Ксбок Гаме Моде се стално искључује [Поправљено]

Xbox Game Mode Postoanno Otklucaetsa IspravlenoКао ИТ стручњак, често сам виђао овај проблем. Ксбок Гаме Моде се за неке људе стално искључује и то је заиста фрустрирајуће. Ево како да то поправите. Прво се уверите да је ваш Ксбок ажуриран. Ксбок Гаме Моде је нова функција и могуће је да још увек постоје неке грешке које треба исправити. Дакле, ажурирање вашег Ксбок-а би требало да исправи све грешке које би могле да доведу до искључивања режима игре. Ако то не успе, покушајте да поново покренете свој Ксбок. Понекад је потребно само ресетовати режим игре да би исправно функционисао. Ако и даље имате проблема, покушајте да ресетујете подешавања свог Ксбок-а. Ово ће обрисати сва оштећена подешавања која би могла да доведу до искључивања режима игре. Коначно, ако ниједно од тих решења не функционише, увек можете контактирати Ксбок подршку. Они би требали бити у могућности да вам помогну да решите проблем и да режим игре правилно функционише.Ако је ваш Ксбок Гаме Моде се стално искључује када се пребаци са игре на мени, наићи ћете на одређене проблеме. Ово је грешка и често заостаје у перформансама, и нећете сматрати да је глатко када користите своју конзолу. Иако је ово подразумевана Ксбок поставка, можете и њега да се решите. Ако размишљате о томе када се ово дешава, како се то не дешава увек и како то можете да избегнете, ми смо за вас!

Ксбок Гаме Моде се стално искључује

Када играте матичне игре, ваш Ксбок увек остаје у режиму игре. Међутим, ваша конзола наставља да мења резолуције када играте Ксбок Оне игру. Дакле, када се врати на 4К резолуцију док приказује мени, ионако излази из режима игре.Ксбок Гаме Моде се стално искључује

Постоје два начина да спречите да Ксбок искључи Гаме Моде. Први користи режим ниске латенције који вашу игру држи у режиму играња све време, док други привремено решава овај проблем. Обе методе су функционисале за кориснике и ми ћемо вам помоћи у томе.

1] Користите режим ниске латенције

Ксбок режим ниске кашњења

Пратите доленаведена упутства да бисте користили режим ниске латенције на Ксбок-у:промена службе 2016 језик
  • Идите на одељак Видео
  • Идите на напредна подешавања
  • Укључите Дозволи режим мале латенције.

Дакле, ваша конзола може да се врати у режим игре користећи режим мале латенције. Такође, требало би да онемогућите режим мале латенције само ако је већ у режиму игре. Дакле, са режимом мале латенције, можете елиминисати грешку. Постоји и метод којим можете привремено поправити грешку.

2] Користите режим искључења

Можете да користите режим искључења да бисте привремено решили грешку. Током укључивања и искључивања, сви преостали подаци у конзоли ће бити избрисани. Међутим, ово је као пробни метод да се види да ли ради. Ово је успело неким корисницима; за неке није.

Пратите доле наведене кораке да бисте ушли у режим искључивања и искључивања на Ксбок-у:

  • Притисните дугме Ксбок 10 секунди да бисте искључили конзолу.
  • Искључите главно напајање на 5 минута.
  • Повежите конзолу са главним извором напајања
  • Притисните и држите дугме Ксбок док се не укључи.

Дакле, режим укључивања и искључивања помаже када желите да избегнете укључење режима мале латенције.

Ако се питате зашто се Ксбок режим игре стално искључује када прелазите са игре на мени, имали бисте одговор. Ово се не дешава док играте изворне игре, већ након играња на Ксбок Оне. Ова резервна копија често мења резолуцију и када се врати на 4к резолуцију када се прикаже мени, онемогућава режим игре.

Зашто се Гаме Моде стално укључује и искључује на Ксбок Сериес С?

Главни разлог зашто се Ксбок Сериес С Гаме Моде стално укључује и искључује је тај што аутоматски мења резолуцију. У таквим ситуацијама, ако желите да се решите овог проблема, морате да користите режим ниске латенције или режим Повер-Цицле. Кораци су поменути горе и можете пратити упутства овде.

Како поправити онемогућен режим игре?

Да бисте решили проблем са онемогућавањем режима игре на Ксбок-у, можете следити ова горе поменута решења. Прво, морате да пређете на режим ниске латенције. Након тога, можете одабрати режим Повер-Цицле. Поред тога, можете пратити и горе наведене савете и трикове.

Ксбок искључује Гаме Моде
Популар Постс