Онемогућите или уклоните функцију слања у ОнеНоте у оперативном систему Виндовс 10

Disable Remove Send Onenote Windows 10Сазнајте како да онемогућите слање у ОнеНоте при покретању у оперативном систему Виндовс 10/8 и како да уклоните ставку контекстног менија Пошаљи у ОнеНоте у Интернет Екплорер-у.

Као ИТ стручњак, често ме питају како да онемогућим или уклоним функцију слања у ОнеНоте у оперативном систему Виндовс 10. Постоји неколико различитих начина да се то уради, па ћу проћи кроз сваки од њих. Први начин је да једноставно кликнете десним тастером миша на икону ОнеНоте на траци задатака и изаберете „Изађи“. Ово ће затворити програм ОнеНоте и спречити његово покретање у позадини. Ако желите у потпуности да уклоните програм ОнеНоте са рачунара, то можете учинити преко подешавања „Апликације и функције“ у оперативном систему Виндовс. Само потражите „ОнеНоте“ у траци за претрагу и појавиће се опција да га деинсталирате. Други начин да онемогућите функцију слања у ОнеНоте је да одете у мени „Датотека“ у програму ОнеНоте и изаберете „Опције“. Одатле идите на картицу „Пошаљи у ОнеНоте“ и опозовите избор опције „Омогући слање у ОнеНоте“. На крају, такође можете да онемогућите функцију слања у ОнеНоте тако што ћете отворити уређивач регистра и отићи на следећи кључ: ХКЕИ_ЦУРРЕНТ_УСЕРСофтвареМицрософтОффице16.0ОнеНотеОптионс Када сте тамо, пронађите вредност „СендТоОнеНоте_Енаблед“ и поставите је на „0“. Све ове методе ће онемогућити или уклонити функцију слања у ОнеНоте у оперативном систему Виндовс 10. Ако имате још питања, слободно оставите коментар испод.У овом посту ћемо видети како да онемогућимо Пошаљите у ОнеНоте од покретања у оперативном систему Виндовс 10/8 и како уклонити Пошаљите у ОнеНоте ставка контекстног менија у Интернет Екплорер-у. Иако је ОнеНоте веома популарна апликација, многи људи можда неће користити неке од њених функција. Ако не користите Пошаљите у ОнеНоте , можете га уклонити.Онемогућите слање у ОнеНоте на Виндовс-у

Алат Сенд то ОнеНоте се инсталира када инсталирате Мицрософт Оффице. Ако га отворите видећете следеће.

послати у Оненотетхумбс.дб прегледач

Можете да уклоните ознаку од почетка помоћу опције ОнеНоте. Ово би требало да спречи да се алатка појављује сваки пут када покренете ОнеНоте.

Ако сматрате да ово не помаже много, можете урадити и следеће.

Отворите ОнеНоте > Датотека > Опције. Сада под 'Приказ' опозовите избор Ставите икону ОнеНоте у системску траку послова на траци задатака .фасцикла за преузимање Виндовс 10

избриши Пошаљи у ОнеНоте

Ово би свакако требало да помогне!

Требало би да будете свесни да ако то урадите, пречице за приказ траке за исецање (Вин + Н) и Маке Сцреен Цлиппинг (Вин + С) можда неће радити.

Такође можете да проверите да ли је пречица за алатку Сенд то ОнеНоте смештена у директоријум за покретање, путања до које је следећа:

инстаграм привремено онемогућити
|_+_|

Ако га видите, можете уклонити његову пречицу овде.

Уклоните „Пошаљи у ОнеНоте“ из контекстног менија Интернет Екплорер-а

Неки од вас ће можда желети и да уклоне ставку контекстног менија „Пошаљи у ОнеНоте“ у Интернет Екплорер-у ако је никада не користите и ако вам смета.

пошаљи у Оненоте контекстни мени, тј.

Ако желите да га избришете, прво направите тачку за враћање система, а затим оручка регедит и идите до следећег кључа регистратора:

сони ваио додирна табла не ради
|_+_|

избриши пошаљи у Оненоте Интернет Екплорер

Десни клик на Пошаљите у ОнеНоте и изаберите Избриши.

Затворите уређивач регистра.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Означите ову објаву ако Пошаљи у ОнеНоте не ради у Интернет Екплорер-у .

Популар Постс