације и програми раде исправно, можете инсталирати Виндовс Медиа пакет функција за Виндовс Н и Виндовс КН.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Пакет медијских функција за Виндовс Н и КН ће инсталирати Медиа Плаиер и сродне технологије на рачунар који користи Виндовс Н или Виндовс КН издања. • Преузмите пакет медијских функција за Н верзије Виндовс 10 Ево .
 • Преузмите Медиа Феатуре Пацк за Н и КН верзије Виндовс 8.1 Ево .
 • Преузмите пакет медијских функција за Виндовс 8 Н и КН Ево .
 • Пакет медијских функција за виндовс 7 Н и КН из Мицрософта.
Популар Постс