Не можете да инсталирате или уклоните програме у Виндовс-у? Користите алатку за решавање проблема да бисте инсталирали и деинсталирали програм

Cannot Install Uninstall Programs WindowsМицрософтов алат за решавање проблема са додавањем/уклањањем програма помаже вам да деинсталирате програме у оперативном систему Виндовс 10 који се не могу уклонити.

То Ако не можете да инсталирате или уклоните програме у оперативном систему Виндовс, користите алатку за решавање проблема да бисте инсталирали и деинсталирали програм. Овај чланак пружа упутства о томе како то учинити. Прво морате да преузмете и инсталирате Виндовс Троублесхоотер. Да бисте то урадили, идите на Мицрософт веб локацију и потражите „Виндовс Троублесхоотер“. Када инсталирате Виндовс Троублесхоотер, покрените га и изаберите „Инсталирај или уклони програме“. Виндовс Троублесхоотер ће вас затим водити кроз процес инсталирања или уклањања програма. Ако и даље не можете да инсталирате или уклоните програме након коришћења Виндовс Троублесхоотер, можда ћете морати поново да инсталирате Виндовс.Мицрософт је објавио Решите проблеме са инсталацијом и деинсталацијом програма који аутоматски дијагностикује све проблеме на које можете наићи приликом инсталирања или уклањања програма или софтвера на Виндовс 10/8/7. Овај алат ће вам помоћи да решите проблеме који блокирају инсталацију или уклањање програма. Можете да деинсталирате програме у оперативном систему Виндовс 10 који се не могу деинсталирати.Решите проблеме са инсталацијом и деинсталацијом програма

Користите ову алатку за решавање проблема са инсталацијом и уклањањем програма ако установите да не можете да инсталирате или деинсталирајте програм преко контролне табле.

Када га преузмете и покренете, питаће вас да ли желите да открије само проблем и дозволи вам да изаберете шта да поправите или желите да директно открије и реши проблеме.Решите проблеме са инсталацијом и деинсталацијом програма

чисти сервер фасцикли винскс 2008

Затим ће вас питати да ли имате проблема са инсталирањем или уклањањем програма.

МоћиКоначно, овоће проверити да ли у регистру и систему постоје проблеми, а затим ће вам представитиса опцијамаили их поправите директно, у зависности од случаја.

Ова алатка за решавање проблема са инсталацијом и деинсталацијом програма ће вам помоћи да решите:

  1. Оштећени кључеви регистратора у 64-битним оперативним системима
  2. Оштећени кључеви регистратора који контролишу ажуриране податке
  3. Проблеми који спречавају инсталирање нових програма
  4. Проблеми који спречавају потпуно уклањање или ажурирање постојећих програма
  5. Проблеми који вас спречавају да деинсталирате програм користећи Додај/уклони програме (или програме и функције) на контролној табли.

Можда то знате Услужни програм за чишћење Виндовс Инсталлер-а (МСИЦУУ2.еке) више не ради. Иако је Виндовс Инсталлер Цлеануп Утилити решио неке проблеме са инсталацијом, понекад је проузроковао штету другим компонентама инсталираним на рачунару. Из тог разлога, алатка је уклоњена из Мицрософт центра за преузимање.

Алат за решавање проблема при инсталацији/деинсталирању је замена за услужни програм за чишћење Виндовс Инсталлер!

Користите ову алатку за решавање проблема са деинсталирањем само ако се програм не може деинсталирати помоћу Виндовс контролне табле или додавања/уклањања програма.

Можете добити алат за решавање проблема страница за преузимање .

Ако ова алатка за решавање проблема не реши ваше проблеме, можда ћете видети неке додатне кораке за решавање проблема поменуте у КБ2438651 .

Ако из неког разлога не можете да деинсталирате програме у оперативном систему Виндовс 10/8/7, следеће везе могу да вам буду од помоћи:

  1. Како деинсталирати програме у безбедном режиму
  2. Уклоните програме помоћу регистра
  3. Бесплатни програми за деинсталацију за Виндовс .
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Погледајте овај пост ако добијате следеће поруке о грешци:

Популар Постс