Најбоља бесплатна алтернатива за Мицрософт Паинт за Виндовс 10 ПЦ

Best Free Microsoft Paint Alternative Software

Паинт је прва апликација за цртање представљена на рачунару. Али ако тражите бесплатни алтернативни софтвер за Мицрософт Паинт, погледајте овај пост.

Када је у питању проналажење бесплатне алтернативе за Мицрософт Паинт за ваш Виндовс 10 рачунар, постоји неколико доступних опција. Међутим, нису сви створени једнаки. У овом чланку ћемо погледати најбољу бесплатну алтернативу Мицрософт Паинт-у коју можете да користите на свом Виндовс 10 рачунару. Паинт.НЕТ је бесплатан програм за сликање и уређивање слика отвореног кода за Виндовс 10. Постоји већ неко време и развија га тим страствених волонтера. Паинт.НЕТ има једноставан кориснички интерфејс и широк спектар функција, што га чини одличном алтернативом за Мицрософт Паинт. ГИМП је још један бесплатни уређивач слика отвореног кода који је доступан за Виндовс 10. Мало је сложенији од Паинт.НЕТ-а, али је препун функција и веома је популаран међу графичким дизајнерима и фотографима. Ако тражите бесплатну алтернативу за Мицрософт Паинт која је лака за коришћење и има широк спектар функција, Паинт.НЕТ је одлична опција. Међутим, ако тражите моћнији уређивач слика, ГИМП је добар избор.Мицрософт Паинт то је прва апликација за цртање уведена на рачунар и коришћена је од најранијих верзија Виндовс-а. То је класичан услужни програм за цртање познат по својој једноставности и далеко је први апликативни програм који смо икада користили. Али нажалост више није у активном развоју и могу бити уклоњени у будућим издањима. У најновијим верзијама оперативног система Виндовс 10, већина функција и функционалности су званично уклоњене и застареле у оперативном систему Виндовс 10. Мицрософт Паинт је једна од наведених функција која је застарела.Међутим, Мицрософт је званично изјавио да ће Мицрософт Паинт остати доступно у Виндовс продавници бесплатно. Мицрософт се тренутно фокусира на нове Паинт 3Д , а Мицрософт Паинт ће бити интегрисан у нови Паинт 3Д. Паинт 3Д је очигледна замена за Мицрософт Паинт, а ако желите да испробате неке од нових функција, требало би да користите Паинт 3Д, који има нове 2Д и 3Д алате.

најбољи кбок оне рпг 2016

Иако је одлична вест да Мицрософт Паинт не иде никуда, и даље би требало да имамо готову алтернативу која нуди сличну функционалност као МС Паинт. Ево листе неких бесплатне алтернативе за Мицрософт Паинт шта бисте можда желели да погледате.Бесплатни алтернативни Мицрософт Паинт софтвер

У овом чланку ћемо погледати неке од најбољих Мицрософт Паинт алтернатива које су доступне бесплатно. Па хајде да почнемо.

1.Паинт.НЕТ

Бесплатни алтернативни Мицрософт Паинт софтвер

впн не ради Виндовс 10

паинт.нет моћан је софтвер за уређивање слика и фотографија који ради на Виндовс 10. То је очигледна замена за МС Паинт и подржава много корисних алата. Нуди ултра-лаган кориснички интерфејс баш као МС Паинт и доступан је за бесплатно преузимање. Подржава све основне функције као што су бојење, уређивање слика, специјални ефекти, слојеви у Пхотосхоп стилу итд. Поред тога, можете искористити предности напредних функција као што су контраст, неограничено поништавање и понављање, сет алата за цртање, корекција боја, итд. разне додатке, алатке за изоштравање и алатке за замућење са корисничким интерфејсом скоро сличним Мицрософт Паинт-у.2. Крит

Мел је услужни програм отвореног кода који нуди многе алате за цртање. Овај алат је одлична опција за професионалне уметнике и пружа многе бесплатне уметничке алате који нису били доступни у МС Паинт-у. Крита је одлична за креирање концептуалне уметности, илустрација и стрипова. Такође је одличан алат за фарбање текстура и мат боја.

3. Артвеавер

Артвеавер је потпуно функционалан услужни програм за сликање који нуди широк спектар готових реалистичних четкица. Погодан је и за почетнике и за искусне уметнике да стварају невероватна уметничка дела. Има другачију конфигурацију четкице да поједностави ваш ток посла, пружа кориснички интерфејс који се лако користи и омогућава вам да радите са више уметника на истом документу преко веба. Поред тога, долази са моћним кернелом који максимално користи хардвер и заправо повећава функционалност подржавањем додатних алата.

како распаковати датотеке на Виндовс 10

4. ГИМП

ГИМП је софтвер отвореног кода за уређивање фотографија доступан за Линук и Виндовс. Нуди различите уметничке алате за креирање јединствених уметничких дела за илустраторе, уметнике, фотографе, графичке дизајнере, научнике и друге уметнике почетнике. За разлику од МС Паинт-а, нуди висококвалитетне алате за висококвалитетно уређивање фотографија и може се користити за креирање елемената графичког дизајна, уметности и икона.

5. ИрфанВиев

ИрфанВиев је једноставан графички прегледник који подржава Виндовс 10. Софтвер је компактан и веома сличан МС Паинт-у. То је одличан алат за уређивање слика и извођење основних операција као што су сечење, исецање, ротирање, окретање, изоштравање и промена величине слика. Обавља све основне кораке које бисте предузели у МС Паинт-у и дизајниран је да буде брз и моћан.

6. Боја

најбоља алтернатива Мицрософт Паинт-у

Пола литре је софтвер отвореног кода за уређивање слика и фотографија доступан за Линук, Мац и Виндовс. Нуди основне уметничке алате за креирање слика, подржава 35 подешавања и ефеката за управљање сликама. Такође подржава напредне функције и омогућава корисницима да користе више слојева за једноставно уређивање и праћење целокупне историје вашег рада.

7. Вектор

Вецтр је моћан програм за уређивање слика и фотографија за креирање ексклузивних графичких дизајна. Олакшава креирање векторске графике са опсежним алатима за цртање. Бесплатна алатка је компатибилна са Линук, Мац и Виндовс. Корисници Вецтр-а такође могу да учествују у сарадњи у реалном времену, омогућавајући вам да неприметно пошаљете УРЛ адресу Вецтр документа колегама. Вецтр се користи за креирање јасних и разумљивих презентација, позивница, честитки, веб страница, логотипа, икона и других илустрација. Можете преузети ово Ево .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Који је твој омиљени?

заустави Гоогле да слуша
Популар Постс