Виндовс Хотфик Довнлоадер: Преузмите Виндовс ажурирања, хитне исправке, безбедносне исправке

Windows Hotfix DownloaderВиндовс Хотфик Довнлоадер је одличан алат за преузимање Виндовс ажурирања, хитних исправки и безбедносних исправки. Овај алат је једноставан за коришћење и може да уштеди време ИТ професионалцима.Стално закрпе и ажурирање вашег Виндовс рачунара је најбољи начин да га заштитите, а аутоматска ажурирања су најбољи начин! Учитавач закрпа за Виндовс на форумима МДЛ је релативно нова бесплатна алатка која може преузети поправке за вас и олакшати ваш посао са само неколико кликова.

Све док можете ручно преузмите ажурирања за Виндовс , али неки ће можда волети да користе апликацију треће стране. служи боље јер вам омогућава да ручно изаберете ажурирања, као и да их нарежете на ДВД и инсталирате на систем без сталне интернет везе, а Виндовс и Оффице можете ажурирати без интернет везе.

пц вс мац 2016

Учитавач закрпа за Виндовс

Учитавач закрпа за ВиндовсВиндовс Хотфик Довнлоадер је поуздана апликација која ће вам помоћи да ваш Виндовс рачунарски систем буде ажуриран. Омогућава вам да преузмете и примените најновије исправке за Виндовс и МС Оффице датотеке. Ово је мали преносиви услужни програм који преузима ажурирања за Виндовс 7/8/8.1/10, као и Мицрософт Оффице.

Виндовс Хотфик Довнлоадер вам омогућава да изаберете и преузмете општа ажурирања, хитне исправке, безбедносне исправке, опционе исправке и опционе исправке за ваш оперативни систем.

нетфлик замрзавање рачунара

Главни интерфејс програма говори о свему. Има веома једноставан интерфејс и нису вам потребна никаква посебна упутства за коришћење програма. Све што треба да урадите је да изаберете верзију вашег Виндовс оперативног система и сачекате неко време. Програм аутоматски приказује име ажурирања, датум издавања заједно са његовом величином/типом.Програм наводи све доступне исправке, али то не значи да их морате све инсталирати. Увек можете изабрати оне које желите да инсталирате на свој систем. Програм такође може да провери и наведе ажурирања инсталирана на вашем рачунару. Он преузима закрпе и интегрише их за Виндовс и Оффице.

Сцреенсхотс

персонализујте фирефок

Предност програма је што ажурирања нису подразумевано изабрана. Затим га можете изабрати ручно помоћу поља за потврду. Само задржите показивач миша преко било којег ажурирања и програм ће га описати. Иако брзина преузимања зависи од брзине ваше интернет везе, напредак преузимања можете проверити у главном интерфејсу програма.

Виндовс Патцх Лоадер изгледа као корисна апликација за ажурирање вашег система и можете је добити. Ево . То ради безбедно са само неколико кликова, али сумњам и био бих срећан ако би неко могао да реши мој упит. Када сам читао о програму, прочитао сам да постоје дугмад 'Пауза' и 'Настави'. Питам се зашто не видим ове дугмад. Овде видим само дугме „Откажи отпремање“.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Такође можете проверити ВСУС ван мреже ажурирање да бисте ажурирали било који рачунар који користи Мицрософт Виндовс ван мреже без интернет везе.

Популар Постс