Проверите или откријте лажне уређаје за складиштење помоћу ових бесплатних алата

Check Detect Fake Storage Devices Using These Free ToolsКада су у питању уређаји за складиштење података, важно је моћи да верификујете или откријете лажне уз помоћ ових бесплатних алата. Ако имате ове алате на располагању, можете избећи све потенцијалне главобоље на путу. Први алат који препоручујемо зове се 'Х2теств'. Овај алат је посебно дизајниран за тестирање уређаја за складиштење као што су УСБ флеш дискови и СД картице. То је веома једноставан алат за коришћење и потпуно је бесплатан. Само преузмите алатку и покрените је. Аутоматски ће открити уређај за складиштење који сте укључили и започети процес тестирања. Други алат који препоручујемо зове се 'ФакеФласхТест'. Овај алат је такође дизајниран за тестирање уређаја за складиштење података, али има неколико више функција од Х2теств. Може да тестира лажни капацитет, лажне чипове контролера и још много тога. Мало је сложенији за коришћење од Х2теств, али је и даље веома користан алат. На крају, препоручујемо алатку 'УСБ Фласх Дриве Тестер'. Овај алат је дизајниран за тестирање лажних УСБ флеш дискова и веома је једноставан за коришћење. Само прикључите свој УСБ флеш диск и покрените алат. Брзо ће тестирати диск и обавестити вас да ли је лажна. Ово су само неки од многих доступних алата за верификацију и откривање лажних уређаја за складиштење. Користећи ове алате, можете бити сигурни да добијате праву ствар.Виндовс 10 поузданих локација

УСБ флеш дискови постоје већ дуго времена. И није тешко пронаћи одличне понуде за складиштење. Али неки од производа наведених на Интернету или доступних код продавца нису оригинални, већ су копије оригиналног уређаја сличног изгледа. Проблем са овим уређајима за складиштење је што они заправо немају количину складишта која је наведена на паковању или приказана у Виндовс Екплорер-у. Такве лажни усб дискови може вам обећати више капацитета за складиштење, али испоручује само делић тога. Једини начин да откријете такве лажне УСБ уређаје је да копирате податке на уређај док се не напуни. Ово ће вам омогућити да израчунате стварни капацитет уређаја и одлучите да ли је уређај лажан или не. У овом посту смо погледали неке бесплатне програме који вам омогућавају управо то.

Откријте лажне уређаје за складиштење

Да ли сте икада наишли на лажни флеш диск или СД картицу која вам обећава много капацитета, али испоручује само делић тога? Алати описани у овом посту могу вам омогућити да верификујете, тестирате и откријете лажни УСБ уређај покретањем тестова складиштења на тим уређајима.

РМПрепУСБ

Откријте лажне уређаје за складиштењеРМПрепУСБ је одлична УСБ алатка све-у-једном која вам омогућава да урадите много ствари на свом УСБ диску. Такође вам омогућава да креирате преносиви Виндовс инсталатер и инсталирате Линук на сам УСБ стицк. РМПрепУСБ нуди функцију под називом „Тест брзе величине“. Извођење овог теста ће записати неколико блокова на уређај, а затим ће покушати да га прочита. На овај начин програм може израчунати стварни капацитет уређаја и открити све фалсификоване уређаје. Уверите се да имате резервну копију својих података пре него што покренете овај тест јер је деструктиван и избрисаће све на УСБ диску. Такође, тест није темељан, што му даје предност да је бржи. У овом посту сам такође урадио темељни тест. Брза провера величине може да потраје и до неколико минута.

Постоји још један алат истог програмера који се зове ФакеФласхТест што више личи на проширену верзију теста брзе величине. Можете преузети ФакеФласхТест ако тражите више опција.

Кликните Ево преузмите РМПрепУСБ. Кликните Ево да преузмете ФакеФласхТест.Х2ТЕСТВ

Х2теств је прилично стара алатка која врши темељни тест на УСБ уређају који проверава стварни капацитет уређаја. Можете да одредите УСБ диск, а затим да изаберете како желите да тестирате диск. Можете тестирати сав расположиви простор или одредити количину МБ коју желите да скенирате. Сада кликните на дугме 'Врите + Цхецк' да бисте започели писање података на диск, а затим их прочитајте да бисте проверили капацитет. Ако већ постоје неки тестни подаци на диску, можете наставити директно на проверу диска. Пошто Х2теств обавља темељни тест, он је спор и може потрајати неколико сати да се заврши.

Кликните Ево да преузмете Х2теств.

Виндовс није могао да пронађе управљачки програм за ваш мрежни адаптер

Проверите Фласх

ЦхецкФласх је још један алат који је дизајниран да обезбеди функције као што су провера и провера УСБ дискова. Поред тога, може вам показати мапу диска и друге информације као што су брзина читања и писања и укупно протекло време у тесту.

Кликните Ево преузми Цхецк Фласх.

впн грешка 789 виндовс 7

ЦхипГениус

ЦхипГениус се мало разликује од осталих алата на овој листи. Омогућава вам да видите важне информације о свим УСБ уређајима повезаним на ваш рачунар. Можете погледати информације о произвођачу, серијски број и друге информације да бисте проверили да ли је уређај лажан. Алат такође има опцију да провери лажни капацитет, али за то морате да преузмете додатни софтвер и да га ставите у исти фолдер као ЦхипГениус.

Кликните Ево да преузмете ЦхипГениус.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ово су били неки алати који вам омогућавају да тестирате УСБ диск и уочите лажни. Већина алата ће такође радити са СД картицама учитаним у читач картица. Сада можете лако да откријете лажни уређај и пријавите проблем продавцу или онлајн платформи са које сте купили уређај.

Популар Постс