Креирајте локални налог током или након инсталирања Виндовс 10 Хоме

Create Local Account DuringКорисници Виндовс 10 Хоме више немају опцију да креирају локални налог током подешавања ООБЕ. ево заобилазно решење за креирање локалног налога током или након инсталације.

ИТ стручњаци често препоручују креирање локалног налога током или након инсталирања Виндовс 10 Хоме. То је зато што је локални налог сигурнији и може вам помоћи да избегнете проблеме са рачунаром. Локални налог је налог који није повезан на интернет. То значи да ако заборавите лозинку, и даље можете да се пријавите на свој налог. То такође значи да је ваш налог сигурнији јер није повезан на интернет. Ако имате проблема са рачунаром, увек можете да креирате нови локални налог. Ово ће вам помоћи да избегнете проблеме са рачунаром.политика плус

Почевши од Виндовс 10 Хоме в1903, конкретно корисници више не могу да креирају локални налог током изванредно искуство (ООБЕ) мелодија. У овом посту ћемо понудити решење које ће вам омогућити да наставите без коришћења Мицрософт налога током подешавања. Изузетно је важно истаћи да је аргумент који стоји иза овог приступа то што Мицрософт жели да корисници Виндовс 10 користе систем налога у облаку како би га искористили. Додатне погодности .Креирајте локални налог током или након инсталације

Корисници Виндовс 10 Хоме који воле једноставност, приватност и безбедност локалног налога , што је био један од разлога зашто је ова опција била доступна током процеса инсталације - следећи пут када ресетујете или подесите нови уређај, или урадите чисту инсталацију, можете да користите било које од решења у наставку ако желите да креирате локални налог .

Креирајте локални налог док инсталирате Виндовс 10Када инсталирате Виндовс 10, више не видите опцију Локални налог. Да бисте креирали локални налог одмах из кутије за Виндовс 10 Хоме, пратите ове кораке током корака подешавања налога:

1. Искључите рачунар са мреже.

2. Ин Пријавите се са Мицрософт-ом страницу, кликните следећи дугме без назива налога.3. Кликните на икону Регистрација опција.

4. Кликните на икону Госпођица дугме.

5. Наведите име за свој локални налог.

6. Кликните следећи .

7. Креирајте лозинку за локални налог.

8. Кликните следећи .

9. Потврдите лозинку.

10. Кликните следећи .

11. Изаберите своје прво безбедносно питање из падајућег менија.

12. Потврдите свој први одговор.

13. Кликните следећи .

14. Поновите кораке 11-13 још два пута да бисте довршили подешавање безбедности локалног налога.

15. Пратите упутства на екрану.

Након што завршите ООБЕ кораке, бићете враћени на радну површину. Сада можете поново да повежете свој уређај на мрежу и да наставите да користите Виндовс 10 са локалним налогом.

Креирајте локални налог након инсталирања Виндовс 10

Да бисте креирали локални налог након завршетка инсталације и првог покретања помоћу Мицрософт налога, следите ове кораке:

1. Кликните Виндовс тастер + И трцати Подешавања апликација.

2. Кликните Рачуни поткатегорија.

3. Кликните Ваше информације .

4. Кликните на икону Уместо тога, пријавите се помоћу локалног налога опција.

5. Кликните следећи .

6. Наведите информације о налогу као што су корисничко име, лозинка и савет за лозинку.

како очистити рачунарски миш

7. Кликните следећи .

8. Кликните на икону Изађите и завршите дугме.

Када довршите ове кораке, можете се поново пријавити на свој налог да бисте наставили да користите Виндовс 10 користећи локални налог који сте управо креирали.

Алтернативно, можете пратити упутства у овом водичу за креирајте локални налог .

Или можете да креирате нови локални налог преко конзоле за додавање рачунара за управљање рачунаром.

Ево како:

  1. Десни клик Почетак и бирај Управљање рачунаром .
  2. У прозору кликните на шеврон укључен Локални корисници и групе да се сруши део. Кликните Корисници .
  3. Сада кликните десним тастером миша на средњу колону и изаберите Нови корисник .
  4. Пратите упутства на екрану да бисте пружили информације о новом кориснику.
  5. Када завршите, поново покрените рачунар.

Сада ћете имати опцију да се пријавите на Виндовс 10 Хоме користећи Мицрософт налог или локални налог.

То је то момци!

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

$ О: Ово решење ће се такође применити на Виндовс 10 Про – ако у догледној будућности Мицрософт одлучи да примени и овај приступ прилагођавања за ово издање Виндовс-а.

Популар Постс