Уређај захтева додатну грешку при инсталацији у оперативном систему Виндовс 10

Device Requires Further Installation Error Windows 10Ако добијате грешку „уређај захтева додатну инсталацију“ у оперативном систему Виндовс 10, нисте сами. Ова грешка може бити узрокована разним стварима, али најчешће је узрокована застарјелим драјверима или хардвером који није компатибилан са Виндовс 10. Постоји неколико ствари које можете покушати да поправите ову грешку. Прво, уверите се да имате инсталиране најновије драјвере за своје уређаје. Ако то не помогне, покушајте да покренете алатку за решавање проблема са хардвером и уређајима. Ако и даље добијате грешку, вероватно је да ваш хардвер није компатибилан са оперативним системом Виндовс 10. У том случају, мораћете или да купите нови хардвер или да се држите старије верзије оперативног система Виндовс.Ако наиђете на грешку Уређај захтева додатну инсталацију када покушавате да повежете спољни уређај са својим системом, овај чланак може да вам буде од помоћи. Обично ће спољни уређаји као што су УСБ стицкови, слушалице, звучници итд. аутоматски инсталирати драјвере када их повежете са рачунаром. То значи да се управљачки програми преузимају и инсталирају на систем чим га повежете са својим системом. Међутим, ако је управљачки програм оштећен или застарео, можете наићи на грешку у дискусији. Други узроци проблема могу бити ажурирања на чекању, провера погрешног догађаја и погрешна верзија Интел ПРОСет Вирелесс драјвера.

Уређај захтева додатну инсталацију

Уређај захтева додатну инсталацију

Пре него што наставите са било којим другим решењем, уверите се да је Виндовс ажуриран на најновију верзију . Такође не заборавите да проверите да ли у приказивачу догађаја проверавате тачан догађај. Након тога, можете прећи на следећа решења да бисте решили проблем:обриши профил корисника 10 цмд
  1. Ручно ажурирајте управљачке програме уређаја на најновију верзију
  2. Инсталирајте најновији Интел ПРОСет Вирелесс драјвер на Интел системима.

1] Ажурирајте управљачке програме уређаја на најновију верзију.

Главни разлог за грешку Уређај захтева додатну инсталацију „То значи да су драјвери спољних уређаја можда оштећени или застарели. Ово је чешће код уређаја као што су штампачи и скенери, за које драјвери долазе са спољног медија који долази са њима.

У овом случају, можете преузети управљачке програме са веб локације произвођача и инсталирати их на свој систем, задржавајући везу дотичног уређаја.

Треба напоменути да ако имате унапред инсталиране драјвере на свом систему, посебно за штампаче и скенере, мораћете да деинсталирате старе драјвере пре него што инсталирате нове. У супротном, два возача ће ометати један другог.Најбоља ствар преузми драјвер са сајтом произвођача, уклоните постојећи драјвер , и поново га инсталирајте.

2] Инсталирајте најновији Интел ПРОСет Вирелесс драјвер.

Многи корисници који су пријавили грешку такође су споменули да њихова бежична мрежа не ради исправно. Испоставило се да је за то крив застарели драјвер Интел ПРОСет Вирелесс.

Уређај захтева додатну инсталацију

Да бисте решили овај проблем, можете преузети најновији Интел ПРОСет Вирелесс управљачки програм са интел.цом и инсталирајте га на свој систем.

Уверите се да користите Интел систем и преузмите одговарајући драјвер у зависности од тога да ли је ваш систем 32-битни или 64-битни.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ово помаже.

Популар Постс