Како опоравити избрисане датотеке и фасцикле са корисничким подацима након ажурирања функција Виндовс 10

How Recover Deleted User Data Files Folders After Windows 10 Feature UpdateПогледајте како можете да опоравите избрисане или недостајуће корисничке датотеке из фасцикли као што су Музика, Фотографије, Документи итд. након ажурирања функције Виндовс 10.

Када Виндовс 10 инсталира нову исправку функције, прво прави потпуну резервну копију претходне инсталације. Ово укључује датотеке и фасцикле са корисничким подацима. Ако нешто крене наопако са ажурирањем, можете користити ову резервну копију да бисте вратили систем и вратили своје податке. Да бисте вратили систем из резервне копије ажурирања функција: 1. Идите на Подешавања > Ажурирање и безбедност > Опоравак. 2. У одељку „Ресетуј овај рачунар“ кликните на Започни. 3. Кликните на опцију „Врати са диска“. 4. Изаберите резервну копију коју желите да користите, а затим кликните на Нект. 5. Пратите упутства да бисте довршили процес враћања. Ако не можете да пронађете резервну копију или ако не можете да вратите систем из ње, можете покушати да опоравите своје датотеке и фасцикле ручно. Да бисте опоравили своје датотеке и фасцикле са подацима: 1. Идите на диск јединицу Ц:, а затим отворите фасциклу Корисници. 2. Пронађите фасциклу за кориснички налог за који желите да опоравите податке. 3. Кликните десним тастером миша на фасциклу, а затим кликните на Својства. 4. Кликните на картицу Претходне верзије. 5. Изаберите најновију верзију фасцикле, а затим кликните на Врати. 6. Пратите упутства да бисте довршили процес враћања.Иако се то може догодити након ажурирања, недавног Ажурирање функција оперативног система Виндовс 10 изазвала панику међу корисницима. Многи су пријавили да тоне датотека недостаје у њиховим корисничким директоријумима као што су музика, фотографије, документи. Иако не можете ништа да урадите поводом тога и коришћење било каквог софтвера за опоравак неће помоћи, али постоји велика шанса да ћете моћи да вратите избрисане датотеке након ажурирања оперативног система Виндовс 10 без проблема.Вратите датотеке које недостају након ажурирања функције Виндовс 10

опоравити избрисане датотеке након ажурирања Виндовс 10

Виндовс систем ажурирања увек прави резервну копију свих ваших датотека диск Ц (подразумевана локација на којој је инсталиран Виндовс). Ове датотеке су копија Ц диска, укључујући фолдере корисника, који укључују податке апликације, радну површину, документе, фаворите, линкове, итд. Резервна копија је намерна. Ако имате проблема са ажурирањем Виндовс-а вратите се на претходну верзију и користи ове датотеке.Датотеке чије резервне копије врши Виндовс Упдате се чувају у Виндовс.олд фолдер на диску Ц. Ове датотеке су доступне у наредних десет дана у случају да корисници желе да се врате назад. Такође, ове датотеке корисник може избрисати да би Слободан простор након ажурирања Виндовс 10 функција. Дакле, ако нисте журили да избришете ове датотеке, све ваше датотеке ће бити доступне у овој фасцикли.

Идите до следеће локације, где је КСИЗ корисничко име:

Ц: Виндовс.олд Усерс КСИЗСве корисничке фасцикле морају бити креиране за овог корисника.

Копирајте потребне датотеке на жељену локацију.

То је то.

Ако не обављате чисту инсталацију и одлучите да задржите своје датотеке током било ког ажурирања за Виндовс 10, ова фасцикла ће бити доступна и корисна за опоравак датотека.

ресетовати онедриве

Такође можете користити Алат за опоравак личних датотека од Мицрософт-а који вам омогућава да извучете датотеке из фасцикле Виндовс.олд у оперативном систему Виндовс 10.

Преузмите датотеке из фасцикле Виндовс.олд

Ова посебна алатка за решавање проблема покушава да поврати податке који су „изгубљени“ током ажурирања или прилагођене инсталације. Затим ће вам дати упутства о томе како да мигрирате те податке. Ако алатка за решавање проблема не може да пронађе податке, неће моћи да их поврати.

И последња ствар коју увек препоручујем - Преместите локацију директоријума корисника на другу партицију .

Какво је било ваше искуство са најновијим ажурирањем функција Виндовс 10? Да ли сте због овога изгубили датотеке?

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Погледајте овај пост ако Датотеке недостају након надоградње на Виндовс 10 .

Популар Постс