Решење: Неуспешно – ЕФИ Нетворк Старт ПКСЕ преко ИПв4 грешке у ВМваре-у

Bypass Unsuccessful Efi Network Start Pxe Over Ipv4 Error Vmware

Ако добијате грешку „Неуспешно > ЕФИ Нетворк Старт ПКСЕ овер ИПв4“ док инсталирате Виндовс на ВМваре Воркстатион, то је оно што треба да урадите да бисте решили проблем.

Ако добијате грешку „Неуспешно – ЕФИ Нетворк Старт ПКСЕ овер ИПв4“ у ВМваре-у, вероватно зато што покушавате да покренете систем са мреже која не подржава ЕФИ.Постоје два начина да се реши овај проблем:  1. Конфигуришите своју мрежу да подржава ЕФИ.
  2. Користите други метод мрежног покретања.

Ако покушавате да покренете систем са мреже која не подржава ЕФИ, мораћете да користите други метод покретања. Једна опција је покретање са УСБ диска. Друга опција је покретање из ИСО датотеке.

Ако покушавате да покренете систем са мреже која подржава ЕФИ, мораћете да конфигуришете своју мрежу да подржава ЕФИ. Један од начина да то урадите је коришћење статичке ИП адресе. Други начин је да користите ДХЦП са сервером за покретање који подржава ЕФИ.Ако примите Неуспешно > ЕФИ Нетворк Старт ПКСЕ преко ИПв4 грешка приликом инсталирања оперативног система Виндовс на ВМваре Воркстатион, то је оно што треба да урадите да бисте решили проблем. Коришћењем овог предлога требало би да будете у могућности да заобиђете ову поруку о грешци и наставите са Виндовс 10/8/7 на ВМваре-у.

грешка 0к8007112а

Ако имате оштећену Виндовс ИСО слику, ова порука о грешци може се појавити када покренете процес инсталације. Од вас ће бити затражено да притиснете било који тастер да бисте започели инсталацију, али нећете моћи да притиснете било који тастер или приступите мишу у прозору виртуелне машине.Неуспешно > ЕФИ Нетворк Старт ПКСЕ преко ИПв4

1] Проверите подешавање виртуелне машине

Неуспела, ЕФИ мрежа, грешка при покретању ПКСЕ преко ИПв4 у ВМваре-у

Веома је важно да се уверите да користите исправну ИСО датотеку. У супротном ћете губити време. Такође морате да се уверите да системска датотека није оштећена.

Отворите ВМваре апликацију и кликните на икону Измените подешавања виртуелне машине након избора виртуелне машине. Након тога пређите на ЦД/ДВД (САТА) одељак.

На десној страни, Користите ИСО датотеку слике опција мора бити изабрана.

величина фонта лепљивих бележака

Ако није, изаберите ову опцију > кликните на икону Прегледај и изаберите ИСО слику вашег Виндовс ОС-а.

Након тога кликните на дугме ОК и проверите да ли ово решава ваш проблем или не.

2] Користите пречицу на тастатури

Када видиш Притисните било који тастер да бисте покренули систем са ЦД-а или ДВД-а поруку на екрану, откријете да не можете да притиснете ниједан тастер, онда можете да користите пречицу на тастатури. Кликните Цтрл + Г на том екрану. Након тога, можете притиснути било који тастер на тастатури да бисте започели инсталацију.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ово су два радна решења за овај проблем. Надам се да ће вам помоћи.

Популар Постс