Не могу да повежем екстензију датотеке са апликацијом у оперативном систему Виндовс 7/8/10

Cannot Associate File Extension An Application Windows 7 8 10Ако не можете да повежете екстензију датотеке са апликацијом у оперативном систему Виндовс 7/8/10, можете испробати ово путовање регистра да вам помогне да повежете екстензију датотеке.

Ако не можете да повежете екстензију датотеке са апликацијом у оперативном систему Виндовс 7/8/10, постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте решили проблем. Прво покушајте да отворите датотеку у другој апликацији. Ако то не успе, покушајте да промените екстензију датотеке у нешто друго, а затим да је вратите. Ако то и даље не успе, можете покушати да поново инсталирате апликацију у којој покушавате да отворите датотеку. Ако ниједно од ових решења не функционише, можда ћете морати да контактирате ИТ стручњака за помоћ.Ако не можеш придружена екстензија датотеке за апликацију у оперативном систему Виндовс 7/8/10, можете покушати следеће:Није могуће повезати екстензију датотеке

отворенрегедити идите на:Рачунарске ХКЕИ_ЦЛАССЕС_РООТ апликације

Овде пронађите .еке име које изазива проблеме

Проширите га и идите на:Схелл > Опен > Цомманд.

Двапут кликните на њу и уверите се да локација апликације показује на стварну локацију извршне датотеке у пољу података о вредности.

Затворите уређивач регистра.

Тренутно придружите тип датотеке за ту конкретну екстензију и види да ли помаже!

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Наш бесплатни софтвер Виндовс Филе Ассоциатион Фикер такође би требало да занима неке од вас. Овај пост ће вам показати како ресетујте све асоцијације датотека на подразумеване вредности в Виндовс 10.

Популар Постс