Виндовс 10 затвара све апликације када иде у стање приправности или хибернације

Windows 10 Closes All Apps When Going StandbyАко ваш Виндовс 10 рачунар затвори све отворене апликације када иде у стање приправности или хибернације, или их затвори када се пробуди, онда ће вам овај пост помоћи.

Као ИТ стручњак, често ме питају о Виндовс 10 и његовим карактеристикама. Једно питање које ми се често поставља је о томе како Виндовс 10 затвара све апликације када иде у стање приправности или хибернације. Постоји неколико разлога зашто Виндовс 10 то ради. Прво, када не користите апликацију, нема разлога да остане отворена и да користи ресурсе. Друго, затварањем апликација када их не користите, то помаже вашем рачунару да се брже покрене када му се вратите. Ако сте неко ко воли да апликације буду отворене чак и када их не користите, постоји начин да промените ово понашање. То можете да урадите тако што ћете ући у апликацију Подешавања и променити подешавања „Напајање и спавање“. У одељку „Слееп“ видећете опцију за „Слееп афтер“. Промените ово на „Никад“ и ваше апликације ће остати отворене чак и када рачунар пређе у стање приправности или хибернације. Наравно, ово је само једна од многих функција Виндовс-а 10. Ако имате било каквих питања о Виндовс-у 10 или било којој другој теми у вези са ИТ-ом, слободно ми се обратите. Увек сам срећан да помогнем где могу.Ако ваш рачунар са Виндовс 10 затвори све отворене апликације када пређе у стање приправности или хибернације, или их затвори када се пробуди, можете да наставите да читате овај пост до краја - понудићемо могућа решења за решавање овог проблема.Виндовс 10 затвара све апликације када иде на спавање

Можда наилазите на овај проблем јер је недавно инсталирана исправка унела промене у подешавања вашег система, оштетила поставке вашег плана напајања или је у сукобу са било којом апликацијом треће стране. Испробајте наше следеће предлоге:

 1. Покрените алатку за решавање проблема са напајањем
 2. Покрените СФЦ и ДИСМ
 3. Онемогућите хибридно спавање.

1] Покрените алатку за решавање проблема са напајањем

Виндовс 10 затвара све апликације када иде на спавањеДа бисте решили овај проблем - прво покушајте да покренете Повер Троублесхоотер .

Повер Троублесхоотер ће аутоматски решити неке уобичајене проблеме са шемом напајања. Покрените алатку за решавање проблема са напајањем да бисте прилагодили поставке напајања рачунара. Алат за решавање проблема са напајањем проверава подешавања као што су подешавања временског ограничења вашег рачунара, која одређују колико дуго рачунар чека пре него што искључи екран монитора или пређе у стање спавања. Промена ових подешавања може вам помоћи да уштедите енергију и продужите животни век батерије рачунара.

како закључати фасциклу у оперативном систему Виндовс 7 без софтвера

Ево како: • Кликните Почетак и тип Проналажење проблема .
 • Изабери Подешавања за решавање проблема од резултата.
 • Померите се надоле и кликните Снага . Затим пратите упутства на екрану.

Алтернативно, можете да позовете алатку за решавање проблема са напајањем тако што ћете отворити командну линију, затим откуцати наредбу испод и притиснути Ентер.

|_+_|

Кликните следећи и пратите упутства на екрану.

2] Покрените СФЦ и ДИСМ

Ако алатка за решавање проблема са напајањем није решила проблем, можете извршите СФЦ/ДИСМ скенирање . Ево како:

Отворите Нотепад - копирајте и налепите наредбу испод у уређивач текста.

|_+_|

Сачувајте датотеку са именом и додајте .један екстензија датотеке - на пример; СФЦ_ДИСМ_сцан.бат

Покрените батцх датотеку као администратор неколико пута (кликните десним тастером миша на сачувану датотеку и изаберите Покрени као администратор из контекстног менија) док не пријави грешке - након тога можете поново покренути рачунар и видети да ли је проблем решен.

3] Онемогућите хибридно спавање

Ако проблем и даље постоји, вероватно је хибридно спавање режим је онемогућен. Поновно омогућавање режима би требало да реши проблем. Ево како:

виндовс 7 стартер тапета

 • Притисните тастер Виндовс + Р. У дијалогу Покрени откуцајте КОНТРОЛА - притисните ентер.
 • Притисните Опрема и звук .
 • Изабери Опције оброка .
 • У зависности од тренутног плана напајања вашег рачунара, кликните Промените подешавања плана .
 • изаберите Промените напредна подешавања напајања .
 • Сада кликните + потписати против Спавај да срушите одељак.
 • Притисните Дозволите хибридно спавање а затим га подесите на на за обе Од батерија и повезан опција.
 • Следеће идите на Спавај после а затим га подесите на Никада за обе Од батерија и повезан опција.
 • КликнитеПрименити > У реду .

Након тога можете проверити да ли је проблем решен.

Међутим, ако проблем и даље постоји, морате одредите најновије исправке инсталиране на вашем рачунару и уклоните исправке .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ово помаже!

Популар Постс