Интернет Екплорер 11 за Виндовс 7 објављен са Бингом и МСН-ом

Internet Explorer 11Интернет Екплорер 11 за Виндовс 7 је објављен данас са Бингом и МСН-ом као подразумеваним добављачима претраге. Ово означава крај подршке за ИЕ8, ИЕ9 и ИЕ10 на Виндовс 7. ИЕ11 корисницима Виндовс 7 доноси побољшане перформансе, безбедност и приватност. Такође укључује подршку за најновије веб стандарде, укључујући ХТМЛ5, ЦСС3 и ВебГЛ. Мицрософт позива кориснике Виндовс 7 да надограде на ИЕ11 како би наставили да добијају безбедносна ажурирања и подршку. ИЕ11 је доступан за бесплатно преузимање са Мицрософтове веб локације.Као и раније, овај пут је Мицрософт објавио Интернет Екплорер 11, побољшан Бингом и МСН-ом. Ова верзија Интернет Екплорер-а 11 подржава и 32-битну и 64-битну верзију оперативног система Виндовс 7 и неприметно се интегрише са Бингом и МСН-ом за беспрекорно искуство Бинг претраге или МСН портала.

интернет екплорер-11-лого-1

Интернет Екплорер 11 за Виндовс 7 са Бингом и МСН-ом

Мицрософт с времена на време издаје посебне верзије Интернет Екплорер-а. Видели смо да је издао Интернет Екплорер оптимизован за КСБОКС, ТВ зависнике, Бинг, МСН, Гоогле, студенте, децу, а сви они су прегледани овде на овом сајту. Веран традицији, поново је објавио ИЕ11 оптимизован за Бинг и МСН. Ова верзија ИЕ11 поставља Бинг као подразумевани претраживач, а МСН као почетну страницу.Интернет Екплорер 11 нуди лак приступ Бинг-у и МСН-у за боље претраге и наслове. Брзо учитава веб локације и глатко се креће, а нуди бољу заштиту од претњи и побољшану приватност на мрежи.

Претражујте уз Бинг и зарадите награде. Наградите се поклон картицама и још много тога за претрагу са Бинг-ом на МСН почетној страници. Будите у току са најновијим вестима, спортом и забавом уз МСН као своју почетну страницу.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Можете преузети Интернет Екплорер 11 за Виндовс 7 са Бинг-а и МСН-а овде: 32 бит | 64-битни .Популар Постс