прозор слајдова за позадину радне површине не ради

Windows Slideshow Desktop Background Not WorkingАко је Виндовс 10 пројекција слајдова за позадину радне површине сада грешка - грешка вас спречава да репродукујете ову слајдшоу, онда ће вам ова исправка помоћи.

Ако имате проблема да покренете пројекцију слајдова у позадини Виндовс радне површине, можете испробати неколико ствари.Прво се уверите да имате најновију верзију оперативног система Виндовс. Ако нисте сигурни, можете да проверите да ли постоје ажурирања тако што ћете отићи у мени Старт, а затим изабрати Сви програми , затим Виндовс Упдате . Када сте тамо, само кликните Провери ажурирања и пратите упутства.Ако и даље имате проблема, једна ствар коју можете покушати је да отворите Контролна табла и идите на Изглед и персонализација . Одатле кликните на Промените позадину радне површине . Уверите се да је Слидесхов је изабрана опција, а затим кликните на Прегледај да изаберете фолдер који садржи слике које желите да користите.

Када изаберете фасциклу, само кликните У реду и пројекција слајдова би требало да почне да ради. Ако није, можете покушати да поново покренете рачунар. У већини случајева, то би требало да реши проблем.уклони енг са траке задатака

Ако откријете да функција пројекције слајдова на Виндовс радној површини у оперативном систему Виндовс 10/8/7 која је раније добро радила више не ради, можете погледати овај чланак. Можда ћете чак добити и грешку Грешка спречава репродукцију пројекције слајдова када покушавате да користите ову функцију.

звук не ради на фирефок-у

Виндовс пројекција слајдова не ради

Прво, уверите се да вас инсталирани софтвер не спречава да промените позадину. Такође се уверите да ваша верзија оперативног система Виндовс подржава ову функцију.Виндовс Стартер и Виндовс Хоме Басиц не подржавају промену позадинске слике радне површине и стога подржавају функцију пројекције слајдова; тако да можете то потврдити! Али наравно да постоји како да промените позадину у издањима Виндовс Стартер и Басиц Исти!

Када завршите, кликните на икону напајања у пољу за обавештења и изаберите Додатне опције напајања . Ово ће отворити контролну таблу, Опције оброка апплет.

омогућавајући УСБ порт

Сада из вашег тренутног/изабраног плана кликните Промените подешавања плана и онда Промените напредна подешавања напајања .

Следећи у Напредна подешавања , проширити десктоп позадина подешавања, а затим Слиде схов .

Уверите се да су одговарајуће опције означене у падајућем менију сваке опције.

Виндовс функција пројекције слајдова не ради

Кликните на Аппли / ОК. Изађи.

влц думп сиров улаз

Грешка спречава репродукцију пројекције слајдова

Такође можете да проверите подешавања пројекције слајдова.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Грешка спречава репродукцију пројекције слајдова

Отворите подешавања чувара екрана, изаберите Фотографије, кликните на Подешавања, идите до жељене фасцикле са сликама, кликните на Сачувај, а затим на Примени.

Погледајте овај пост ако сте не могу променити позадину радне површине или ако не можете да поставите слику као позадину радне површине.

Популар Постс