Објављен ДреамСцене Ацтиватор за Виндовс 7

Windows 7 Dreamscene Activator ReleasedПреузмите Дреамсцене за Виндовс 7. Узбуђени смо због издавања Виндовс 7 ДреамСцене Ацтиватор. Ово је мала, бесплатна, преносива апликација која ће вам омогућити да активирате ДреамСцене за Виндовс 7.

Виндовс 7 ДреамСцене Ацтиватор је одличан начин да додате мало пица на вашу Виндовс 7 радну површину. Овај бесплатни услужни програм омогућава функцију ДреамСцене која је била укључена у Виндовс Виста Ултимате, али је касније уклоњена из Виндовса 7. ДреамСцене вам омогућава да користите анимиране позадине радне површине, слично као чувар екрана. Виндовс 7 ДреамСцене Ацтиватор је веома једноставан за коришћење. Само покрените програм и он ће омогућити ДреамСцене на вашем систему. Затим можете да изаберете било коју видео датотеку у .вмв формату као позадину радне површине. Услужни програм такође пружа згодну функцију прегледа тако да можете да видите како ће видео изгледати пре него што га поставите као позадину. Ако тражите начин да додате мало личности вашој Виндовс 7 радној површини, Виндовс 7 ДреамСцене Ацтиватор је одлична опција. Једноставан је за употребу и пружа одличан начин за персонализацију радне површине.виндовс моно аудио

Узбуђени смо због издавања Виндовс 7 ДреамСцене Ацтиватор. Ово је мала бесплатна преносива апликација која ће вам омогућити да активирате ДреамСцене за Виндовс 7 , 32-битни и 64-битни такође!ДреамСцене активатор

Они од вас који су пропустили функцију ДреамСцене у Виндовс Виста Ултимате у Виндовс 7 сада могу да је додају. лако в Виндовс 7.Преузмите и покрените Виндовс 7 ДреамСцене Ацтиватор као администратор. Ако добијете грешку необрађеног изузетка, само кликните на Настави.

Затим кликните на „Омогући ДреамСцене“.

Филе Екплорер ће се поново покренути и ДреамСцене ће бити омогућен.Алат ће прво копирати ДреамСцене.длл До % ВинДир% Систем32 & ДреамСцене.длл.муи До %ВинДир%Систем32 ен-УС .

Затим ће додати потребне кључеве регистратора и вредности и поново покренути Филе Екплорер.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Када се Екплорер поново покрене, корисник ће моћи да користи ДреамСцене.

Ако су вам потребне сцене из снова, увек их можете потражити на мрежи. Ево . Програм подржава видео формате .мпг и .вмв.

У оперативном систему Виндовс 7, потребно је да кликнете десним тастером миша на видео и поставите га као позадину радне површине. Десним кликом на радну површину можете паузирати или репродуковати ДреамСцене!!

привремене датотеке за чишћење диска

ДреамСцене Ацтиватор за Виндовс 7 верзија 1.1 , је за ТВЦ развио наш члан ТВЦ форума Кисхан. Ради са 32-битним Виндовс 7 и 64-битним Виндовс 7!

Ако желите да оставите рецензију, можете то учинити на ТВЦ Форум . Да бисте видели још кул бесплатног софтвера из Тхе Виндовс Цлуб-а, молим Кликните овде !

Популар Постс