Апликација Гет Хелп не ради у оперативном систему Виндовс 10

Windows 10 Get Help App Not WorkingАко имате проблема са апликацијом Гет Хелп у оперативном систему Виндовс 10, нисте сами. Неколико корисника је пријавило исти проблем, а чини се да је повезан са недавним ажурирањем за Виндовс 10. Постоји неколико ствари које можете покушати да решите проблем. Прво, покушајте да поново покренете рачунар. Ако то не успе, покушајте да деинсталирате и поново инсталирате апликацију Гет Хелп. Такође можете покушати да покренете апликацију у режиму компатибилности. Ако ниједно од ових решења не функционише, можда ћете морати да контактирате Мицрософт подршку за даљу помоћ. У међувремену, можете покушати да користите другу апликацију за помоћ или да контактирате Мицрософт подршку преко другог канала, као што су форуми Мицрософт заједнице.ИН Набавите апликацију за помоћ ово је један од многих начина ако наиђете на проблеме и питате се како и где да их добијете потражите помоћ за Виндовс 10 . Можете да отворите апликацију Гет Хелп кликом на икону Линк за помоћ на дну сваке странице Апликација за подешавања испод ' Имаш ли питање, имате ли питања' текста и кликом или додиром на дугме Старт, а затим изаберите Нађи помоћ са листе апликација или можете да унесете Помоћ у пољу за претрагу на траци задатака, а затим кликните или тапните на Нађи помоћ .

Дакле, ако добијете грешку када покушате да отворите/покрените апликацију Гет Хелп, ' Нешто је пошло по злу на нашој страни. Радимо на томе.' онда је овај пост намењен да вам помогне. У овом посту ћемо идентификовати узрок овог проблема, као и предложити решење које можете покушати да вам помогне да решите проблем.

Када покренете апликацију Виндовс 10 Гет Хелп и она не успе да се повеже са Мицрософт виртуелни агент , добићете следећу поруку о грешци;цхкдск заглављен

Нешто је пошло по злу на нашој страни. Радимо на томе

Апликација

Ово Апликација за помоћ за Виндовс 10 Проблем се јавља када је један од следећих услова испуњен:

  • Подешавања проксија мењате у Подешавања > Мрежа и Интернет > Заступник до воза.
  • Апликација треће стране као што је Фиддлер, СТуннел мења подешавања проксија у петљу.

Слика испод показује Прокси сервер са повратном адресом:свапфиле сис

Посебно, чак и ако ваш прокси сервер нема адресу повратне петље, али и даље користите прокси сервер, такође можете наићи на овај проблем.

стартменуекпериенцехост

Апликација Гет Хелп не ради у оперативном систему Виндовс 10

Ако ово доживљавате Апликација за помоћ за Виндовс 10 издање, можете испробати препоручено решење у наставку да бисте лако решили проблем.

Урадите следеће:

За враћање Набавите апликацију за помоћ у радном стању ресетујте подешавања проксија на подразумевана подешавања.

Преузмите апликацију Помоћ у оперативном систему Виндовс 10

Гет Хелп (раније Цонтацт Суппорт) је уграђени интерфејс за контактирање особља Мицрософт корисничке подршке преко Интернета. Почетни екран тражи од корисника да идентификује производ и објасни проблем са производом. Такође нуди корисницима везе до чланака помоћи на мрежи за пословну и ИТ подршку, продају и подршку у Мицрософт Сторе-у, као и службу за помоћ особама са инвалидитетом.

Када се проблем унесе, кориснику се нуди опција да га погледа и изабере из читавог спектра Мицрософт производа на основу њихових икона.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Када корисник одабере категорију производа, следећи екран пружа везе за решавање проблема, информације о уређају, везу за позив са процењеним временом чекања, планер и екран за комуникацију са агентом путем ИМ.

мсвцп140.длл или није дизајниран
Популар Постс