Дискус оквир за коментаре се не учитава нити приказује за веб локацију

Disqus Comment Box Not LoadingАко имате проблема са Дискус оквиром за коментаре који се не учитава или појављује на вашој веб локацији, постоји неколико потенцијалних узрока. Прво, уверите се да сте унели исправан кратки назив за Дискус у подешавањима. Без исправног кратког имена, Дискус неће моћи да учита коментаре за ваш сајт. Ако и даље имате проблема, покушајте да обришете кеш и колачиће прегледача. Ово често може да реши проблеме са исправним учитавањем Дискус-а. Ако и даље видите да се Дискус оквир за коментаре не учитава, могуће је да постоји сукоб са другим додатком или делом кода на вашој веб локацији. У овом случају, мораћете да контактирате програмера за помоћ у решавању проблема.Наши читаоци и аутор се већ неко време суочавају са овим проблемом, а иако је имплементација била исправна, многи читаоци ТхеВиндовсЦлуба су приметили да Дискус коментари се не учитавају за њих. У овом посту ћемо објаснити шта можете да урадите када се Дискус коментари не отпремају на веб локацију. Ово су једноставне методе и требаће вам само неколико минута.

Може постојати неколико комбинација ситуација у којима Дискус за коментаре може или не мора да функционише. Понекад смо видели оквир за коментаре Дискус-а на мобилном уређају, али не и на десктопу и обрнуто. У неким случајевима можете видети подразумевано поље за коментаре у ВордПресс-у. А да сте поставили коментар овде, он се, нажалост, не би појавио у Дискусу.Дискус коментари се не учитавају

Ово се може догодити ако је власник веб локације променио нека подешавања у вези са било којим додатком за кеширање. У овом случају, једина опција коју имате је да пријавите проблем власнику сајта. Ако се главна датотека променила или постоји конфликт од ажурирања, Дискус се неће учитати. У овом случају видећете уграђени ВордПресс систем коментара на овој веб локацији. Ако наиђете на овај проблем, ви као крајњи корисник можете покушати следеће:

  1. Обришите кеш претраживача
  2. ИнПривате или анонимни режим
  3. Користите други претраживач
  4. Безбедан режим (онемогућите додатке, екстензије и додатке)

Обавезно их испробајте један по један и сваки пут проверите да ли има промена. Ово ће вам омогућити да сазнате тачан узрок. Дакле, ако се ово понови у будућности, ево како да решите проблеме са учитавањем коментара на Дискус-у.

1] Обришите кеш претраживачаКеш меморија игра важну улогу јер помаже бржем учитавању датотека. Ако су датотеке које се односе на Дискус промењене, можда неће правилно или уопште учитати Дискус коментаре. Технички, ово би требало да се деси аутоматски, али ствари се дешавају и могу бити.

Сви претраживачи имају функцију брисања кеша. Ево метода за Крај , Фирефок и Цхроме . Ако то не успије, можете избрисати колачиће који се односе на ову страницу и Дискус. Ово може довести до преузимања нових датотека.

2] ИнПривате или Инцогнито режим

Десни клик не ради у Цхроме или Фирефок претраживачу

Ови режими учитавају све од када сте први пут добили приступ свим повезаним датотекама. Многи га обично користе да би проверили да ли су промене примењене. Сви претраживачи нуде ИнПривате или Инцогнито режим, покушајте. Ево како да то урадите у

3] Користите други претраживач

Прво што треба да урадите је да сазнате да ли се то дешава у свим прегледачима и на свим уређајима? Ако се учитава само на мобилном уређају, а не на рачунару, онда знате где треба нешто да поправите.

Друга провера је да видите да ли је проблем повезан са прегледачем. Можда вам се неће допасти, али за такве ситуације препоручује се инсталирање 2-3 претраживача. Отворите веб локацију у различитим прегледачима и проверите да ли проблем и даље постоји. Ако се ово дешава само у једном прегледачу, следите следећи корак, у супротном прескочите.

4] Безбедан режим (онемогућите додатке, екстензије и додатке)

покрените фирефок у безбедном режиму

Често се Дискус екстензије и коментари сукобљавају. Ако додатак ограничава преузимање датотеке или користи исти елемент као систем коментара, преузимање може престати. Препоручујемо коришћење безбедног режима. У овом режиму, сви додаци, екстензије и додаци су онемогућени и претраживач се учитава у ванилла облику. Овај режим можете користити у свим претраживачима, на пример Хром, ватрена лисица, и ивица. Едге претраживач је изграђен на Цхромиум мотору и требало би да ради баш као Цхроме.

Померите се надоле и обавестите нас да ли се Дискус оквир за коментаре учитава за вас.

избришите датотеке са извештајима о грешкама
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да можете да решите проблем да се Дискус коментари не учитавају за сајтове које често посећујете. Ако овде ништа не помогне, можда ћете морати да контактирате власника сајта.

Популар Постс