Блуетоотх уређаји се не приказују, упарују или се не повезују у оперативном систему Виндовс 10

Bluetooth Devices Not ShowingАко Блуетоотх не открива уређаје или не приказује, повезује, упарује или проналази уређаје на Виндовс 10/8/7, онда ће вам овај пост помоћи да решите проблем.

Ако имате проблема са Блуетоотх уређајима који се не приказују или не повезују у оперативном систему Виндовс 10, нисте сами. Многи корисници су пријавили овај проблем, а чини се да је повезан са недавним ажурирањем за Виндовс 10. Постоји неколико ствари које можете покушати да решите овај проблем. Прво, уверите се да је ваш Блуетоотх уређај укључен и у домету. Ако и даље не ради, покушајте да поново покренете рачунар, а затим покушајте поново да се повежете. Ако и даље имате проблема, могуће је да су ваши Блуетоотх драјвери застарели. Можете покушати да ажурирате своје управљачке програме и видите да ли то решава проблем. Ако и даље имате проблема, постоји неколико других ствари које можете да покушате, као што је ресетовање Блуетоотх уређаја или ресетовање Блуетоотх адаптера рачунара. Надамо се да ће једно од ових решења решити ваше проблеме са Блуетоотх-ом. Ако није, можда ћете морати да контактирате произвођача уређаја или Мицрософт за даљу помоћ.Ако Блуетоотх не открива уређаје и имате проблема са Блуетоотх уређајима у оперативном систему Виндовс 10/8/7, овај пост ће вам помоћи да решите проблем. Можда нећете моћи да се повежете са својим Блуетоотх уређајем или веза једноставно не функционише. Ако се суочавате са проблемима у којима се ваши Блуетоотх уређаји не приказују, не упарују или повезују или не проналазе уређаје на Виндовс 10/8/7, овај пост ће вам помоћи да решите проблем.читати : Како омогућити Блуетоотх у оперативном систему Виндовс 10 .

Блуетоотх уређаји се не приказују

Метода предложена у наставку требало би да реши проблем са којим се неки корисници сусрећу. Проблем са Блуетоотх везом може бити повезан са Блуетоотх мишем, тастатуром или чак слушалицама које су већ упарене, али не могу да се повежу ако сте недавно надоградили са Виндовс 8 на Виндовс 8.1. У таквим ситуацијама увек је добро прво проверити приказану грешку. Ако приметите да порука трепери на екрану рачунара, прво проверите статус својих Блуетоотх звучника у Управљачу уређаја. Треба га укључити. Ако јесте, онда читајте даље.проблеми са површинском про прикључном станицом

Блуетоотх не открива уређаје

Ако се ваши Блуетоотх уређаји не приказују, упарују, повезују или не проналазе уређаје, испробајте следеће предлоге:

  1. Покрените алатку за решавање проблема са хардвером и уређајима
  2. Поново покрените Блуетоотх Суппорт Сервице
  3. Укључите Блуетоотх аудио услугу
  4. Ажурирајте управљачки програм за Блуетоотх уређај.

1] Покрените алатку за решавање проблема са хардвером и уређајима

уграђени Алат за решавање проблема са хардвером скенира у потрази за проблемима и проверава да ли је сваки нови уређај или хардвер повезан са вашим рачунаром правилно инсталиран. Да бисте покренули алатку за решавање проблема, урадите следеће:

биће вам потребна нова апликација да бисте отворили ову мс-виндовс-продавницу
  • Притисните тастер 'Виндовс + В'.
  • Откуцајте алатку за решавање проблема у поље за претрагу и притисните Ентер.
  • Кликните на Хардвер и звук и покрените алатку за решавање проблема са хардвером и уређајима.

Ако Блуетоотх не детектује уређаје2] Поново покрените Блуетоотх подршку.

Можете проверити да ли су релевантне услуге исправно и раде. Да бисте то урадили, кликните Виндовс тастер + Р, тип услуге.мсц. Затим кликните десним тастером миша Блуетоотх подршка и изаберите Поново покренути.

Блуетоотх уређаји се не приказују

Кликните десним тастером миша на Блуетоотх Суппорт Сервице и изаберите Својства и уверите се да је тип покретања Аутоматски.

Тип покретања аутоматски

Блуетоотх услуга подржава откривање и повезивање удаљених Блуетоотх уређаја. Заустављање или онемогућавање ове услуге може довести до тога да постојећи Блуетоотх уређаји не раде исправно и спречити откривање или повезивање нових уређаја.

3] Омогућите Блуетоотх аудио услугу

Проверите подешавања за доњи Блуетоотх звучник су подразумевано омогућени или не. Ако није, омогућите га и проверите да ли решава проблем. Пратите упутства да бисте омогућили Аудио сервис Блуетоотх .

бсод на стартуп виндовс 10

Кликните Вин + Кс заједно и изаберите Цонтрол Панел са листе. Изабери Уређаји и штампачи.

ИН Уређаји и штампачи , пронађите свој Блуетоотх звучник и кликните десним тастером миша на уређај. Кликните на Својства и идите на Услуге таб.

Изабери Аудио Рак , Хандс фрее телефонија , и Даљинско управљање и кликните на Примени.

Услуге

мсн екплорер 11

читати : Како Слање и примање датотека помоћу Блуетоотх преноса датотека .

4] Ажурирајте драјвер Блуетоотх уређаја

За ово можете користити Менаџер уређаја .

Притисните Вин + Р, откуцајте девмгмт.мсц да бисте отворили Управљач уређајима. Проширити Блуетоотх.

блуетоотх

Кликните на „Својства“.

Популар Постс