Филе Ассоциатион Фикер в2 за Виндовс 10

File Association Fixer V2

Филе Ассоциатион Фикер в2 ће поправити, поправити и вратити покварене и покварене асоцијације датотека у оперативном систему Виндовс 10/8/7. Нуди 70 поправки асоцијација датотека.

Филе Ассоциатион Фикер в2 за Виндовс 10

Како се испоставило, након ажурирања на верзију 1703 (кодно име 'Спринг'), многи корисници су почели да имају проблема са асоцијацијама датотека. То јест, на пример, датотеке са екстензијом *.ткт нису отваране стандардним уређивачем текста, већ неком другом апликацијом. Ово би се могло поправити покретањем дијалога „Отвори помоћу“ и одабиром жељене апликације, али онда сте то морали да урадите за сваку датотеку посебно. На срећу, за овај проблем је развијена исправка која се може преузети са доње везе.бесплатни софтвер за цртање за Виндовс 10

Након што преузмете и инсталирате апликацију, покрените је и кликните на дугме 'Скенирај'. Након тога, програм анализира систем и тражи од вас да извршите потребне исправке. Кликните на дугме 'Поправи' и сачекајте да се процес заврши. Након тога, све асоцијације датотека треба да буду враћене, и моћи ћете да отварате датотеке са правим апликацијама.Имајте на уму да после

Ако установите да не можете да отворите датотеку одређеног типа, онда наш Исправка асоцијације датотека в2 за Виндовс 10/8/7 ће вам моћи лако помоћи да поправите, поправите и опоравите покварене асоцијације датотека. Покварене асоцијације датотека су обично због оштећеног регистра. Опет, малвер или лош софтвер могу бити узрок оштећења регистра. Као резултат овог оштећења, ваш Виндовс ОС не може да отвори одређене датотеке или датотеке одређеног типа.Поправљач повезивања датотека за Виндовс 10

Виндовс Филе Ассоциатион Фикер

Ако не можете да отворите одређене датотеке, идентификујте тип датотеке и користите Филе Ассоциатион Фикер да лако поправите асоцијације типова датотека само једним кликом!

Док наше Исправка асоцијације датотека в1 подржава Виндовс 7 и Виндовс Виста, наш новообјављени Филе Ассоциатион Фикер в2 подржава Виндовс 10, Виндовс 8.1, Виндовс 8 као и Виндовс 7, и 32-битне и 64-битне верзије.Штавише, бесплатни софтвер сада нуди исправке асоцијације датотека за 70 типова датотека .

Филе Ассоциатион Фикер в2 нуди брза решења за следеће типове датотека:

ААЦ, АВИ, БАТ, БМП, ЦМД, Контакт, ЦСС, ДАТ, Десктхемепацк, ДЛЛ, Доц, Доцк, ЕКСЕ, ФЛВ, ГИФ, ГЗ, ХТМЛ, ИЦО, ИМГ, ИНФ, ИНИ, ИНК, ИСО, ЈПЕГ, ЈПЕГ, ЈС, ЛОГ, МИД, МИДИ, МОВ, МП2, МП3, МП4, МПЕГ, МПГ, НФО, ОЦКС, ОДЦ, ОДП, ОДС, ОДТ, ПНГ, ППТ, ППТКС, ПУБ, РЕГ, РТФ, СВФ, СИС, ТАР, ТВКСТ, Тема, Пакет тема, ТИФ, ТХМКС, ТИФФ, ТКСТ, УДФ, УРЛ, ВЦФ, ВЦС, ВАВ, ВМА, ВМВ, КСЛС, КСЛСКС, КСМЛ, КСПС, ЗИП, 3ГП.

Да бисте користили овај преносиви алат, једноставно га преузмите са доле наведене везе и издвојите његов садржај. Иако можете да преместите фасциклу на жељену локацију, немојте одвајати садржај ове фасцикле.

Преузимање се састоји од две .еке датотеке, једне ФАФ к32.еке за 32-битни Виндовс и друге ФАФ к64.еке за 64-битни Виндовс. Користите ФАФ одговарајући за ваш рачунар и кликните на њега да бисте отворили апликацију.

Пре употребе алата, запамтите креирајте тачку за враћање система први.

Затим, када идентификујете покварену асоцијацију датотека, означите поље поред тог типа датотеке и кликните Поправи изабрано . То је све што треба да урадите.

камера лаптопа не ради Виндовс 10

Ако желите да га уклоните, потребно је само да избришете његову фасциклу Програм јер је то преносиви алат.

преузимање

Филе Ассоциатион Фикер в 2.0 је развио Лависх Тхаккар за ТхеВиндовсЦлуб. Ако желите да оставите коментар или предлог, посетите Форум Виндовс Цлуб .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Прочитајте овај пост ако вам треба додатна помоћ поправити покварену асоцијацију ЕКСЕ датотека . Опет наш ФикВин нуди многе исправке за поправку и враћање оперативног система Виндовс. Можете га преузети и држати при руци.

Популар Постс