Неочекивана грешка спречава брисање датотеке, грешка 0к800710ФЕ или 0к8007112а

An Unexpected Error Is Keeping You From Deleting FileНеочекивана грешка спречава брисање датотеке, грешка 0к800710ФЕ или 0к8007112а. Ово је уобичајена грешка која се може појавити када покушавате да избришете датотеку. Постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте исправили ову грешку. Прво, покушајте да поново покренете рачунар. Ово ће често решити проблем. Ако то не успе, покушајте да користите други прегледач. Ако користите Интернет Екплорер, испробајте Фирефок или Цхроме. Понекад је проблем у самом претраживачу. Ако и даље имате проблема, покушајте да избришете датотеку из командне линије. Ово је мало више технички, али обично функционише. Ако и даље имате проблема, можете покушати да контактирате корисничку подршку. Они би требали бити у могућности да вам помогну да избришете датотеку.Датотеке доступне ван мреже на Виндовс Доступно од Кеширање на страни клијента (ЦСЦ) кеш меморија и база података. Новац помаже Виндовс имају синхронизацију датотека са спољним сервером. У случају да се ова база података оштети, има уграђену могућност поновног покретања. Међутим, ако дође до озбиљног оштећења компоненте, можда ћете доживети његове последице када избришете неке датотеке.

Недавно смо наишли на проблем где је брисање датотека на рачунару који ради под оперативним системом Виндовс 10/8.1 резултирало следећом грешком:

Неочекивана грешка вас спречава да избришете датотеку. Ако и даље добијате ову грешку, можете користити код грешке да пронађете помоћ за овај проблем.Одговарајући код грешке и порука могу бити:

Грешка 0к800710ФЕ: Ова датотека тренутно није доступна за коришћење на овом рачунару.

мрежни адаптер хипер в није повезан

Грешка 0к8007112а, Постоји неслагање између ознаке наведене у захтеву и ознаке присутне на тачки поновног анализирања.Испитивање кода грешке нам даје до знања да је кеш ванмрежних датотека оштећен и да га морамо поправити или обрисати да бисмо решили овај проблем. Ако сте и ви жртва овог проблема, ево како можете да га решите.

Неочекивана грешка спречава брисање датотеке.

Прво приказивање Алат за решавање проблема са датотекама и фасциклама и види да ли ти помаже. Ако то није случај, читајте даље.

грешка 0к800ццц0ф

1. Отворите контролну таблу и идите на Све ставке контролне табле > Центар за синхронизацију > Управљање датотекама ван мреже. В Оффлине Филес прозору приказаном испод, пређите на Употреба диска картицу и кликните Избришите привремене датотеке дугме.

Неочекивана грешка спречава брисање датотеке.

Сада можете проверити статус проблема. Ако је проблем отклоњен, све је у реду. Ако се проблем и даље јавља, покушајте са следећим корацима.

Одрицање од одговорности регистра : Даљи кораци ће укључивати манипулацију регистром. Грешке током рада са регистром могу негативно утицати на ваш систем. Стога, будите опрезни када уређујете уносе у регистратору и прво направите тачку за враћање система.

2. Кликните Виндовс тастер + Р комбинација, ставите тип регедит ИН трцати дијалог и кликните Да дођу у отворен Уредник регистра.

Регистри-Виндовс-8.1

3. На левом панелу Уредник регистра идите на следећи кључ:

|_+_|

Грешка-0к800710ФЕ-3

фиквин

Четири. У десном окну прозора приказаног изнад, кликните десним тастером миша и изаберите Нова -> ДВОРД вредност . Именујте новостворене ДВОРД као ФорматДатабасе и двапут кликните на њега да бисте добили следеће:

Грешка-0к800710ФЕ-4

5. Коначно, у Промените ДВОРД вредност кутија, инсталирајте Подаци о вредности До 1 и притисните У реду . Близу Уредник регистра и поново покрените систем да бисте решили овај проблем.

Надам се да ти ово помаже. Срећно!

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Погледајте овај пост ако добијете грешку Нема више датотека када покушате да сачувате неку датотеку на локалном чврстом диску вашег Виндовс рачунара.

Популар Постс